تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 89 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 885

نام تاپيک: گنجینه ویوتی: تم، کاغذ دیواری، ترفند و... هرآنچه که بخواهید !!

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

عزيزم من بنابر قولي كه داده بودم، پيگير بك آپ گوشي شما شدم ولي هنوز چيزي پيدا نكردم...

شما احتمالا گوشيتونو خودتون فلش كرديد؟
    اگر ممكنه دقيق بگيد چه كاري كرديد تا بتونيم كمك كنيم...
    نه فلش نکردم،رنگ قلم شماره گیری رو عوض کردم که اینطوری شد بعد که دوباره مشکیش کردم بازم درست نشد
    گوشيت رو ريست كن و از فايلهاش هم مطمئن شو كه ويروسي نباشن
    اين مشكل را كه دوستمون گفتند من قبلا جايي خونده بودم، مطمئنم ويروس نيست، تا جاييكه يادمه اون شخص اگر اشتباه نكرده باشم يا درحين ريختن تمها اين مشكل را پيدا كرده بود يا در هنگام فلش كردن گوشيش؛ احتمالا اميرحسين جان هم يك تغييري توي گوشيشون دادند كه اينگونه شده است....
    اتفاقا چند روز پیش سعی کردم تم موبایلمو عوض کنم ولی نتونستم ،نمیدونم به خاطر ویروسه یا چیز دیگه!
    شما باید یه dialpad سالم رو گوشیت بریزی
    باتوجه به اینکه گفتیی خواستید تم های موبایلو عوض کنید, من پیگیر مشکل شما شدم, دوستان گفتند اگر از گوشیتون با EFS بک آپ گرفتید, بهتره بک آپ را برگردونید...

بعضی ها موقع تعویض تم این مشکل براشون پیش اومده بود که اون هم به دلیل کپی کردن کل تم منیجر روی مموری کارتشون بوده بدون اینکه فولدر داخل تم منیجر رو بعد از اکسترکت کردن روی گوشی ریخته باشند...
    خوشبختانه بک آپ گرفتم اما بلد نیستم چطور بک آپ را برگردونم

سلام
    تائيد ميشه
    علت سفيدي از Dialpad گوشيه
    سلامی گرم بر همگی
    کنکور رو دادم. حالا در خدمتم
    در مورد این مشکل دوستمون که صفحه شماره گیری ندارن، به نشونی زیر برن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن دوستان گلم، درسته که گوشی های پلتفرم جاوا امنیت پایینی دارن، اما خوشبختانه مانند گوشی های دارای سیستم عامل نیستن که بشه براشون ویروس نوشت. حداکثر کار مخربی که می شه روشون انجام داد، اینه که هکش کنیم. همین

بازم کاری بود در خدمتم

2. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه a m i rh o s e i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

آقا داریوش دستتون درد نکنه درست شد،از بقیه هم ممنونم

4. این کاربر از a m i rh o s e i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

آقا داریوش دستتون درد نکنه درست شد،از بقیه هم ممنونم

خواهش می کنم.
    راستی یادم رفت توی پستی قبلی تبریک بگم؛ به جمع پی 30 ورلدی ها خوش اومدی. دیگه اومدی قاطی ما ها
    امیدوارم فعالیتت رو ادامه بدی و امیدوارم روزی ببینم که نوشته ادمین انجمن موبایل! اون روز دور نیست. خوب کار کنی می رسی بهش!

بازم بهت خوش آمد می گم.

پیروز و سربلند باشی. برو بچ پرسشی بود هستم در خدمتتون

6. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

[IMG]file:///E:/lg/CYLThemes/CYLThemes/eglass/backgrounds/jpg/jpg29.jpg[/IMG]

داره خودمونی میشه I LOVE MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

سلام دوستان من ke990 خریدم میدونستم با حرفهای دوستان شاید خوشم نیاد ولی ................................... اگر برند lg انتخای کردی ku990 نگیرین مشکلاش دو برابر ke هست ولی ku990r که اینجا پیدا هم نمیشه اگه از اون ور اب بیاری از هر دو شون بهتر است ولی ke990 را از دست ندید مخصوصا اگر دنبال دوربین های شاخ پنج مگاپیکسل هستید فیلم برداریش منو کشته ................................

داره خودمونی میشه I LOVE MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

سلام دوستان گوشی من ke990 هست مشکلای شما رو ندارم جل الخالق خدایا شکرت همهی حرف هارو میشناسه وداره فیلم برداریش مشکلی نداره برای استفاده بیشتر از باطری کوشی روشنایی تصویر را روی 0% یگذارید من این کار را کردم 3 شب دوام اورد در طول روز هم 14 15 تایی sms میفرستم هر شب هم 30ذقیقه اهنگ گوش میذم و بلاخره شب سوم وسط اهنگ خاموش شد راستی وقتی خریدید تا رفتین خونه نزنین تو شارز بگزارین کاملا خالی شه یعنی گوشی خاموش کنه بعد 8 سایت باید بزنین شارز

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

سلام دوستان من ke990 خریدم میدونستم با حرفهای دوستان شاید خوشم نیاد ولی ................................... اگر برند lg انتخای کردی ku990 نگیرین مشکلاش دو برابر ke هست ولی ku990r که اینجا پیدا هم نمیشه اگه از اون ور اب بیاری از هر دو شون بهتر است ولی ke990 را از دست ندید مخصوصا اگر دنبال دوربین های شاخ پنج مگاپیکسل هستید فیلم برداریش منو کشته ................................
    سلام دوست ما... مبارك باشه عزيز، به جمع ويوتي داران خوش آمديد....

سلام دوستان گوشی من ke990 هست مشکلای شما رو ندارم جل الخالق خدایا شکرت همهی حرف هارو میشناسه وداره فیلم برداریش مشکلی نداره برای استفاده بیشتر از باطری کوشی روشنایی تصویر را روی 0% یگذارید من این کار را کردم 3 شب دوام اورد در طول روز هم 14 15 تایی sms میفرستم هر شب هم 30ذقیقه اهنگ گوش میذم و بلاخره شب سوم وسط اهنگ خاموش شد راستی وقتی خریدید تا رفتین خونه نزنین تو شارز بگزارین کاملا خالی شه یعنی گوشی خاموش کنه بعد 8 سایت باید بزنین شارز
    درمورد فيلمبرداري روي حافظه ي خارجي اگر تست كنيد خيلي خوب ميشه، چون روي حافظه داخلي اصلا مشكلي نداره؛ روي حافظه خارجي اگر مموري فضاي خالي پراكنده داشته باشه به احتمال 99% تيكهاي ريزي هر 5 تا 10 ثانيه روي فيلم ميزنه، كه براي برطرف كردن اين مشكل بايد مموري را دفرگ كرد...

درمورد حروف هم در حالت كيبورد كامل (كيوورتي) موقع نوشتن SMS تست كنيد ببينيد گوشيتون دوتا حرف پ & د را دارد يا نه....

اگر اين حروف را داشت ببينيد ورژن فريمور گوشيتون چيه؟

اميدوارم ورژن گوشيتون v10g باشه....

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

این تمم ها رو میشه برای کوکی استفاده کرد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

این تمم ها رو میشه برای کوکی استفاده کرد؟
    نه عزیز. تم هر گوشی ویژه خودشه. اگر هم بخوای استفاده کنی، باس نام فایل هاشو با اونی که توی کوکی هست عوض کنی ( که این کار مستلزم تسلط و دانستن اینه که هر فایل تم برای چه بخش از گوشی ها هست )

13. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

آقا یه مشکل چرا بعضی وقتا گوشیم ، رمو نمیشناسه ، این مشکل وقتی با گوشی عکس

میگیرم پیش میاد و تا موبایلو خاموش روشن نکنم درست نمیشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •