با توجه به گفته های خود فردوسی پور تو اخرین برنامش به نظر من که امشب رو همین مبحث مانور میدن .
با توجه به گفته های خود فردوسی پور تو اخرین برنامش به نظر من که امشب رو همین مبحث مانور میدن .
امشب همگی با sms از برنامه اش طرفداری می کنیم . چون تنها راه حمایت ما این راهه.
به امید 5 میلیون sms ...
خیلی جالبه اینایی که میان این تصمیمهای شتابزده و بدون منطق و واقعا تابلو رو میگیرن که مثلا اس ام اس برنامه نود رو تعطیل کنن و ... یعنی با این همه تشکیلات و غیره از خودشون نمیپرسن که بابا جون هفته بعد چیکار کنیم . هفته بعد ترش . هفته بعد تر ترش . بعد ترترترش .ترترترترترش .![]()
من میگم همه داخل امضا هامون هم جریان امشب و لینک امضای حمایت نامه رو بزاریم.....
دوستان اگه اخبار همراه اول و مخابرات رو دنبال كرده باشند ميدونند كه اين روزها اوضاع آنتن دهي و اينجور مسائل چقد بده .
اگه برنامه نود امشب هم مثل هفته قبل پيامك نداشت ، تعجب نكنيد .
من از اين نميترسم كه امشب نود تموم بشه .چون هنوز جراتش رو ندارن .
من بيشتر از اين ميترسم كه امسال آخرين نود رو داشتهباشيم .
به اميد اينكه يه همچين چيزي نباشه.
در حالی که مسئولان صدا و سیما مدعی شده اند برنامه نود امشب طبق روال قبل روی آنتن می رود، یکی از خبرگزاری های ایران که منبع نزدیک به دولت محسوب می شود خبر داد این برنامه با چند تغییر جزئی ادامه خواهد یافت.
حذف دوربین نود که یکی از پر طرفداران ترین آیتم های برنامه نود است و مشکلات و کاستی ها فوتبال ایران را نشان می دهد، حذف خواهد شد. حال اینکه چرا صدا و سیما به دستور سازمان یا فدراسیون تصمیم به حذف این آیتم گرفته، بر ما پوشیده است ولی آنچه مسلم است فوتبال ایران قرار نیست پیشرفت کند و باید اینقدر درجا بزنیم تا کشورهایی همچون لائوس و گوام هم از ما جلو بزنند. فوتبال ایران باید با همین کاستی ها و ضعف ها بسازد و کسی هم اگر این مشکلات را دید به زبان نیاورد.
اینطور که شنیده می شود smsهای این برنامه هم از امشب طوری تنظیم خواهد شد که مسائل مدیریتی را اصلاً در برنگیرد تا احیاناً مسئولان سازمان احساس خطر نکنند.
البته تمام این صحبت ها در حد حدس و گمان است و امیدواریم عادل فردوسی پور در برنامه امشب خود همچون گذشته برنامه اش را اجرا کند و مسئولان صدا و سیما هم به رای اکثریت مردم و صاحب نظران فوتبال احترام بگذارند و روند مثبت این برنامه را قطع نکنند.
دوستان ورزش ما هم با سیاست داره مخلوط میشه...
عادیه غصه نخورید
فقط برین تو کف امضای من
داره مخلوط می شه؟!جک می گی ها. عزیزم فوتبال ما از سال ها پیش با سیاست مخلوط شده. روز به زور هم داره بیشتر مخلوط می شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)