اصلا این گوشی هک میشه؟؟؟؟؟؟؟
اصلا این گوشی هک میشه؟؟؟؟؟؟؟
فعلا" که هک نمیشه ...... یعنی روش براش نیومده .....
دوستان N85 دار !
اگر ممکنه این برنامه "ایران دارو" که به صورت جاوا هست رو روی گوشیتون تست کنید و نتیجش رو بگید.(چون روی N96 اجرا نشد)
اون فواصل خالی بین p30 و download رو پاک کنید !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mstf666; 05-01-2009 at 13:52.
باید روی ان96 اجرا کنه اخه جاوا هستش.
در ضمن مرسی به خاطر اپ کردن این برنامه چون خودم گمش کرده بودم الان داشتم دمبالش میگشتم![]()
منتظرم n85 دارها تست کنند ببینیم ناسازگاری مربوط به سیمبیان 9.3 هست یا فقط N96...
من امروز رفتم و از خیابان جمهوری یک گوشی n85 خریدم ولی وقتی آنرا به خانه آوردم متوجه شدم که اسلاید آن (پنل بالایی) لق می زند(سمت چپ آن کاملا کیپ است ولی سمت راست گوشی یک مقدار فاصله دارد ومخصوصا قسنت طرف دکمه قرمز فاصله بیشتر است و از آنجا لق میزند ) و هنگامی که با با دکمه های روی آن در حال کار کردن هستم نیز تکان می خورد و همچنین هنگام زنگ خوردن هم چون روی ویبره است اسلاید آن می لرزاند و صدای ویزز می دهد ولی وقتی اسلاید آن را باز می کنم لقی آن یک مقدار کمتر می شود با فروشنده هم تماس گرفتم که در پاسخ به من گفت تمام گوشیهای اسلایدی یه این صورت هستند و باید یک مقدار لق باشد و گفت که ویبره آن را غیر فعال کنم
حالا به من بگویید که آیا همه گوشیهایی که اسلاید دارند اینطور هستند و من چکار باید بکنم
نه عزیزم این گوشی ظاهرا از مشکل لقی اسلاید مادر زادی رنج میبره اگر هم یه نگاه کلی به کل این تایپیک بندازی به این نتیجه میرسی
آقا چرا کسی دوست نداره به پست من جواب بده ؟![]()
بله...1دونش به دلخواه فول ميشه...
gps رو هم با برنامه ميتوني راه بندازي..
لقی اسلاید آن بدجوری تو ذوقم زده اولش اینجوریه بعد از یه مدت چی جور می شه به نظرتون چیکار کنم
شارژ اولیه آن چگونه است چون فروشنده آن به من گفت باید یکی دو هفته اول به مدت 8 ساعت شارژ شود آیا درست است
من در روز اول بعد از حدود 8 ساعت که البته در تمام آن مدت تمام قسمتهای آنرا تست می کردم پیغام Low Battery داد آیا این غیر طبیعی نیست و آیا باید دوباره به مدت 8 ساعت بگذارم شارژ شود
ورژن گوشی من 11.047 است بدون آپگرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)