تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 50 اولاول ... 32383940414243444546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 495

نام تاپيک: X-Men Origins: Wolverine

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

دوستان من اینجا موندم!!
    همرو کشتم اون یارو بالایی رو چجوری باید کشت؟
    من اصلا عكسي نمي بينم كه بدونم كجاس! از دوستان كسي عكس رو ميتونه ببينه؟ يا ايراد از منه؟

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

من اصلا عكسي نمي بينم كه بدونم كجاس! از دوستان كسي عكس رو ميتونه ببينه؟ يا ايراد از منه؟

دوست عزیز یارو از بالا راکت میندازه شما باید یک جا قرار بگیری که روتون به طرف اون باشه بعدش که راکت پرت کرد قبل از اینکه به شما برخورد کنه دکمه Z رو بگیر تا به وسیله چنگالاش اونو به طرف خودش بر گردونه تا طرف بره رو هوا همین

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

آخر نگفتین ، اگه این بازی گرافیکش تعریف نداشت ، یه بازی بگین که از این بهتر باشه ، خدائی با گرافیکش خیلی حال کردم و از تمام بازی هائی که از روی فیلم میسازند محشرتر بود . یه خوبی دیگه ای هم که داشت طولانی بودنش و تفاوت با فیلمش بود .
    از قشنگترین مبارزه هاش ، هردوبار جنگ با برادرش بود که خیلی کیف داد ، جنگ با اون کارت بازه ( چوب دستی داشت ) بود که هر ضربه ای بهش می زدم دلم خنک میشد اینگار واقعا داشت خودمو میزد و منم انتقام میگرفتم ، یکی هم مبارزه قسمت اول با اون یارو غول آخرش بود ، نیم وجبی انگشت کوچیکه لاگین هم نبود اما چقدر وحشی بود جونش هم به روز میشد .
    تو کل بازی فقط اون ربات گنده خیلی ضایع بود ، این چی بود گذاشته بودن تو بازی به این باحالی ،اینقدر عصاب خردکن بود که نزدیک بود دسته رو تو سر خودم خرد کنم .

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

آخر نگفتین ، اگه این بازی گرافیکش تعریف نداشت ، یه بازی بگین که از این بهتر باشه ، خدائی با گرافیکش خیلی حال کردم و از تمام بازی هائی که از روی فیلم میسازند محشرتر بود . یه خوبی دیگه ای هم که داشت طولانی بودنش و تفاوت با فیلمش بود .
    از قشنگترین مبارزه هاش ، هردوبار جنگ با برادرش بود که خیلی کیف داد ، جنگ با اون کارت بازه ( چوب دستی داشت ) بود که هر ضربه ای بهش می زدم دلم خنک میشد اینگار واقعا داشت خودمو میزد و منم انتقام میگرفتم ، یکی هم مبارزه قسمت اول با اون یارو غول آخرش بود ، نیم وجبی انگشت کوچیکه لاگین هم نبود اما چقدر وحشی بود جونش هم به روز میشد .
    تو کل بازی فقط اون ربات گنده خیلی ضایع بود ، این چی بود گذاشته بودن تو بازی به این باحالی ،اینقدر عصاب خردکن بود که نزدیک بود دسته رو تو سر خودم خرد کنم .
    تاييد ميشه بازي خيلي جالبي بود! ولي همچين سختم نبود. فكر كنم كلا واسه من كه آماتورم 12 ساعت طول كشيد!

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تاييد ميشه بازي خيلي جالبي بود! ولي همچين سختم نبود. فكر كنم كلا واسه من كه آماتورم 12 ساعت طول كشيد!
    سخت نیست ، ولی جدأ طولانیه !! فکر کنم که بیش از 12 ساعت هم طول بکشه. ولی بازی جالبه!!

6. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه capitan prise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    آسمان هفتم

پيش فرض

به نظر من wanted هم خوب کار شده بود ولی خوب بازیش کوتاه بود

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

Wanted خیای بدرد نخور بود.کنترلش نصل آدم رو درمیاورد.اما کنترل ایکس من هم راحت هم لذت بخش بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

گرافیکش جالب نبود بعضی از قسمتاش به خاطر اینکه میخواستن بازی را طولانی کنن خسته کننده بود و مدام مراحل تکراری داشت ! کلا از نظر من بازی زیاد جالبی نبود !

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

وانتد رو میتونستند خیلی بهتر از این بسازند ، آره اونم خوب بود اما مثل ایکس من عالی نبود .
    گرافیکش جالب نبود بعضی از قسمتاش به خاطر اینکه میخواستن بازی را طولانی کنن خسته کننده بود و مدام مراحل تکراری داشت ! کلا از نظر من بازی زیاد جالبی نبود !
    از بین بازی هائی که تا حالا گرفتم ایکس من از همه بهتر بوده ، مثلا دیروز رفتم یه بازی گرفتم اسمش نمیدونم چی بود یه چیزی تو مایه های کال آف جوارس بود ، تمام فروشنده ها میگفتند عالی ترین بازیه اما وقتی گرفتم دیدم مثل cod5 هست و اصلا ارزش بازی نداره .
    ولی ایکس من به جز اینکه گرافیک خوبی داشت گیم پلی عالی ای هم داشت و در کل همه چیزش توپ توپ بود .
    تا حالا فقط یه بازی دیدم که گرافیکش از این بهتر باشه اونم جی تی ای 4 بود که مال تقریبا 9 ماه پیش بود .

11. 2 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

دوستان من به يه مشكل بر خوردم كه خيلي وقت ها پيش يكي ديگه از دوستان بهش بر خورده بود!!
    يه جايي هست كه بايد بري بالاي يه برج!! از طناب ميرم بالا ولي از يه جايي ديگه بالاتر نميره!!
    چي كار بايد كرد؟
    مرحله : tower Inferno

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •