تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 502 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه bijan.tm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

در مورد dv5-1060 و dv5-1070 با گرافيك 9600M GT خيلي بحث شده ولي فكر ميكنم بد نيست اگه لطف كني و راجع به dv4-1050 با گرافيك 9200M GS يه كم واسمون بنويسي. مثلا درباره گرما و باتري در كارهاي عادي (يك بار در حالتي كه سيستم Aero وينوز ويستا روشنه و يك بار هم در حالتي كه خاموشه) و در بازي مقايسه كني. دماي CPU، GPU و اگه امكاناتش را داشته باشي دماي سطح دستگاه در زير و رو به خصوص سمت چپ پايين كه هارد قرار گرفته.

T.N.T جان بعد از وارد شدن ، 2 ساعت برات نوشتم همش پرید گفت وارد نشدید، حالشو نداشتم دوباره بنویسم. ایشالا یه وقت دیگه برات میگم
    Last edited by bijan.tm; 18-10-2008 at 22:31.

داره خودمونی میشه T.N.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

T.N.T جان بعد از وارد شدن ، 2 ساعت برات نوشتم همش پرید گفت وارد نشدید، حالشو نداشتم دوباره بنویسم. ایشالا یه وقت دیگه برات میگم
    خيلي ممنون. از اينكه گفتي مشخصه داشتي با IE كار مي‌كردي! دوستان براي جلوگيري از بروز چنين مشكلاتي از Firefox استفاده كنيد. راستي بيژن جان واست پيغام خصوصي گذاشتم، اگه لطف كني اونم جواب بدي ممنون ميشم.

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

آقا منم بلاخره امروز یه Dv5-1070 به قیمت 1650 خریدم.

سوالی بود در خدمتم.

داره خودمونی میشه yashm1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

صبح رفتم بخرم ، یک مغازه دار گفت تا هفته دیگه صبر کن تا جی تکس تموم شه قیمت ها دراپ وحشتناکی می کنه. نظر شما چیه شاید تا تون موقع 1135 هم بیاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

صبح رفتم بخرم ، یک مغازه دار گفت تا هفته دیگه صبر کن تا جی تکس تموم شه قیمت ها دراپ وحشتناکی می کنه. نظر شما چیه شاید تا تون موقع 1135 هم بیاد
    این یک واقعیت هست ... چون جی تکس که باز میشه همه فروشنده ها و ریسلر ها میان و جنس های استوکشون رو آب می کنند به مشتری های بیچاره !

قیمت هم دراپ میکنه ... البته نه در حد زیاد ولی خوبیش اینه که بازار یک دفعه پر از جنس ها و مدلهای جدید با قیمت کمتر میشه ...

احتمالا تا 1 ماه دیگه هم تاثیرش رو روی ایران بزاره ... هر چند من یک HP Dv5 1060 برام آوردن از بندر خرید هفته گذشته از دبی بود متاسفانه کیفیت اون بسیار افت کرده ... من یادم نیست اچ پی داغ می کرد بو هم می داد ! الان تا چند روز همینطور بوی پلاستیک میده عین چی ! بعلاوه اینکه کیفیت کیس زیرش افتضاح شده و بسیار اسیب پذیره ! کافیه روش خش بیفته. درایورش هم صدا میداد ! از تهران 2 هفته پیش خریدیم واسه یکی اصلا اینطور نبود !

خلاصه جلوتر که میریم و مدل جدید میاد احتمال بروز کیفیت بد در سری جدید برندهای مدل 2007 مثل این هم هستیم !

داره خودمونی میشه yashm1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رجیستر جان ، یک کم واضحتر بگو . الان من چکار کنم ؟ این هفته یا هفتۀ بعد بخرم ؟ الان استوک ها آب میکنن یا بعد جی تکس؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

به نظرم الان بخر ... معلوم نیست در آینده بازار جی میشه بخصوص 3% هم اجرا بشه مالیات ارزش افزوده دیگه بدتر !

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو زمین خدا

پيش فرض

سلام میشه بگین کیفیت لپتلب هایی که کیبرد عربی دارند با انگلیسیا خیلی فرق میکنه یا نه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه 64bit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظرم الان بخر ... معلوم نیست در آینده بازار جی میشه بخصوص 3% هم اجرا بشه مالیات ارزش افزوده دیگه بدتر !
    این نمایشگاه جیتکس کی تموم میشه ؟؟؟ واقعا اگه سری های جدید کیفیتشون کم شده باشه خیلی حال من گرفته میشه !!! آخه من کل تابستون صبر کردم تا قیمت این dv5 1070 بیاد تا 1 و 600 اما فکر نمی کردم کیفیتشون هم بیاد پایین
    در سری های جدید dv5 که الان روی سایت اچپی امارات هست یه مدل هست با کانفیگ زیر:
    CPU: Pentium Dual Core T3200 2.0Ghz
    Ram:2048
    HDD:120
    VGA: Intel X4500
    بقیه امکاناتش هم همون امکانات سری dv5
    هست... امیدوارم قیمتش نهایتا تا 900 باشه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام میشه بگین کیفیت لپتلب هایی که کیبرد عربی دارند با انگلیسیا خیلی فرق میکنه یا نه؟
    ممنون
    هیچ فرقی ندارند ... پرینتش عربیه !

11. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •