سلام
برای من یک گوشی نوکیا 2730 کلاسیک از انگلیس آوردن که رجیستر نشده و هر سیم کارتی که میزارم میگه باید کد رجیستری را وارد کرد .
از کجا میتونم این کد را گیر بیارم ؟
سلام
برای من یک گوشی نوکیا 2730 کلاسیک از انگلیس آوردن که رجیستر نشده و هر سیم کارتی که میزارم میگه باید کد رجیستری را وارد کرد .
از کجا میتونم این کد را گیر بیارم ؟
سلام دوستان
قیمت قاب اصل ان82؟
و اینکه ایا میشه پورت usb رو کامل عوض کرد؟
باتشکر نیما
سلام چگونه می توان کد امنیتی نوکیا 5300 را باز کرد؟
سلام دوستان اين مشكلات n95.8gb من هست ميتونيد كمك كنيد حل شن?
1_ در قسمت Equaliser با تغيير حالت مثلأ به jazz يا pop يا غيره هيچ تغييري تو صداي گوشي داده نميشه!
2_ لق بودن قاب گوشي كه آزار دهندس
3_ لوگوي n95.8gb جلوي گوشي كه پاك شده تعويض قاب كار درستيه?4_بعد هر بار روشن كردن جديدأ شروع به اينستال نميدونم چي ميكنه و بعد قطع ميشه و ارور ميده كه untrusted software on memory please go to install manager...
اما در كل بسيار گوشي خوبي هست و واقعأ بهترينه و تو اين يكسال بسيار ازش راضيم
سلام
سايت هاي ويژه اي براي اين كار هستن. شما با جستجو در اينترنت مي تونيد به اين كدها دست پيدا كنيد
قاب اصلي گوشي هاي نوكيا يكجا فروخته نمي شه. شما مي باس به شكل جداگانه تكه هاي قاب رو خريده و عوض كنيد.
قيمت تمام شده قاب كامل اصلي اين گوشي چيزي حدود 80 هزار تومان هست.
درگاه USB رو هم مي شه عوض كرد.
حالت اتصال گوشي شما به طور پيشفرض چيه؟ منظورم اينه كه اگه روي پي سي سوييت هست، جوري تنظيمش كردي كه به هنگام اتصال كابل اين بخش فعال بشه يا اين كه حتما باس گزينه رو گزينش كني.
پاسخ اين پرسش خيلي مهمه...
انشالله درست مي شه.
1. مطمئني كه وقتي مي ري روي اكولايزر مورد نظر رو سلكت مي كني؟ اگر آره پس مطمئنا مشكلت با يه مستر ريست حل مي شه...
2. معمولا با يه بار باز و بسته كردن قاب مشكل برطرف مي شه. اما اگر نشد يعني اين كه گوشي به يه قاب تازه نياز داره
3. تعويض قاب اين گوشي كار بسيار خطرناكيه. ازونجايي مي گم كه اين گوشي از خانواده گوشي هاي كشويي هست و يه اشتباه كوچيك مي تونه يه خسارت سنگين به بار بياره. اگه بلد باشي و قابت هم ترجيحا اصل باشه، ضرر كه نداره هيچ كلي هم منفعت داره.
4. براي رهايي از شر اين پيغام مي باس كه گوشيت رو در حال هك قرار بدي و با يه فايل منيجر خر كار مانند Modo يا X-Plorer بري به اين نشاني:
Installed drive ( E or C ):\private\10202dce
و محتويات اين پوشه رو كه شامل چندين پرونده sis با نام هاي عجيب و غريب هست رو پاك كن
شاد و پيروز باشين![]()
¤Dariush جان به من قاب اصل n95.8gb سي وپنج تومن و گفتن اگر قاب غير اصل بندازي 25 درصد آنتن كم ميشه اما من مشكلم فقط تيكه ايه كه ال سي دي توشه چون نوشته ان نود و پنجش پاك شده...
¤مستر ريست چيه? همون ريست كه با كد#7370#* هستش?
ممنون
Last edited by keyvan_ssi; 09-12-2009 at 01:00.
سلام کیوان جون
می تونم حدس بزنم که به احتمال قوی از فروشگاه های پاساژ علاءالدین پرسیدی... چون بیشتر اون ها دزد هستن، نمی شه بهشون اعتماد کرد!اگر هم از یه مغازه ساده پرسیدی باس بگم که می خواد سرت رو کلاه بگذاره!
قاب های گوشی های نوکیا 3 دسته هستن:
1. قاب های اصل که به شکل تکه ای فروخته می شن و اغلب قیمت تمام شده اون ها بالای 50 تومان قیمت می شه
2. قاب های های-کپی که کیفیتی برابر قاب های اصل دارن ولی خوب ساخت خود شرکت نوکیا نیستن و تازه اصل هم به شمار نمیان. قیمتشون هم ماکزیمم 20 تومان هست
3. قاب های بی کیفیت که بیشتر از اون ها به عنوان قاب های جایگزین بهره گرفته می شه.
شما اگر قاب اصل می خواید باس پولش رو بدی. اون قابی که گفته 35 تومان قاب های-کپی هست.
درباره کد هم درست گفتی. همونه!منتهی پیش از اینکه مستر ریست کنی، حتما از بانک داده های گوشیت مانند مخاطبین یا پیام ها پشتیبان فراهم کن!
شاد و پیروز باشی![]()
ممنون داريوش جان اما يعني اگه جاي 35تا ميگفت 50تا باس ميگرفتم!? آخه قيمت كه ملاك خوبي نميتونه باشه هرچند منظورت رو كاملأ ميفهمم و وقتي مثلأ حداقل قيمت 50 ت هست زير اون رو ميشه گفت قلابيه اما بين كسايي كه 50به بالا ميگن چطور ميشه تشخيص داد كه قلابي نيست?
ضمنأ داريوش جان با مستر ريست هم حل نشد مشكل اكواليزر مطمئن باش درست هم انتخابش ميكنم اما نميشه
سلام
آقا من n78 دارم که یه چند روزیه دکمه منو و c و سبز و قرمز و select و back (خلاصه دکمه های حاشیه اون ) کار نمی کنند ; الان هم گوشی روشنه و با این مشکل نمی تونم قفل شو باز کنم ; خواهش می کنم بگین چیش خرابه , چقدر خرج داره ؟
لطفآ کمک کنین !!!
help me
قربان you .
سلام دوستان
من یک n97 فنلاند اصل خریدم که ظاهرا مشکل خاصی نداره ولی بلوتوثش روشن نمیشه وپیغام میده unable to perform bluetooth operation . مشکل از کجاست ؟ آیا گوش مشکل داره یا تنظیم خاصی نیازه که من بلد نیستم. لطفا راهنمایی بفرماید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)