خدا شانس بده..اونوقت من فقط 10 تارو جواب ندادم...بازم شدم 30 درصد...من عالي دادم امتحانم رو ولي........يكي از داوطلبان نيز معتقد بود كه در آزمون حتي يك سوال از زبان را جواب نداده اما در كارنامه وي 30 درصد زبان زده شده بود.
خدا شانس بده..اونوقت من فقط 10 تارو جواب ندادم...بازم شدم 30 درصد...من عالي دادم امتحانم رو ولي........يكي از داوطلبان نيز معتقد بود كه در آزمون حتي يك سوال از زبان را جواب نداده اما در كارنامه وي 30 درصد زبان زده شده بود.
دوست عزیز به نظر من که به دردت نمی خره
می خوای بیا یه کاری کن بیا با صنعتی اصفهان عوض کن لااقل یه پولی کاسب بشی.![]()
من مکانیک سیالات سیرجان قبول شدم
کاشکی جامدات قبول میشدم چون هم خیلی جامدات رو دوست دارم هم از سیالات متنفرم
دارم میترکم از غصه...
آزاد می شه دو رشته قبول شد؟!امین جان مطمینی که مشتری برای آزادت پیدا شده؟اگه به نتیجه ای رسیدی من رو هم می شه باخبر کنی اگه بشه بفروشم.آخه دو جا آزاد هم قبول شدم.
Last edited by [ali]; 07-09-2008 at 21:07.
اشکال نداره دوست عزیز ... شما میتونی همون سیالات بخونی بعد 2 ترم که معدل بالای 17 آوردی احتمالا" می تونی تغییر گرایش بدی ...
اختلاف سیالات با جامدات در کل بیش از 20 واحد نیست ... فوق فوقش برای کارشناسی ارشد گرایشت رو عوض کن و جامدات امتحان بده ...
بله علی جان.چون من هم تو پزشکی شرکت کردم هم غیرپزشکی.![]()
مگه میشه برای کارشناسی ارشد شاخه ای از جامدات رو انتخاب کرد؟
بعدش منظورت از احتمالا چیه یعنی امکان داره نشه یا نذارن...
توی این کارنامه که حدودا یه هفته دیگه رو سایت قرار می گیره میتونین هم بفهمین که تو اولویت های بعدی تون آیا پذیرفته می شدین یا نه هم اینکه می فهمین چرا تو انتخاب های بالاترتون قبول نشدین.یعنی اون رشته تا چه رتبه ای میگرفته و شما چندم شدین.یه چیزی مثل کارنامه آزاد.
بله !! شما در ارشد هرچی دلت میخواد میتونی امتحان بدی !! دوستمون هم درست میگه سیالات و جامدات تفاوتش چند تا درس بیشتر نیست !!
حالا می تونه یا نه؟ چون من رتبه 1 مکانیک جامدات قزوین رو آوردم.میخوام اگه بشه بفروشم.اصلا می شه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
اون دوستی که عشق جامداته و سیالات سیرجان قبول شده نمی خواد؟
پزشکی تنکابن هم قبول شدم.رتبه 2 آوردم.کسی نبود پزشکی آزاد بخواد بخونه؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)