صدای فیلم در فایلهای rmvb ویژگی خاصی نداره. در تنظیمات برنامه به قسمت audio برو و تمام گزینه ها رو به حالت پیش فرض در بیار . اگه میخای از k lite mega که تمام فرمت های صوتی و تصویری رو ساپورت میکنه استفاده کنی تنظیمات برنامه باید به شکل زیر باشه:
صدای فیلم در فایلهای rmvb ویژگی خاصی نداره. در تنظیمات برنامه به قسمت audio برو و تمام گزینه ها رو به حالت پیش فرض در بیار . اگه میخای از k lite mega که تمام فرمت های صوتی و تصویری رو ساپورت میکنه استفاده کنی تنظیمات برنامه باید به شکل زیر باشه:
ممنون از لطفتون ولی می خوام توی kmplayer ببینم ولی توی audio چیزی پیدا نکردم حتی gomplayer هم rm بی صدا نشون میده و توی k lite player هم زیر نویس های rm نشون نمیده نمیدونم چیکار کنم؟![]()
سلام
من یه مشکل تو KmPlayer دارم اونم اینه که وقتی یه سری از فیلمهای DVD رو مثل قهوه تلخ توش اجرا میکنم با کیفیت خیلی بد نشون میده یعنی روی تصویر خطهایی به صورت افقی هستند
و با پلیرهای دیگه این مشکل رو ندارم
علت چیست؟
باید چکار کنم که درست بشه؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
وسط برنامه کلیک راست کن روی Options کلیک کن، Advanced Menu رو فعال کن،
دوباره وسط برنامه کلیک راست کن، برو روی گزینه Video Advanced، بعد برو روی گزینه Video Renderer, حالا یکی از این گزینه ها رو انتخب کن.
من میزارم روی VMR9 Renderless HQ
ببین کدومش نتیجه بهتری میده...![]()
باید موقعیتشش برات پیش بیاد تا بفهمی ، وقتی هم نسخه فیلمت داغونه و هم زیر نویساش ، با هیچ کلکی هم درست نمیشن ، می بینی که لازمه
یه چند باری لازم شده برا من
سلام
من بعضي فيلم ها رو كه باهاش باز مي كنم
اين صفحه مياد و باز نميشه
ولي با پليرهاي ديگه كارم راه مي افته
آخرين ورژن ffdshow رو هم نصب كردم بازم نشد
چي كار كنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي
Last edited by Renu; 02-02-2011 at 09:42.
آخرین نسخه چه شماره ایه؟
ورژن آخر K lite mega رو نصب کن به احتمال زیاد درست بشه.
3.0.0.1439
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چه طوری برای اهنگ هام یه البوم درست کنم و طوری البوم رو تنظیم کنم که بعد از تموم شدن یک اهنگ بره توی اهنگ بعدی توی همون البوم و در اخر البوم تکرار بشه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)