به نظر من که ارزش این همه سیستمو ندارهامم چرا همه برره اي شدن؟
همون سيستمي رو ميخواد كه IV ميخواست ولي ممكنه فرم پايين تر بگيري
یه 360 بگیر حرص افت فریم بازی های راک استارو نخور
به نظر من که ارزش این همه سیستمو ندارهامم چرا همه برره اي شدن؟
همون سيستمي رو ميخواد كه IV ميخواست ولي ممكنه فرم پايين تر بگيري
یه 360 بگیر حرص افت فریم بازی های راک استارو نخور
لینک پچ رو از سایت راک استار کسی داره؟
جالبه ها فاز داد. حیف فرصت کمی دارم من جمعه می شینم از صبح بازی می کنم. با گیم پد می تونم بازی کنم درست مثل IV هست همون فایل ها رو ریختم گیم پد فعال شد
راسی یه چیز جالب تو یکی از ماموریت های lost یه ماموریت هست که باید بریم رومن رو بدزدیم....(نمیدونم یادتون هست تو iv یه ماموریت با نیکو باید میرفتیم رومن رو از یه جا نجات میدادیم؟؟؟ این ماموریت یه جورایی به اون وابستس)
به هر حال اگه رومن رو دزدیدن سوار ماشینش کردین یه مقداری که رفتین جلو برای چند لحظه سرعت رو کم کنید یا ماشین رو متوقف اتفاق جالبی میوفتهخودم که خندم گرفت وقتی صحنه رو دیدم شما هم تست کنید (البته برای من کاملا شانسی اتفاق افتاد خوردم به دیوار و ماشینم متوقف شد)
![]()
game ساختن رو باید از سازندگان GTA یاد گرفت. هر دو Episode پر از این جور ارتباط های جالب و به یادماندنی با GTA IV هستش. تو ballad of gay tony هم این ارتباط با GTA IV وجود داره و به مسئله ی الماس ها و گروگان گیری اون دختره پرداخته میشه البته از نگاه luis .راسی یه چیز جالب تو یکی از ماموریت های lost یه ماموریت هست که باید بریم رومن رو بدزدیم....(نمیدونم یادتون هست تو iv یه ماموریت با نیکو باید میرفتیم رومن رو از یه جا نجات میدادیم؟؟؟ این ماموریت یه جورایی به اون وابستس)
به هر حال اگه رومن رو دزدیدن سوار ماشینش کردین یه مقداری که رفتین جلو برای چند لحظه سرعت رو کم کنید یا ماشین رو متوقف اتفاق جالبی میوفتهخودم که خندم گرفت وقتی صحنه رو دیدم شما هم تست کنید (البته برای من کاملا شانسی اتفاق افتاد خوردم به دیوار و ماشینم متوقف شد)
سلام دوستان.
من وقتی بازی رو اجرا می کنم، ظاهرا بدون مشکلی اجرا میشه اما بعد از اومدن لوگوی راک استار یهو بسته میشهبعد هم ویندوز پیغام has stopped working ... رو میده. ویندوزم 7 هست. چه باید بکنم؟
خیلی ممنون میشم اگر کمکم کنین
سلام . اینم لینک پچ از سایت راکستار :
You can download and install the patch by clicking your appropriate language link below. Please note that the file size is around 160 MB.
EFIGS (English, French, Italian, German, Spanish)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این پچ رو نمیتونم نصب کنم...پیغام خطا میده وقتی میخواد شروع به نصب کنه....
یه نکته چرا گرافیک بازی در اپیزود tony اینقدر بالاتره نصبت به lost ؟
با سلام بعد از آپدیت به ورژن Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City v1.1.1.0
از لینک زیر که بصورت مستقیم است کرک را دانلود و در مسیر نصب بازی کپی کنید
و البته از حالت فشرده خارج کنید
شاد باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by web2003; 22-04-2010 at 10:28.
1-شما بازی نصب شده را آنیستال کنید و
2- ریستارت
3-بازی را نصب کنید
4- پچ جدید را نصب کنید 1.1.1.0
5-از لینک کرکی که در پست قبلی دادم استفاده کنید
شاد باشید![]()
دوست عزیز شما اینو خودتون تست زدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)