تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 42 از 262 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

درمورد تعویض های تیم من هم با دوستان هم عقیده هستم .بخصوص بعد از اینکه ایران یک گل جلو افتاد باید بازیکنان مسن و خسته تیم زودتر تعویض میشدن و کمربند میانی زمین محکم تر میشد .شجاعی با تکنیک و حرکات تاخیری خودش میتونست سرعت کره ای ها رو بگیره اما متاسفانه تعویض شد.
    من نمی خوام از عملکرد ضعیف باقری و یا هاشمیان به عنوان بازیکنان مسن تیم دفاع کنم.اما از هاشمیان که بگذریم کریم با اینکه زیاد خوب نبود اما الحق برخلاف بعضی ها که خودشون را خسته نکردند بیشتر دوید و تکل زد.
    به نظر من برهانی باید خیلی زودتر میامد تو زمین تا نفس کره ای ها رو بگیره.

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این هادی عقیلی گند زده بود هر توپی بهش میرسید چشم بسته می زد زیرش!

در مورد باقری به نظر من تا دقیقه 70 خوب بود اما بعدش کم اورد و باید تعویض میشد.

در کل شک ندارم که صعود میکنیم.
    بازی بعدیمون هم با عربستان در تهران هست و فکر میکنم بعد از اون هم در تهران مجدد با امارات بازی داشته باشیم.
    کره شمالی هم هرچند تیم خوبی هست اما زورش به ما نمیرسه.
    واقعا این عقیلی فقط فیزیکشه!شعور فوتبالیش کمه فقط بزن زیرش و خطا بلده همین وایساده ببینه توپو چطور گل میکنن!
    باقری و نکونام معمولی بازم مثل همیشه رحمتی یک ستاره است.
    به نظر من رقابت بین عربستان و ایران خواهد بود سر مقام دومی احتمال سوم شدنمون زیاده!

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من دقت کردم اکثر بازیهایی که تیم ملی توی ایام تعطیلات عید نوروز داشته پیروز میدون بوده از جمله همین عربستان چند سال پیش .به امید خدا عربستانو توی تهران بزنیم با توجه به اختلاف 5 امتیازی که بوجود میاد 90 درصد راهو رفتیم .
    تساوی امروز تیم ملی به لطف شکستی که امروز عربستان خورد خنثی شد.علی دایی باید کاملا گوش به زنگ باشه , چرا که ممکنه دیگه ازاین شانسا نصیبش نشه.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان چشم بسته غیب میگید؟
    میشه یکی توضیح بده چرا بیشتر تقصیر رحمتی و کمتر تقصیر عقیلی بود؟
    بیشتر تقصیر رحمتی بود چون باید یا توپ رو می زد تو کرنر...یا جوری مشت می کرد که نیفته نیم متری خودش...(به راحتی می تونست هر کدوم از این 2 کار رو بکنه)
    کمترش تقصیر عقیلی بود چون به امید اینکه رحمتی توپ رو میزنه کرنر حرکت نکرد و وقتی به خودش اومد که دید توپ زیر دست رحمتی افتاده و اون موقع دیر شده بود.

به هر حال بحث مقصر و اینها بی فایدس...به نظرم همین چند امتیازم که داریم از صدقه سر رحمتی داریم!
    من نمی دونم واقعا این وحید هاشمیان چه گلی به سر تیم ملی زده....تمام توپ هایی که میگیره پشت به دروازه هست...همیشه هم سرش پایینه ...همیشه هم بعد از مقادیر زیادی ور رفتن با توپ،اونو لو میده...90 درصد بازیش همینه.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیشتر تقصیر رحمتی بود چون باید یا توپ رو می زد تو کرنر...یا جوری مشت می کرد که نیفته نیم متری خودش...(به راحتی می تونست هر کدوم از این 2 کار رو بکنه)
    کمترش تقصیر عقیلی بود چون به امید اینکه رحمتی توپ رو میزنه کرنر حرکت نکرد و وقتی به خودش اومد که دید توپ زیر دست رحمتی افتاده و اون موقع دیر شده بود.
    دیدی اشتباه کردی
    سرعت توپ زیاد بود.رحمتی فقط تونست خودشو روی خط به توپ برسونه و غیر ممکن بود که بتونه توپ رو توی اون زاویه به کرنر بزنه.مشت کردنش هم کار آسونی نبود،تنها کاری که میتونست بکنه دفع توپ بود که اینکارو کرد.
    اگه یه بار دقت کنی میبینی حتی وقتی که رحمتی توپ رو دفع کرد و توپ برگشت بازم عقیلی داشت فقط نگاه میکرد تا وقتی که پارک به 1قدمی توپ رسید در حالی که همون موقع زدن ضربه باید با پارک که تنها بود حرکت میکرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله ما باید کره را می بردیم اما همین کره تو عربستان تونسته بود عربستان را 2-0 ببره!
    پس جلوی تیم کوچیکی بازی نمی کردیم.
    تیم دایی خوب نبود و من هم قبول دارم اما ما کی کره را راحت بردیم؟(به استثنا اون بازی که 6 تا زدیم )
    دوست من هر بازی شرایط خودشو داره...
    ما جلویه کوچکترین تیم گروه که همه رقبا ازش امتیاز کامل گرفتن با خوش شانسی نباختیم!
    درسته کره تیم بزرگیه, اما امروز یکی از ضعیفترین بازیهاشو انجام داد(غیر از 10 دقیقه پایانی نیمه اول), کلا بجز یک ضربه سرکه به تیر خورد موقعیتی نداشتن...در کل 90 دقیقه شاید بین 4 بازی دور رفت آسون ترین بازیه ما بود.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دیدی اشتباه کردی
    سرعت توپ زیاد بود.رحمتی فقط تونست خودشو روی خط به توپ برسونه و غیر ممکن بود که بتونه توپ رو توی اون زاویه به کرنر بزنه.مشت کردنش هم کار آسونی نبود،تنها کاری که میتونست بکنه دفع توپ بود که اینکارو کرد.
    اگه یه بار دقت کنی میبینی حتی وقتی که رحمتی توپ رو دفع کرد و توپ برگشت بازم عقیلی داشت فقط نگاه میکرد تا وقتی که پارک به 1قدمی توپ رسید در حالی که همون موقع زدن ضربه باید با پارک که تنها بود حرکت میکرد.
    خوب شوت یعنی سرعت زیاد دیگه....شوت با سرعت کم که دیگه کرنر زدن نداره!به هر حال به نظر من می تونست هر جوری غیر از اینی که انجام داد انجام بده...حالا مهم هم نیس..تموم شد رفت.منم که گفتم عقیلی اشتباه کرد...
    کلا بعضی بازیکنا تنبلن...زورشون میاد یکم تکون بخورن...ولی من از خلعتبری خوشم اومد...هم واقعا رو توپ مسلطه...هم سرعتش خوبه..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این تاپیک از دیروز ظهر 10 صفحه رفته جلو
    آخرش این عدم دعوت از مهدوی کیا کار دستمون میده
    این رحمتی رو هم باید بندازنش بیرون

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این تاپیک از دیروز ظهر 10 صفحه رفته جلو
    آخرش این عدم دعوت از مهدوی کیا کار دستمون میده
    اتفاقا اگه رحمتی نبود همین چند امتیازم نداشتیم...
    راستی سر مهدوی کیا چه بامبولی در آوردن که دعوت نمی کنن؟معدنچی...کاظمیان...مبعلی ...جباری..اینا رو چرا نمیاره؟از غلام نژاد که بدتر نیستن!

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

رحمتی از وقتی دایی اومده بهترین بازیکن تیم بوده حالا شما میگید بندازنش بیرون .اگه اشتباه نکنم تا حالا توی 3 بازی بصورت رسمی بهترین بازیکن شده و توی بقیه هم(مثل این بازی)بصورت غیر رسمی

رحمتی و کاظمی دیروز بهترین بازیکنان ما بودن البته با ارفاق نکونام و کعبی هم خوب بودند
    باقری و غلامنژاد و عقیلی هم بدترین

هادی جان منظورش وضعیت زمین و اب و هوا بوده.
    علیرضا من هیچ رقمه نمیتونم با این جمله که زمین و اب و هوا به نفع یک تیم باشه و به ضرر اون یکی ارتباط برقرار کنم

تازه اگر قرار باشه به نفع یکیشون باشه اون باید تیم میزبان باشه نه میهمان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •