تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 295 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دوست خوبم،
    خیلی خیلی از پاسخ کامل و مصورت ممنونم. ظاهرا به جز WD TV HD Media Player دستگاه های دیگه قادر به پخش فایل های HD نیستند.
    باز هم ممنون.
    بله به نظر من هم فقط این دستگاهی که نام بردی میتونه فایلهای HD رو پخش میکنه .
    در ضمن هفته ی پیش که من پاساژ ایران بودم این دستگاه به وفور و در همه ی مغازه ها موجود بود و قیمتش هم حدودا 100 تومن بود ولی قبل از خرید، این دستگاه رو هم تست کنید تا مطمئن بشید فایلهایی رو که موردنظرتون هست پخش میکنه یا نه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

در ضمن هفته ی پیش که من پاساژ ایران بودم این دستگاه به وفور و در همه ی مغازه ها موجود بود و قیمتش هم حدودا 100 تومن بود ولی قبل از خرید، این دستگاه رو هم تست کنید تا مطمئن بشید فایلهایی رو که موردنظرتون هست پخش میکنه یا نه.
    با سلام
    ممکنه یکم بیشتر توضیح بدین، پس این hdmi out رو دی وی دی هاواسه چیه

19201080p supported

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

با سلام
    ممکنه یکم بیشتر توضیح بدین، پس این hdmi out رو دی وی دی هاواسه چیه

19201080p supported
    برای Upscaling هستش. یعنی دستگاه طی الگوریتمی (Progressive یا interlaced ) ویدئوهایی که رزولوشن پایینتر از 1080 دارند بزرگ میکنه تا به نمایشگر 1080 فیت بشه .
    اگر نمایشگر شما Full HD 1080p باشد و بخواهید ویدئویی که رزولوشن آن کمتر از رزلوشن نمایشگر است را ببینید برای اینکه ویدئو به صفحه ی نمایشگر فیت شود باید توسط پلیر (و یا خود نمایشگر) بزرگ (Upscaling) شود :
    اگر پلیر 1080p باشد یعنی از الگوریتم Progressive برای افزایش ابعاد تصویر استفاده میکنه که کیفیت نهایی تصویر بر روی نمایشگر بهتر خواهد بود.
    اگر پلیر 1080i باشد یعنی از الگوریتم interlaced برای افزایش ابعاد تصویر استفاده میکنه.
    ضمنا چون HDMI خروجی دیجیتالی هست پلیر توسط این پورت میتونه داده های خامی رو به نمایشگر ارسال کنه و قسمتهایی از پردازش تصویر در سیستم نمایشگر انجام بشه بدین ترتیب کیفیت نهایی تصویر بالاتر خواهد بود.

از این صحبتهام باید این نتیجه رو هم بگیرید که این پلیرها برای تلویزیونهایی کاربرد دارد که Full HD 1080p باشند وگرنه یک پلیر ساده هم جوابگوی نیاز شما خواهد بود (این خلاصه ی قسمتهایی از کل صحبتهام هست که در این تاپیک کردم )
    Last edited by ghahremanimehdi; 14-05-2009 at 14:04.

4. 3 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خیلی خلاصه میگم :

Upscaling همانطوری که از نامش هم پیداست فرآیندی هست که ابعاد تصویر خروجی رو افزایش میده تا به نمایشگر شما فیت بشه (اگر رزولوشن تصویر اصلیتون کوچکتر از Native رزولوشن نمایشگرتون باشه برای اینکه تصویرتون کل صفحه ی نمایشگر رو بپوشونه باید دستگاه Upscaling انجام بده وگرنه تصویر اصلیتون مساحت کوچکی از صفحه ی نمایشگرتون رو میپوشونه... ) در ضمن بگم که تمام این صحبتها وقتی صادقه که نمایشگر شما ال سی دی یا پلاسما یا OLED (البته OLED خیلی جدید هست !)باشه و در مورد نمایشگرهای CRT اصلا این موضوعات بحث نمیشه ...

برای افزایش ابعاد تصویردستگاههای مختلف ، Upscaling رو برای رزولوشنهای مختلفی میتونن انجام بدن و از الگوریتمهای متفاوتی هم برای افزایش ابعاد تصویر استفاده میکنند که کیفیت تصویر نهایی (کیفیت تصویر بزرگ شده ) بسته به اینکه دستگاه برای چه رزولوشنی Upscaling انجام میده و از چه الگوریتمی برای Upscaling استفاده میکنه متفاوت هستش ...
    پلیرهای پیشرفته اغلب Upscaling رو برای ایجاد تصویر در رزولوشن 1080 انجام میدن چون اغلب نمایشگرهای Full HD ، رزولوشن (یا بهتر هست بگم Native Resolution) شون 1080 هستش ...
    مضاف بر این نمایشگرها و همینطور پلیرها از الگوریتمهای متفاوتی برای ایجاد تصاویر استفاده میکنند دو الگوریتم مشهور interlaced وprogressive هستش ...
    که برای رزولوشن 1080 به صورت 1080p و 1080i بیان میشه ....
    در مورد اینکه فرق intelaced با progressive چی هست اگر بخوام صحبت کنم باید دو صفحه توضیح بدم ... و بحث کمی تخصصی میشه ولی اگر خواستید مینویسم ... فقط در این حد بدونید که دستگاهی که 1080P انجام میده از دستگاه 1080i گرونتر و تصور نهایی که نمایش میده کیفیت بالاتری داره ....
    در مورد سوال بعدیتون باید بگم که خروجی کامپوننت میتونه رزلوشن 1080i رو حمل کنه ... ولی برای 1080p مجبور هستید که از پورت HDMI استفاده کنید چون بسیاری از نمایشگرها (و همینطور پلیرها) اگر که دستگاه رو با پورت HDMI وصل کرده باشید اجازه ی روشن کردن 1080progressive Scan رو میدن ...

عجب خلاصه شد!... (اگرچه تایپش وقتم رو گرفت ولی خوبه که شما هم اطلاعاتتون رو به دیگران انتقال بدید تا در هنگام خرید کمک بکنه چون الان خیلی ها چشم بسته تلویزیون های ال سی دی یا سینمای خانگی میخرن ...)
    دوست محترم سلام و خسته نباشین، ضمن تشکر فراوان از بابت توضیحات سودمندتان، من و مطمئنا دیگر دوستان شما مشتاقانه و بی صبرانه منتظر نکات آموزشی بسیار ارزشمند شما هستیم.
    با تشکر مجدد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

برای Upscaling هستش. یعنی دستگاه طی الگوریتمی (Progressive یا interlaced ) ویدئوهایی که رزولوشن پایینتر از 1080 دارند بزرگ میکنه تا به نمایشگر 1080 فیت بشه .
    اگر نمایشگر شما Full HD 1080p باشد و بخواهید ویدئویی که رزولوشن آن کمتر از رزلوشن نمایشگر است را ببینید برای اینکه ویدئو به صفحه ی نمایشگر فیت شود باید توسط پلیر (و یا خود نمایشگر) بزرگ (Upscaling) شود :
    اگر پلیر 1080p باشد یعنی از الگوریتم Progressive برای افزایش ابعاد تصویر استفاده میکنه که کیفیت نهایی تصویر بر روی نمایشگر بهتر خواهد بود.
    اگر پلیر 1080i باشد یعنی از الگوریتم interlaced برای افزایش ابعاد تصویر استفاده میکنه.
    ضمنا چون HDMI خروجی دیجیتالی هست پلیر توسط این پورت میتونه داده های خامی رو به نمایشگر ارسال کنه و قسمتهایی از پردازش تصویر در سیستم نمایشگر انجام بشه بدین ترتیب کیفیت نهایی تصویر بالاتر خواهد بود.

از این صحبتهام باید این نتیجه رو هم بگیرید که این پلیرها برای تلویزیونهایی کاربرد دارد که Full HD 1080p باشند وگرنه یک پلیر ساده هم جوابگوی نیاز شما خواهد بود (این خلاصه ی قسمتهایی از کل صحبتهام هست که در این تاپیک کردم )

با سلام
    منظورم خط اول این پستتون بود :
    مگه پلیر شما نمیتونه فایل HD رو نشون بده؟
    یا ممنظورتون اون کدک خاص بود؟
    در ضمن شما سایتی سراغ ندارین که کلیپهای کوتاه HD رو بشه ازش دانلود کرد

داره خودمونی میشه habibi1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض یه راهنمایی کنید

جان هرکی اگه می شه یه dvd پلیر خوب در حد 80 که کامل باشه خر کار باشه و نمی دونم انواع زیر نویس فارسی و اینا رو بشه باش اجرا کرد
    یکی بگه پایانور ، فیلیپس، مارشال، ال جی کدوم مدل ؟
    یه لطفی کنید و چیزی باشه که براحتی گیر بیاد و قیمت هم اگه میشه بگین
    دستتون درد نکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

با سلام
    منظورم خط اول این پستتون بود :

مگه پلیر شما نمیتونه فایل HD رو نشون بده؟
    یا ممنظورتون اون کدک خاص بود؟
    در ضمن شما سایتی سراغ ندارین که کلیپهای کوتاه HD رو بشه ازش دانلود کرد

خیر فیلیپس و پایونیر 410 قادر به پخش کدک h.263 و h.264 و همچنین کدک xvid که با رزلوشن بالا کانورت شده نیست (متاسفانه!)
    برای اجرای اینجور فایلها باید HD Player بخرید.
    در مورد سوال دومتون هرچند که به این تاپیک مرتبط نیست :
    اگر اکانت رپیدشیر دارید میتونید در سایت زیر سرچ بگیرید :
    مثال :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا چندین FTP هستند که موزیک ویدئوی HD برای دانلود گذاشتن ولی حداکثر با سرعت 10 کیلوبایت میشه دانلود کرد و با توجه به اینکه حجمشون بالاست خیلی طول میکشه.

9. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

جان هرکی اگه می شه یه dvd پلیر خوب در حد 80 که کامل باشه خر کار باشه و نمی دونم انواع زیر نویس فارسی و اینا رو بشه باش اجرا کرد
    یکی بگه پایانور ، فیلیپس، مارشال، ال جی کدوم مدل ؟
    یه لطفی کنید و چیزی باشه که براحتی گیر بیاد و قیمت هم اگه میشه بگین
    دستتون درد نکنه
    لازم به قسم خوردن هم نبود!
    3260 به نظرم از همه معقول تره و همین هفته ی پیش که بازار بودم در بازار موجود بود (حدودا 70 تومن)

11. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به دوستان.
    آقا منم بالاخره همین 9650 LG رو گرفتم. راستش یه مشکل داشتم که ممنون میشم کمکم کنین.
    من پلیر رو به LCD سونی براویا سری D وصل کردم اما نمیتونه ورودی HDMI رو شنسایی بکنه. به نظره شما مشکل از چیه؟
    ممنون میشم لطف کنید و راهنماییم کنین.

داره خودمونی میشه habibi1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

لازم به قسم خوردن هم نبود!
    3260 به نظرم از همه معقول تره و همین هفته ی پیش که بازار بودم در بازار موجود بود (حدودا 70 تومن)

با سپاس از شما دوست عزیز
    ببخشید در جواب یکی از دوستان در چند تاپیک قبلی گفتید بعضی از فایلها رو باز نمی کنه و باید HD بخرید ببخشید اگه میشه در باره این " که وگفتند " توضیح بدین و بگین منظورشون چه تکنولوژِی و چه مدلهایی است
    با احترام
    Last edited by habibi1374; 16-05-2009 at 08:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •