میدونم این سوال رو زیاد پرسیدن
ولی آیا N97 در ایران اومده یانه؟
قیمت دقیقش چنده؟
میدونم این سوال رو زیاد پرسیدن
ولی آیا N97 در ایران اومده یانه؟
قیمت دقیقش چنده؟
ربطی نداره ولی ...
Nokia-Siemens is reported to have sold monitoring equipment to the Iranian regime. The join venture between the world's largest mobile phone manufacturer, Nokia, and Germany's Siemens sold a 'monitor centre' to Irantelecom, the state telecommunications provider. The technology allows Irantelecom to tap phone lines, read emails and track other electronic communications. A spokeperson for Nokia-Siemens defended the sale by saying it was 'lawful'. However, given the recent protests in Iran where many people have been killed and where protestors have been relying on electronic communications to organise their protests Nokia-Siemens defence may not wash with customers or investors.
دوستان قیمت پیش فروش این گوشی چنده؟
تبریز 2 جا پیش فروش کرده!
حالا یک نکته خیلی مهم هم در مورد این گوشی می گم!
این گوشی فقط با تعداد محدودی از بازی های n-gage هماهنگ است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه game for device رو بزنین لیست رو می بینین!ولی از همه ی بازی های جدید پشتیبانی می کنه!!
آرنا عزیز قیمتها یکسانه تو علاءالدین یا این پایینترین قیمتشه؟؟؟؟
مسلما" فعلا" هر فروشنده به سلیقش قیمت رو میگه...! تا ورود رسمی همینطوره...بعد از اون به قیمت 600-700 که قیمت اصلیش هست میرسه و بعد هم کم کم افت رو شروع میکنه...
شاد باشی![]()
من فکر نکنم به این قیمتا باشه
گرونتره!!!!!1
هميين قيمته..ولي فعلا" هر كي يه چيز ميپرونه...! تا 1 هفته ديگه قیمت ها ثابت میشه.
سلام یونس جان
واقعا منو امیداوار کردی ....
انشالله خدا هم دله تو رو شاد کنه ...
من این قیمت که تو بازار بو د رو که دیدم گفتم پس این حرفهای که نماینده نوکیا در ایران زده بود که قیمت گوشی 600 الی 750 هست رو دوروغ ولی حالا شما با این حرفتون منو امیدوار کردید .
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)