تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما به کدام یک اعتیاد دارید

راي دهنده
171. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ندارم

127 74.27%
  • سیگار

26 15.20%
  • حشیش

4 2.34%
  • تریاک

6 3.51%
  • کراک

4 2.34%
  • هروئین

1 0.58%
  • مت‌آمفتامین(شیشه)

3 1.75%
صفحه 42 از 62 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 611

نام تاپيک: مواد مخدر و مشروبات الکلی (کلیۀ اخبار و بحث های مرتبط)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

نظر شما درمورد این عکس چیست؟ / جلوگیری از مصرف دخانیات

پزشکی - «دخانیات عامل اصلی سرطان‌آور و برای سلامتی زیان‌آور است». این جمله چندسالی است که روی پاکت‌های سیگار در سراسر جهان نقش بسته، ولی گویا تاثیر چندانی در کاهش مصرف دخانیات نداشته است.

به همین دلیل، استرالیا پیش‌قدم شده و با ارایه پیش‌نویس یک قانون تمام‌عیار، شرکت‌های سیگارسازی را مجبور کرده به‌جای لوگو و برند، تصاویر واقعی، مشمئزکننده و هشداردهنده در مورد آسیب‌های مصرف دخانیات را چاپ کنند. آمفیزم، کوری، انواع سرطان‌ها (مانند دهان و ریه)، بیماری‌های مزمن بافت‌های ماهیچه‌ای و آسیب به جنین می‌شود و این‌ها غیر از آسیب‌هایی است که دود ثانویه سیگار به افراد غیرسیگاری خانواده وارد می‌کند. این قانون سخت‌گیرانه از اول دسامبر در استرالیا اجباری شده و امید می‌رود با اجرای آن، مصرف دخانیات در سنین پایین کاهش یابد.
    برای مشاهده این عکس در ابعاد بزرگ که توسط ویلیام وست برای AFP گرفته شده، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض دود سیگار احتمال آلزایمر را افزایش می‌دهد

دود سیگار احتمال آلزایمر را افزایش می‌دهد
    خبرگزاری فارس: محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود هشدار دادند که قرار گرفتن افراد در معرض دود سیگار احتمال ابتلای آنها به زوال عقل را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تحقیقات پزشکی هشدار داد: قرار گرفتن در معرض دود سیگار به میزان زیادی در افزایش خطر ابتلا به دمانس و زوال عقل در مراحل بالای زندگی سهیم است.این تحقیقات از بیش از ۶ هزار نفر انجام شده و مشخص شد خطر ابتلا به زوال عقل در کسانی که در معرض دود سیگار بودند، افزایش می‌یابد.محققان همچنین هشدار دادند که قرار گرفتن در معرض دود سیگار همچنین خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، سکته‌های مغزی و حملات قلبی را افزایش می‌دهد.سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که بیش از یک میلیارد نفر در سراسر جهان سیگاری هستند که نزدیک به 80 درصد آنها در کشورهای با درآمد متوسط و پایین زندگی می‌کنند.زوال‌ عقل‌ (دمانس) عبارت‌ است‌ از اختلال‌ ذهنی‌ ناشی‌ از انواع‌ مختلفی‌ از بیماری‌ها که‌ باعث‌ زوال‌ مغز و از دست‌ رفتن‌ توانایی‌های‌ روانی‌ می‌شود.انتهای پیام/

4. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

100 درصد افرادی که شیشه مصرف می کنند دچار بدبینی می شوند

از طرفی محمدرضا حمزه پور، درمانگر اعتیاد با بیان اینکه قرصهای حاوی مت آمفتامین در جنگ جهانی دوم تولید و مورد استفاده قرار گرفت اظهار داشت: در این قرصها 5 میلی گرم مت آمفتامین بود که بعد از چند سال اثرات خود را نشان داد اما معتادان به شیشه در هر مصرف نزدیک به دو گرم مت آمفتامین مصرف می کنند به همین دلیل واکنش بدن به آن شدید است و تاثیرات تخریبی زیادی بر بدن دارد.
    به گزارش مهر، وی اظهار داشت: نمی‌توان پذیرفت که فردی روزانه چندین بار شیشه مصرف کند و زندگی عادی خود را ادامه دهد. مسلما چنین چیزی غیر واقعی است زیرا 100درصد افرادی که شیشه مصرف می کنند دچار بدبینی می شوند و 30 تا 40 درصد آنها دچار سایکوز یا روان پریشی می شوند. در حالی که شیوع سایکوز در بین افراد عادی 1 تا 2درصد است.
    حمزه پور با تاکید بر اینکه معمولا افرادی که شیشه مصرف می کنند یک بیماری روانپزشکی همراه دارند، بیان داشت: اثرات شیشه و مت آمفتامین پنج تا 10 برابر بیشتر از کوکائین است و هرچه مصرف این ماده بیشتر باشد اثرات نیز شدیدتر می شود. تحقیقات بر روی کوکائین نیز نشان دهنده اثرات تخریبی، ایجاد افکار پارانوئیدی و سایکوز یا جنون در افراد مصرف کننده است.
    وی با اشاره به اینکه ماده اولیه ساخت شیشه در صنعت پتروشیمی بسیار زیاد است، موادی که از حلقه بنزنی ساخته شدند بسیار زیاد هستند و به همین دلیل می توان شیشه را به راحتی در یک آزمایشگاه خانگی تهیه کرد.
    این درمانگر اعتیاد به اثرات شیشه بر بیماری قلبی اشاره کرد و افزود: تا چند سال پیش اگر جوانی با تپش قلب زیاد به دکتر مراجعه می کرد و نوار قلب او مشکل نداشت آن را ناشی از استرس می دانستند و با تجویز قرص پروپرانول او را مرخص می کردند اما اکنون چنانچه این اتفاق بیفتد حتما باید بیمار از نظر مصرف شیشه مورد آزمایش قرار گیرد و نباید به او پروپرانول داد زیرا در صورت مصرف شیشه این قرص منجر به مرگ فرد می شود.

6. 2 کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

هشدار: سرطان ریه در غیرسیگاری‌ها در حال افزایش است

پزشکی - طی دهه اخیر میزان سرطان ریه در بین زنان و افرادی که هیچ‌وقت سیگار نکشیده‌اند،‌ رو به افزایش گذاشته است، در حالی که این رقم در بین زنان سیگاری به نسبت ثابت مانده و در مردان سیگاری حتی کم‌تر هم شده است.

بهنوش خرم‌روز: این که افراد سیگاری، با بیماری‌های ریه از جمله سرطان ریه دست‌وپنجه نرم کنند، نگرانی تازه‌ای نیست. اما آن‌چه این روزها محققین را نگران کرده، افزایش میزان سرطان ریه در بین افرادی است که هرگز در زندگی خود سیگار نکشیده‌اند.
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محققین کالج فرانسوی بیمارستان متخصصین بیماری‌های تنفسی، 7610 بیمار مبتلا به سرطان ریه و نیز 7610 بیماری که در سال 2010/1389 به تازگی به سرطان ریه مبتلا شده بوده‌‌اند را مورد مطالعه قرار داده‌ و به این نتیجه رسیده‌اند که درصد افراد غیرسیگاری که به سرطان ریه مبتلا شده‌اند، به 11.9 درصد رسیده، د‌ر حالی که این رقم در سال 2000/1379، 7.9 درصد بود. همچنین درصد زنان مبتلا به سرطان ریه از 16 درصد طی یک دهه به 24.4 درصد رسیده است.
    این در حالی است که در مورد زنانی که سابقه مصرف سیگار داشته‌اند، طی این ده سال، درصد ابتلا به سرطان ریه چندان تغییر نکرده است و در حد همان 65 درصد باقی مانده است. در عین حال، این رقم در بین مردان ثابت نبوده و کاهش یافته است. اما در مورد مردانی که هیچ‌وقت سیگار نکشیده‌اند،‌ نتیجه برعکس است و میزان سرطان ریه در آن‌ها رو به افزایش است.
    این همه ماجرا نیست. این مطالعه نشان می‌دهد که وخامت سرطان در زمان تشخیص هم تغییراتی داشته است.
    دکتر کریستل لوشر، سرپرست این مطالعه می‌گوید: «نه تنها تعداد زنان و افراد غیرسیگاری که به این سرطان مبتلا شده‌اند، ‌بالاتر رفته، بلکه تعداد بیمارانی که در زمان تشخیص در مرحله 4 بیماری قرار دارند هم بیشتر شده است.»
    در سال 2000،‌ تعداد بیمارانی که در زمان تشخیص در مرحله 4 سرطان بودند، 43 درصد بود، ‌اما در سال 2010 این رقم به 58 رسیده است. به گفته محققین، این تغییر شاید بازتابی از طبقه‌بندی‌های جدید برای مراحل مختلف بیماری باشد. آن‌ها همچنین متوجه تغییر بزرگی در نوع سرطان تشخیص‌داده شده، شدند. طی این دهه، تعداد افرادی که مبتلا به ادنوکارسینوما تشخیص داده شده‌اند (نوعی از سرطان سلول‌های غیر کوچک ریه) از 35.8 درصد به 53.5 درصد رسیده است.
    به اعتقاد لوشر، برای پی بردن به این که چه عاملی باعث افزایش میزان سرطان ریه در بین غیرسیگاری‌ها شده، نیاز به مطالعات بیشتری داریم. اما وی دود اگزوز موتورهایی را که با سوخت فسیلی کار می‌کنند یکی از عوامل احتمالی می‌داند. (سازمان جهانی بهداشت، دبلیو.اچ.او، اخیرا دود این موتورها را در دسته مواد سرطان‌زا قرار داده است.)
    مطالعه قبلی که در سال 2010 در کنفرانس انجمن آمریکایی مطالعات سرطان ارائه شده بود، نشان می‌داد که سرطان ریه در بین سیگاری‌ها و غیرسیگاری‌ها متفاوت است. بدین شکل که در سرطان ریه غیرسیگاری‌ها، میزان تغییرات دی.ان.ای تومورها بیش از دو برابر سیگاری‌ها است.
    لوشر بر این باور است که سازمان‌های عمومی آگاه‌سازی در مبارزه با افزایش میزان سرطان در بین غیرسیگاری‌ها مفید خواهند بود. وی می‌گوید: «کمپین‌های ضد سیگار باید زنان را به طور خاص در نظر داشته باشند، چرا که می‌بینیم میزان سرطان ریه به واسطه سیگار کشیدن در بین خانم‌ها تغییرات کمی داشته است.»

8. 2 کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اضرار اجتماعی استفاده از مواد مخدر

موادمخدر یکی از معضلات اصلى و جدی جامعۀ بشرى در جهان متمدن امروز است، که میتواند از فردی به فرد دیگر و از نسلی به نسلی دیگر سرایت کند و ابعاد وسیع عوارض ناشی از مصرف آن، زندگی جسمی و روانی فرد و همچنین خانواده، فرهنگ، اقتصاد و اجتماع را به شدت متاثر و متضرر نمايد.
    مواد مخدر، شامل همه ترکيبات و مشتقاتی است که کارکرد و فعالیت مغز را به صورت هيجان، افسردگی، رفتار نامناسب، عصبانیت یا اختلال درقضاوت و شعور تغییر میدهد، که هم از حیث تعداد افراد معتاد و هم از حیث پیچیدگی و خلاصى از اعتياد، یکی از مهمترین آسیب های اجتماعی دنياى معاصر محسوب می شود.
    میزان خطر و تهدید مواد موادمخدر برای زندگی انسان، کمتر از تروریزم و سلاح های کيمياوی و میکروبی در جهان نیست؛ بلکه در مواردی به عنوان یک تهدید برحال و فعال اما آرام و پنهان، حیات بشر را به نابودی کشانده و بیشتر از هرسلاح کشنده و غیرفعال، عمل ميکند و علاوه بر زيانهاى جسمى؛ آثار روحى و روانی خطرناکى هم دارد.
    سه دهه جنگ و ناامنی و نبود نظم و قانون در افغانستان؛ بستر مناسبی برای کشت و تولید و تجارت مواد مخدر، فراهم کرده و مبتنی بر آن، بلای خانمانسوز اعتیاد به تریاک و مواد مخدر، در میان مردم بطور روزافزون گسترش یافته و هم اکنون صدها هزار افغان اعم از زن و مرد بخصوص قشر جوان در سراسر مملکت، سرمایه های حیات و حرکت شانرا در آتش اعتیاد، خاکستر میکنند و قدم به قدم، و نفس به نفس به مرگ و نابودی کشانده میشوند.
    اعتیاد به مواد مخدر نه تنها افراد معتاد؛ بلکه هر فرد ازافراد جامعه را تهدید میکند و هيچ فاصله و فرقی، بين فقير و غنی و باسواد و بيسواد و مسوول و غيرمسوول، نمیگذارد و به هركس كه با آن در تماس باشد نیز آسيب می‌رساند؛ و در نتیجه با افزایش غیرقابل کنترول افراد معتاد در اجتماع، خسارات و هزينه‌ های فردی، خانوادگی، شغلی، اجتماعی و اقتصادی که در ذیل به آن اشاره میشود، بر جامعه تحمیل میگردد:

ضررهای فردی
    استفاده از موادمخدر در سطح فردی، علاوه براینکه از لحاظ اخلاقی و شخصیتی؛ عواطف و احساسات را كمتر نموده، غرور و غیرت شخص را نابود میکند و هوش و حافظه و صفتهاى پسنديدۀ انسانی را از بين میبرد و سرانجام، افراد معتاد را با فلاکت و بدبختی در گوشه های انزوا به هلاکت میرساند؛ از حیث صحی نیز عضلات بدن را آسیب میرساند؛ جگر و گرده را از کار می اندازد؛ عفونت های خطرناکی همچون ایدز، هپاتیت، و کزاز را باعث میشود؛ بیماری های دوامداری مانند نفستنگی، برونشیت و سوء هاضمه را به وجود می آورد؛ باعث اختلالات قلبی و عروقی شده و سکته های قلبی و مغزی را تشدید میکند؛ موجب ناتوانی جنسی گردیده و به عقیمی و نازایی مرد و زن منجر میشود؛ جریان نورمال و عادی خواب را مختل میکند و به رشته های اعصاب صدمه می زند؛ با آسیب رساندن به مغز و تخریب حافظه، کند ذهنی، بی عقلی، و سرگيجى و فراموشی را افزایش میدهد؛ میزان افسردگی را بالابرده و صدمات شدید و جبران ناپذیر روحی و روانی را بر فرد تحمیل میکند.

ضررهای خانوادگی
    ازآنجا که افراد معتاد در استفاده از مواد مخدر و نشه کردن خود، همواره به تنهایی و پنهانکاری نیاز دارند؛ رفته رفته به گوشه گیری و انزوا از جامعه و خانواده عادت مینمایند و با احساس بیتفاوتی و نفرت از خانواده، رفتار و کردار ناسالم و نامناسب اختیار میکنند؛ فرد معتاد با این برداشت که خانواده نسبت به او، دید منفی دارد؛ عکس العمل های منفی از خود نشان میدهد و اعمال و رفتاری همچون خشونت در خانواده شامل كودك ‌آزاری و همسر آزاری؛ غفلت از تعلیم و تربیۀ فرزندان؛ ترک تحصیل و مخالفت با تحصيل اولاد و اعضای خانواده؛‌ تهدید و بدرفتاری و در مواردی حتی خودكشی فرزندان، از خود نشان میدهد. به همین ترتیب، عوارض و مسایلی همچون نابسامانی و آشفتگی خانواده؛ محدوديت در روابط سالم خارج از خانواده؛ پائین آمدن سطح اقتصادی و اجتماعی خانواده؛ بی كفايتی در سرپرستی خانواده؛ و بالاخره طلاق و از هم پاشیدن کانون گرم خانواده نیز از پیامدهای ناگواری است که گریبانگیر افراد معتاد به مواد مخدر میشود و اساس زندگی شانرا متلاشی میسازد.

ضررهای شغلی
    استفاده از مواد مخدر، اعتبار فردی شخص معتاد را در جامعه به شدت خدشه دار میکند و فرصت و موقعیت شغلی وی را از بین میبرد؛ ازآنجا که شخص معتاد، در صورت نرسیدن مواد مورد ضرورت، دچار بحران روحی و جسمی شدید و غیرقابل تحمل میشود؛ خواسته یا ناخواسته در حین کار، میتواند سانحه و حادثه بیافریند و برای تهیه و تزریق مواد و نشه کردن با آن، ناچاراست از کار کنار برود و از وظیفه نیز غیرحاضر شود؛ همچنین دراثر ابتلا به اعتیاد و استفادۀ مواد مخدر، توان کاری و تحرک فزیکی خودرا از دست داده، در نهایت از وظیفه اخراج شود و بیکار و بی روزگار، باردوش خانه و جامعه گردد.

عوارض اقتصادی
    یکی از پیامدهای دیگر استفاده از مواد مخدر در جامعه؛ عوارض اقتصادی است که از ناحیۀ افراد معتاد تحمیل میشود و بخشی از هزینه ها و سرمایه های ملی و اجتماعی را هدر میدهد؛ بدین معنا که یک شخص معتاد به مواد مخدر، وقتی از صف کار و نیروی تولیدکننده خارج میشود؛ هم یک بازوی درآمد و فعالیت جامعه تعطیل میگردد، و هم یک نیروی مصرف کننده در اجتماع افزوده میشود و خرچ و مصرف اقتصادی آن، تاوان دوش دیگر اعضای خانواده و جامعه میگردد.
    از سوی دیگر، استعمال مواد مخدر توسط افراد در جامعه؛ هزینه های گرانی را بر پولیس در راستای مبارزه با جرایمی که بی واسطه یا باواسطه از مواد مخدر ناشی میشود، تحمیل میکند و فرصت زمانی محاکم و نیروهاى قضایی کشور را نیز به خود مصروف و معطوف میدارد. به همین ترتیب، هزینه های زیاد دیگری را هم در قسمت نگهداری مجرمین موادمخدر و معتادان در زندانها و هم در مراکز تربیت و تداوی ترک اعتیاد به خود اختصاص میدهد و نیز خسارات ناشی از مراقبت های صحی در شفاخانه ها و کلینیک هارا بر نهادهای ذیربط در جامعه تحمیل میکند.

ضررهای اجتماعی
    اعتیاد به مواد مخدر، علاوه برتباهی و بربادی زندگی فردی؛ ضررهای جبران ناپذیراجتماعی همچون ضعف پایبندی به اصول اخلاقی و دینی؛ ارتکاب انواع انحرافات و جرايم مثل سرقت، فحشا، خشونت های اجتماعی و خانوادگی، تجاوز و قتل؛ افزايش شغل های كاذب و نامناسب؛ بيكاری، بی خانمانی و فقر، افزایش معتادان بخصوص دختران و پسران جوان، سرایت اعتیاد به افراد خردسال جامعه، افزایش تعداد مرگ ومیر ناشی از مصرف مواد مخدر؛ و پیوند بین قاچاق مواد مخدر و مسائل سیاسی و امنیتی را، بر خانواده و جامعه و کشور تحمیل میکند و سلامت و امنیت اجتماعی را به شدت مخدوش و مغشوش می سازد.

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

قصدم از گذاشتن این مطلب فقط اطلاع رسانی بود...اگه بی ربط با موضوع تاپیکه ببخشید

دختران خطر در کمین شماست ؟

چندی پیش دختر جوانی با مراجعه به کلانتری 148 انقلاب تهران ماجرای عجیبی را پیش روی پلیس قرار داد که تازگی داشت.
    دختر 21 ساله در تحقیقات گفت: «می‌خواستم به دانشگاه بروم که سوار اتوبوس شدم. زن جوانی که در صندلی کناری‌ام نشسته بود خیلی باکلاس و شیک به نظر می‌رسید، دیدم که به صورتم خیره شده است تا اینکه لبخندی زد و سرصحبت را باز کرد.
    وقتی شنیدم که با یک پزشک پوست آشناست و دستمال مرطوبی سراغ دارد که باعث از بین رفتن لک و جوش صورتم می‌شود خوشحال شدم.

می‌گفت دستمال‌ها بی‌خطر هستند و هر شب باید آن را روی صورتم بگذارم تا پوستم ترمیم شود. «فریماه» همان لحظه یک سری دستمال مرطوب به من داد و خواست شماره موبایلش را داشته باشم و اگر دستمال‌ها تاثیر خوبی روی صورتم گذاشتند با وی تماس بگیرم تا سفارش بدهد از اروپا برایم بیاورند. همان شب دستمال مرطوب را روی صورتم گذاشتم.

حس خوبی به من دست داد. از آن به بعد هر شب این کار را می‌کردم. یک هفته نشده بود که با فریماه تماس گرفتم و بسته جدیدی از دستمال‌ها را سفارش دادم. همدیگر را دیدیم و او با گرفتن 20 هزار تومان دستمال‌ها را به من فروخت».
    دختر دانشجو افزود: «هر شب مرتب دستمال‌ها را استفاده می‌کردم و اگر آنها را به صورتم نمی‌گذاشتم نمی‌توانستم بخوابم و نیمه‌های شب از خوابمی‌پریدم. اصلا تصور نمی‌کردم که معتاد دستمال‌ها شده‌ام.

رفته رفته وقتی از دستمال‌ها استفاده نمی‌کردم خمار و خواب‌آلود می‌شدم. خواهرم که از نزدیک شرایط من را دنبال می‌کرد ترسیده بود، طوری حرف می‌زد که انگار مطمئن است من مواد مصرف می‌کنم اما نمی‌پذیرفتم. هر بار با فریماه تماس می‌گرفتم قیمت دستمال‌ها را چندین برابر بالا می‌برد.

سومین بار بود که 100 هزار تومان خواست، ناچار بودم بپردازم. هر هفته وقتی با فریماه تماس می‌گرفتم چون می‌دانست وابستگی شدیدی به دستمال‌ها دارم قیمت را بالاتر می‌برد. خواهرم که بیشتر متوجه رفتارها و بی‌تابی‌های من شده بود خانواده را در جریان قرار داد. اصرار داشتند آزمایش بدهم.

من تصور نمی‌کردم چنین جواب عجیبی بشنوم، به خاطر همین پذیرفتم و آزمایش دادم. نتیجه باورنکردنی بود.در خون من یک نوع ماده مخدر به نام «ال‌سی‌من» وجود داشت که از راه پوست و دستمال‌های مرطوب من را معتاد کرده بود. وقتی با فریماه تماس گرفتم و شنید می‌دانم چه بلایی بر سر من آورده است تماس را قطع کرد و از آن به بعد گوشی‌اش خاموش است.

من از این زن که می‌تواند دخترهای دیگر را نیز فریب دهد، شکایت دارم». ماموران با شنیدن ادعاهای دختر دانشجو به بررسی‌های تخصصی دست زدند و پی بردند «ال‌سی‌من» یک نوع ماده مخدر سوییسی بوده و از طریق اروپا وارد ایران شده است.

ماموران دریافتند که فریماه با اطلاع از اینکه دستمال‌ها اعتیاد‌آور هستند، سوار اتوبوس‌ یا مترو به جذب مشتری از میان دختران جوان پرداخته و با استفاده از عدم آگاهی آنان به خطری که در پیش دارند ابتدا با قیمت‌های پایین دستمال‌های «ال‌سی‌من» را در اختیارشان گذاشته سپس با اعتیاد طعمه‌هایش پول زیادی به جیب می‌زند.تحقیقات در این باره که آیا باند سازمان‌یافته‌ای به چنین اقدام خاموشی دست می‌زند

11. 3 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض ۴۵ درصد مرگ‌ها در جهان به خاطر مصرف سیگار است

وزارت بهداشت:
    ۴۵ درصد مرگ‌ها در جهان به خاطر مصرف سیگار است

خبرگزاری فارس: وزارت بهداشت اعلام کرد: ۴۵ درصد مرگ‌های دنیا به طور مستقیم به مصرف سیگار مربوط است و برای جلوگیری از آنها کم کردن مصرف تأثیری ندارد و فقط ترک سیگار است که موثر است.

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، اگر هر فرد حق داشته باشد فقط یک عامل را برای سلامت قلب خود برگزیند آن عامل ترک سیگار است. سیگار پس از فاکتور افزایش سن، قویترین عامل بروز بیماری های قلب و عروق است.

حسین کریم، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان این مطلب و با اشاره این نکته که 45 درصد مرگهای مردم در سراسر جهان به طور مستقیم بر اثر مصرف سیگار است، افزود: حتی 8 درصد مرگ و میر کسانی که سیگاری نیستند اما در معرض دود سیگار قرار می‌گیرند بر اثر همین عامل است.

وی افزود: در بیماری‌های قلبی سیگار موجب افزایش فشار خون نیز شده و با تحریک سیستم سمپاتیک، باعث بالا نگه داشتن سطح استرس افراد شده و نیز مقاومت به انسولین را بالا می برد و احتمال ایجاد لخته در نواحی مختلف بدن همچون قلب و مغز را بالا می‌برد.

کریم، مهمترین روش ترک سیگار را مشاوره در مراکز مشاوره و دارو درمانی عنوان کرد و با اشاره به نقش همسر فرد به عنوان مهمترین عامل در راه ترک سیگار تأکید کرد: ثابت شده است همسران پس از مشاوره‌های لازم تا 67 درصد در ترک سیگار شریک زندگی شان موثر بوده‌اند.

این متخصص بیماری‌های داخلی و فوق تخصص بیماریهای قلب و عروق با اشاره به اینکه تعدادی به کم کردن مصرف سیگار روی می‌آورند خاطرنشان کرد: کم کردن سیگار تأثیری در محافظت قلب ندارد و معمولًا کم کردن تعداد سیگارهای مصرفی به منظور ترک کردن با موفقیت همراه نیست.

وی خاطر نشان کرد: ترک سیگار همت قوی و آنی نیاز دارد اما کم کردن سیگار، این قوت و همت را به همراه ندارد. لذا به مردم توصیه می‌کنم سیگار کشیدن را ترک کنند نه کم.

انتهای پیام/

13. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض خطر سیگار برای سکته کرده‌ها ۲ برابر است

خطر سیگار برای سکته کرده‌ها ۲ برابر است

خبرگزاری فارس: سیگار کشیدن و فشارخون بالا به ویژه برای افرادی که یکبار سکته کرده و زنده مانده‌اند یا به خونریزی ساب آراکنوئید مبتلا هستند،۲ برابر خطرناکتر است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از پایگاه خبری هلث دی نیوز آمریکا، محققان با انجام تحقیقات جدید هشدار دادند که افرادی که بعد از یک نوع سکته مغزی با عنوان خونریزی ساب آراکنوئید زنده ماندند با خطرات بیشتری از مرگ و میر بر اثر سیگار کشیدن و فشار خون و کلسترون بالا مواجه هستند.

خونریزی ساب آراکنوئید خود به خودی (غیر تروماتیک)، Spontaneous Non-traumatic٬ یعنی خونریزی به داخل فضای ساب آراکنوئید٬ معمولاً ناشی از پارگی یک آنوریسم سرخرگی مغز(ruptured cerebral arterial aneurysm) یا یک مالفوراسیون سرخرگی- سیاهرگی (AVM) است.

وجود خون در فضای ساب آراکنوئید می‌تواند ناشی از خونریزی داخل مغزی٬ سکته مغزی در پی آمبولی و تروما نیز باشد.

محققان دریافتند که در این تحقیقات 233 نفر در فنلاند پس از مبتلا به خونریزی ساب آراکنوئید زنده ماندند.

این بیماران به مدت 9 سال مورد بررسی و پیگیری قرار گرفتند. در آن زمان 88 نفر (حدود 38 درصد) از بیماران فوت کردند. میزان مرگ و میر بیماران مبتلا به خونریزی ساب‌آراکنوئید در حدود دو برابر جمعیت عمومی بوده است.

افزایش خطر مرگ و میر در میان بیماران مبتلا به خونریزی ساب آراکنوئید صرفاً ناشی از مشکلاتی با گردش خون در مغز، مانند سکته مغزی یا خونریزی داخلی بود.

خطر مرگ و میر به ویژه در میان بیمارانی که در زمان قبل از خونریزی ساب آراکنوئید، سیگار می‌کشیدند و از فشار خون و سطح کلسترول خون بالایی برخوردار بودند، بیشتر بوده است.

محققان دانشگاه هلسینکی دریافتند که خطر مرگ درمیان بازماندگان بیماران مبتلا به خونریزی ساب آراکنوئید 31 نفر از هر هزار نفر در سال از میان مردم در جمعیت عمومی که سیگار نمی‌کشیدند و فشار خون و سطح کلسترول پایینی داشتند، بیشتر بوده است.

میکا کورجا، نویسنده این تحقیقات و جراح مغز و اعصاب گفت: به عبارت دیگر، اگر 20 نفر از 100 غیر سیگاری با افت فشار خون و کلسترول در 10 سال آینده جان خود را ازدست خواهند داد،‌ این رقم برای بیماران مبتلا به خونریزی ساب آراکنوئید به 51 می‌رسد.

وی افزود: این یافته‌ها نشان داد که بسیار مهم است که بیماران مبتلا به خونریزی ساب آراکنوئید با صرفنظر از سن از سیگار کشیدن خودداری کنند و مراقب فشار خون و سطح کلسترول خود باشند که این موارد از عوامل اصلی در افزایش خطر مرگ و میر محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

15. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض مواد مخدر و آزمایشگاه

برای بررسی مواد مخدر در آزمایشگاه و یا در پزشکی نیاز است آنرا به دسته های مختلفی تقسیم کرد

1- مواد توهم زا یا Hallucinating
    بررسی ها نشان داده است که از این دسته مواد مخدر در طول تاریخ استفاده میشده است . در قاره آمریکا در برخی مراسم مذهبی از قارچ های توهم زا استفاده می کرده اند . همچنین استفاده از برخی داروهای روانگردان مرسوم بوده است

این مواد عمدتا از دسته مواد شیمیایی هستند و تحریک کننده سیستم اعصاب مرکزی می باشند و در صورت مصرف علائمی مانند تغییر حالات روحی و خلقی و روانی . تجربه توهمات بینایی و شنوایی از مشخصات مصرف است رویا و کابوس هم دیده می شود .
    انواع آن LSD ,STP , DMT , است .

2- محرک ها :
    باعث هیجان و انرژی از طریق تحریک سیستم اعصاب مرکزی می شود . قبلا برای افزایش هشیاری و تحمل بیداری برای مدت طولانی در صنایع نظامی کاربرد داشت . اشتها را کاهش داده و در پزشکی استفاده محدود دارد .
    وابستگی شدید روانی ایجاد کرده طوریکه شدیدترین و سریعترین وابستگی را ایجاد می کند و شخص مبتلا حتی برای زمان کوتاهی نمی تواند قطع وابستگی و مصرف کند

از این دسته آمفتامین ها است که مهمترین آنها شیشه یا Glass است قرص های شادی آور مانند X از این دسته است . از دسته موادی که در این دسته قرار میگیرد فرآورده های گیاه کوکا است که شامل کوکائین و کراک است ( البته نه کراکی که در ایران است زیرا کراک ایرانی چیز دیگری است که بعدا می گویم )

3- کانابیس یا عصاره گیاه سیاهدانه :
    شبیه توهم زاهااست اما در دسته سستی زا ها و یا محرک ها هم هم قرار میگیرد در روی سیستم اعصاب مرکزی اثر دارد
    از این دسته می توان THC و حشیش و بنگ و ماری جوانا را قرار داد . . بیشتر وابستگی روانی ایجاد می کند

4- مواد مخدر
    این دسته به کار میرود مواد که اصلی ترین فعالیت آن کند کننده سیستم اعصاب مرکزی است و جزو سستی زاها می باشند . در پزشکی به عنوان مسکن دردهای شدید بکار میرود . این مواد شدیدا اعتیادآور است و با مصرف آن فرد حالت سرخوشی و نشاط می کند .علایم ترک مصرف هم بسته به نوع مواد شدید است .این دسته خود دونوع دارد برخی طبیعی است مانند تریاک و برخی شیمیایی است مانند کدئین .

از دسته این مواد می توان تریاک ،کدئین ، مورفین ، هروئین ، متادون ، پتدین ، دیفن اکسیلات ، هیدرومورفین ، هیدروکدئین ،دارون ، و کراک ایرانی را نام برد (کراک ایرانی بر خلاف غیر ایرانی آن شامل هروئین خالص شده است )

5- سستی زاها یا مسکن ها و خواب آورها :
    این دسته نیز باعث کندی سیستم اعصاب مرکزی شده و بر شعور و هوشیاری فرد اثر دارد . در پزشکی برای برطرف کردن درد و یا ایجاد خواب یا آرا مش و همچنین از بین بردن اضطراب و رفع کشش و عصبانیت استفاده میشود. در صورت مصرف مقادیر زیاد باعث مسمومیت ، کما و مرگ می شود .در اثر مصرف بلند مدت اعتیاد آور است

از مهمترین این دسته می توان باربیتوراتها را نام برد مانند فنوباربیتال متا کوالن ، فلورازپام

6- آرام بخش ها :
    این مواد تضعیف کننده سیستم اعصاب مرکزی هستند در صورت مصرف کم آرامش ایجاد کرده اما در صورت مصرف زیاد باعت کما و بیهوشی شده اما به ندرت باعث مرگ میشوند
    در مصارف پزشکی برای درمان عصبانیت ، اضطراب ، بیخوابی ، شل کننده عضلانی استفاده میشود . از مهمترین این دسته ها میتوان دیازپام ،اگزازپام ، کلردیازپوکساید را نام برد .

7- مخدرهای فراموش شده :
    الکل ،توتون ، قهوه و مورد استفاده عامه مردم است اما جزو دسته مخدرها هستند

8- مواد فرار استنشاقی
    مانند انواع چسب هایی که سریع خشک می شوند ، بنزن ، استن ، تینر ،این مواد از طریق ریه جذب شده و باعث سرخوشی مصرف بیش از حد باعث خفگی و مرگ می شود در دراز مدت باعث آسیب کبد کلیه پریدگی رنگ پوست ،ضعف ، بی حالی ، اختلال فکر ، لرزش ، عطش زیاد ، اختلالات خلقی می شود .
    وابستگی روانی و جسمی ایجاد کرده که علائم ترک شامل احساس سرما ، لرزش بدن ، توهم ، سردرد ، دردهای شکمی . اسپاسم عضلانی است .

آزمایشگاه » براحتی متوجه میشویم که برای آزمایش مواد مخدر با توجه به گستردگی طیف مواد مخدر و روانگردان قبل از آزمایش باید مشخص شود چه نوع ماده مخدری لازم است آزمایش شود . با توجه به علائم شخص معتاد میتوان حدس زد که حد اقل چه دسته از مواد مخدر را احتمال دارد مصرف کند که که این به آزمایشگاه خیلی کمک کننده است .

یک نتیجه گیری منطقی هم این است که اگر آزمایشگاه تست مورفین را منفی داد حتما دلیل عدم اعتیاد به مواد مخدر شخص آزمایش شونده نیست چرا که فرد میتواند به ماده دیگری غیر از آن ماده آزمایش شده اعتیاد داشته باشد .

پزشک آنلاین

17. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

13 80 درصد زندانیان کشور معتادند

احمدی مقدم:
    80 درصد زندانیان کشور معتادند
    فرمانده نیروی انتظامی با اعلام اینکه 80 درصد زندانیان کشور معتاد هستند، گفت: وقوع قتل در ابتدای دهه 80 دو هزار نفر بود که در ابتدای دهه جاری 20 درصد کاهش یافته است.
    به گزارش خبرنگزاری مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم در ملاقات با سرلشگر ”ولایمیر الکساندرویچ کولولتسوف“ وزیر کشور روسیه گفت: کشور شما در زمان فروپاشی شوروی، خطر مواد مخدر را تا این اندازه احساس نمی کرد و من از شنیدن گزارش آقای ایوانف مبنی بر وجود بیش از 8 میلیون نفر معتاد در کشور روسیه، متاثر شدم.
    وی با اشاره به اینکه، جرائم جدید، امروز مرزها را کنار گذاشته است، تصریح کرد: مبارزه با مواد مخدر، از الویت های اول دو کشور، محسوب می شود چرا که مواد مخدر از جمله جرائمی است که منجر شده تا تروریسم و افراطی گری نه تنها در دو کشور بلکه در تمام دنیا ورود پیدا کند.
    احمدی مقدم افزود: مواد مخدر در کنار آثار انسانی زیادی که به همراه دارد، بستر رشد جرائم سازمان یافته، پولشویی، ایجاد باندهای جهانی و منطقه ای زیادی است.
    وی با اشاره به اینکه نیمی از زندانیان در ایران، محکومان مواد مخدر هستند، یادآور شد: حدود 80 درصد از مجرمان زندانی ما نیز معتاد هستند.
    به گفته فرمانده نیروی انتظامی ، این درحالی است که تروریسم مانند گروهک ریگی نیز، با پشتوانه مواد مخدر، به اقدامات تروریستی دست می زدند که حاکی از آن است که مرزی بین تروریسم و مواد مخدر نمی توان قائل شد.
    احمدی مقدم ادامه داد: آمریکا در افغانستان در تلاش است تا نشان دهد که به دنبال مبارزه با تروریسم است و با مواد مخدر نیز کاری ندارند اما واقعیت به گونه دیگری است.
    وی تاکید کرد: امروز مواد مخدر مسئله ای نیست که تنها مربوط به یک کشور باشد و کشورهای دیگر نیز از زیر بار این مسئولیت شانه خالی کنند.
    رئیس پلیس کشور، به مهاجرت غیرقانونی و قاچاق انسان نیز به عنوان یکی از مشکلات جهانی اشاره کرد و اظهار داشت: وجود 3 میلیون مهاجر غیرقانونی و قانونی، بخشی از مشکلات ما است.
    احمدی مقدم با اشاره به جرائم سایبری که یکی از مسائل مبتلابه جامعه ما است، اظهار داشت: این نوع جرائم جدید هم در حوزه جرائم مالی و کلاهبرداری ها و هم حمله به حریم خصوصی افراد و هتک حیثیت آنان است.
    وی ادامه داد: همچنین افراد با اقدام به این نوع از جرائم بدنبال بی ثبات سازی سیاسی کشورها هستند.
    وی افزود: تکمیل کننده این جرائم، فضای رسانه ای است چرا که امروز کشورهای غربی از طریق احاطه فضای رسانه ای و در سایه جنگ های نرم درتلاشند تا ثبات کشورها را از بین برده و برآنها سلطه روانی و سیاسی پیدا کنند و کشور ما در اثر غفلت از این فضای رسانه ای، 3 سال پیش در جریان انتخابات ریاست جمهوری، آسیب های جدی متحمل شد که کشور شما نیز در انتخابات اخیر خود با این مشکلات روبرو بود.
    احمدی مقدم، همچنین یادآور شد: در مناطق مرزی به دلیل بی ثباتی همسایگان غربی و شرقی، چه در افغانستان، پاکستان، عراق و حتی ترکیه که از اقتدار نسبی برخورداراست، با موضوع تروریسم مواجه هستیم.
    وی در بخشی دیگری از سخنان خود به تشریح دستاوردهای پلیس کشور ایران، اشاره کرد و گفت: ما به این نتیجه رسیدم، که نمی توانیم منتظر توان امنیتی کشورهای همجوار باشیم بنابراین تقویت و احداث استحکامات در مرزهای غرب و شرقی را آغاز کردیم که این اقدام ما منجر شد تا ورود مواد مخدر به ایران به نصف نیز کاهش پیدا کند و فعالیت های تروریستی و قاچاق انسان به حداقل برسد.
    فرمانده ناجا با اشاره به اینکه روند اغلب جرائم جنایی در کشور ایران طی یک دهه گذشته کاهش یافته است، اظهار داشت: 10 سال پیش آمار قتل در کشور ما 2 هزار نفر بود که امروز شاهد کاهش 20 درصدی وقوع قتل در کشور هستیم، این درحالی است که سایر جرائم مانند گروگانگیری و سرقت های مسلحانه نیز کاهش جدی داشته است.
    سردار احمدی مقدم، با اشاره به اینکه تنها در جرائم خرد شاهد افزایش در کشورمان هستیم، خاطرنشان کرد: قدرت کشف پلیس در جرائم جنایی مانند قتل حدود 95 درصد است و در جرائمی نظیر آدم ربایی و گروگان گیری میزان کشفیات ما طی 5 سال گذشته 100 درصد می باشد.
    وی با اشاره به اینکه سرقت خودرو که یکی از مشکلات کشور روسیه نیز است، افزود: پلیس ایران موفق شده تا از هر 20 خودرو سرقت شده، 19 خودرو را کشف کند.
    وی افزود: با بکارگیری ابزار علمی و کسب دانش جدید، توان کشف جرائم در پلیس آگاهی ناجا رو به بهبود است.
    رئیس پلیس کشور تاکید کرد: به دنبال استفاده از تجربیات و ظرفیت های موجود در کشور روسیه هستیم و همچنین آمادگی خود را برای ارائه تجربیات، بدون ملاحظات سیاسی، اعلام می کنیم.
    در حاشیه این دیدار احمدی مقدم در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: برخورد با مواد مخدر و جرائم فرامنطقه ای نیازمند تشریک مساعی است بنابراین دو کشور ایران و روسیه به دنبال تشریک مساعی برای حل این جرائم هستند.
    وی افزود: با وجود تفاوت هایی که دو کشور به لحاظ ساختار سیاسی و اداری دارند، با اتفاق هم می خواهیم به همکاری های مشترک ادامه دهیم.
    احمدی مقدم، تصریح کرد: دو کشور تهدیدات و زمینه های همکاری مشترکی دارند از جمله موضوع مواد مخدر، تروریسم و جرائم سازمان یافته و همچنین از توانمندی های فنی و تجربی زیادی برخوردار هستند بنابراین این موضوعات می تواند زمینه همکاری های بسیارمناسبی بین دو کشور باشد.
    فرمانده نیروی انتظامی کشورمان یادآور شد: از پیشنهاد ابتکاری که امروز از سوی وزیر کشور روسیه به منظور همکاری دو کشور در جهت امنیت و ثبات دریای خزر مطرح شد، استقبال می کنیم.
    وی در پایان تصریح کرد: به زودی پلیس کشورهای حاشیه دریای خزر، نشست مشترکی را به منظور حل مسائل مشترک، برگزار خواهند کرد.

19. 3 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •