سلام بچه ها من بازی رو هم تو 7 ريختم هم تو ويستا ولی وقتی روش کليک ميکنم و آيکون dirt 2 مياد (صفحه سياه) يهو ميپره بيرون مشکل از کجاس؟ directx ش رو هم ريختم
سلام بچه ها من بازی رو هم تو 7 ريختم هم تو ويستا ولی وقتی روش کليک ميکنم و آيکون dirt 2 مياد (صفحه سياه) يهو ميپره بيرون مشکل از کجاس؟ directx ش رو هم ريختم
سلام
9.10 دارم
الان به گفته دوستمون Danial_4139 میرم 9.11 را میگیرم ببینم چی میشه
کسی دلش نمی خواد جواب من رو بده؟
این که اصلا جویستیک توش کار نمی کنه!
ببین دوست من موقع پیچ باید سعی کنی سرعتت رو خیلی بیاری پایین در حدی که موقع
گاز دادن ماشین نپیچه همیشه جهت فرمان رو به طرفی که قابل قبول نیست بچرخون.
منظورم اینه که به راست می خوای بپیچی با کمی نیش گاز که بدی فرمون رو بچرخون به چپ
شاید دقیق نتونستم برسونم ولی خب یه امتحانی بکن.
دوستان من ویندوز 7 نصب کردم منتها اصلا بازی برام بالا نمیاد و پیغام Please Run The Games' Launcher Appilication: Dirt 2.exe
باید چی کار کنم ؟
شما اولا کرک رو بریز.
ثانیا روی آیکون خود dirt 2 که توی پوشه اصلی بازی هست(همون آیکون کرک) کلیک کن...
فقط ميتونم بگم عاليه.هيچي كم نداره. من وقتي ديدمش فكم خورد زمين شيكست. داغون شدم
. (ببخشيد خب هر كسي يه هيجاناتي داره ديگه
)
ولي خيلي سخته . من كه باهاش خيلي حال كردم.
هركي نگرفته بره بگيره
دوستان من یه مشکل خیلی عجیب تو این بازی دارم کارت من ati 4830 هستش . من وقتی بازی رو شروع می کنم فریم در حد 3 !!! هستش ولی وقته میره تو پیست کاملا روون اجرا میشه وقتی دوباره به منوی اصلی بازی برمی گرده که تو همون کابین هستش دوباره فریم به 3 !! میرسه . من با gpu z چک کردم که وقتی میرم تو کابین ( منوی بازی ) لود روی کارت به صفر میرسه . کسی راه حلی نداره مرسی
ممنون که هیچ کس جوابمو نداد مشکلم حل شد ،درایو ویندوز باید حداقل 2GB فضای خالی میداشت که نداشت.![]()
من دقیقا همین کار رو میکنم.الان روی ایکس پی دارم بازی میکنم ولی روی ویندوز 7 نمیشه. در ضمن اینم بگم که من درایور گرافیک رو نصب نکردم و و خوده ویندوز به طور پیش فرض درایور رو نصبیده بود. ممکن نیست از درایور باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)