با سلام موقع نصب آفیس 2010 این ارور را میدهد علت چیست و چگونه رفعش کنم سیستم عامل من XP سرویس پک 2 بود که آنرا به سرویس پک 3 نصب کردم
با سلام موقع نصب آفیس 2010 این ارور را میدهد علت چیست و چگونه رفعش کنم سیستم عامل من XP سرویس پک 2 بود که آنرا به سرویس پک 3 نصب کردم
احتمالا چند بار روي فايل نصب كليك مي كنيد يا اينكه يه برنامه ديگه داره همزمان با آفيس نصب مي شه و اين مشكل پيش مياد
سلام دوستان
من تو اداره سیستم ها رو عضو دامین کردم. بعضی از سیستم ها برنامه های آفیس رو به کندی باز می کنن و موقع سیو کردن، نرم افزار هنگ می کنه . خواستم ببینم ربطی به دامین کردن سیستمها داره؟ چه راه حلی پیشنهاد میدین؟
سلام !
من ویندوزم رو عوض کردم و حالا که میخوام این آفیس رو بنصبم این ارور رو میده !:
واسه هر دو مجموعه همین مشکل هست !
بهدش هم صفحه send error ویندوز میاد!
چه کنم ؟
دوستان راهنماییی.....
دوست عزیز سلام
برای داشتن چند نسخه از آفیس روی سیستم تنها کافیه هنگام نصب هر نسخه مسیری غیر از نسخه نصب شده در سیستم رو تغیین کنید در ضمن نسخه قبل از افیس 2003 نسخه 2000 نه 2002
امیدوارم مشکلت حل بشه
سلام
من خیلی دنبال یه نرم افزار می گردم که بتونه تاریخ هجری شمسی رو به آفیس اضافه کنه تنها چیزی که تا حالا پیدا کردم نرم افزاری از شرکت ادسافت هست که اونم خیلی گرونه یعنی نسخه خانگی اش 25 هزار تومن هست.
کسی نرم افزار دیگه ای در این زمینه ندیده؟ یا راه حلی برای این مساله؟
ممنون
من از پرنیان برای نمایش تاریخ شمسی در ms project)آفیس)استفاده کردم خیلی خوب جواب میداد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من آفیس 2010 روی لپ تاپم نصب بود( Vaio) خواستم اکتیو کنم! اما وقتی Product Key رو که پشت لپ تاپ نوشته وارد میکنم!! این پیغام رو میده :
باید چیکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
Last edited by ssima; 27-09-2011 at 18:36.
سلام
معمولا" نسخه ای که روی لپتاپ ها نصب میشه نسخه ی Home & Student هستش.
ابتدا توسط سریال زیر اقدام به نصب کنید :
VQ94T-MGT3J- VG3RH-GVY47-WDPPF
سپس توسط کرک زیر آفیس رو کرک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
مرسی از شما!
برای کامل شدن اطلاعاتم می خواستم بدونم ، پس چرا کد فعال سازی رو ، پشت لپ تاپ گذاشتن؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)