سلام خسته نباشین..
من یه گوشی N86 8MP دارم , اکثر برنامه های سیمبیان که روش نصب میکنم تا مرحله ای که آدرس میخواد که تو فون یا مموری نصب کنه میره ولی بعدش پیغام (unable to install. constrained by the certificate) میده. توروخدا به دادم برسین..
سلام خسته نباشین..
من یه گوشی N86 8MP دارم , اکثر برنامه های سیمبیان که روش نصب میکنم تا مرحله ای که آدرس میخواد که تو فون یا مموری نصب کنه میره ولی بعدش پیغام (unable to install. constrained by the certificate) میده. توروخدا به دادم برسین..
ممنون درست شد اين كار رو كردم اون دوتا برنامه حالا اجرا ميشن ولي بازي آسفالت 4 هنوز همينطوريه حتي از سايتهاي مختلف دانلود كردم ولي بازم ضدحال خوردم
والا تعجب میکنم بازیه درست نشده!![]()
دوست عزیز گوشی شما باید هک بشه !
این برنامه ای که شما میخواین نصب کنید ساین نشده اســـت => Unsinged
موفق باشید!![]()
سلام برنامه freesigner رو تو n73 نصب کردم ولی طرز استفاده از اون رو نمیدونم خواهش میکنم راهنمایی کنید
سلام.
یه core player واسه n 79 میخوام؟هر چی تو اینترنت دانلود کردم نصب نمیکنه نمیدونم چرا.
فکر میکنم مشکلم مثل ebrahim_rezaei هستش.ولی متاسفانه نه من میدونم ساین چی هست نه میدونم باید چی کار کنم.اگر کمکم کنید خیلی ازتون ممنون میشم اگر چنین لطفی کنین.
یه سوال دیگه هم داشتم من گوشیمو وقتی ریست کردم و بالا اومد از اون به بعد دیگه گوشیم فون لاک نمیشه منظورم اینه که نه پسورد قبلیه گوشیمو که خودم قبلا گذاشتم قبول میکنه نه 12345 رو نمیدونم چی کار کنم ایا پسورد جدید میخواد؟یا یه عدد دیگه که ماله خود نوکیا هست؟لطف کنین اگه کاری باید انجام بدم یا پسورد جدید که بلد نیستم میخواد بگید.خیلی لطف میکنین. یا علی
اول سلام
دوستان من دارم تو مديا پلير گوشي آهنگ گوش ميدم وقتي مي زنم آهنگ بعدي رو پخش كنه گوشي خود به خود از مديا پلير ميپره بيرون در ضمن گوشيم n73 اينم بگم كه تا چند روز پيش سالم بود از وقتي پايتون رو گوشيم نصب كردم اين طوري شده ميشه لطفا كمك كنين بدون پاك كردن پايتون مشكلم حل بشه
سلام.
دوستان من دارم با گوشي آهنگ گوش ميدم وقتي ميزنم آهنگ بعدي خود به خود از مديا پلير ميپره بيرون گوشيم n73 در ضمن از وقتي كه پايتون رو گوشي نصب كردم اينجوري شده. ميشه يه راهنمايي كنين كه بدون پاك كردن پايتون مشكلم رو حل كنم
اقا این گوشی e71 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهش میگن؟؟؟یا نه
سلام
خب شما پایتون رو پاک کنید ببینید مشکلتون حل میشـــه ؟
اگه مشکل از پایتون هستش خب از ورژن های دیگه اش استفاده کنیــد
دوست عزیز آره E71 جزء گوشی های Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI هستش
موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)