تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 80 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 795

نام تاپيک: مباحث و مشکلات مربوط به نصب و اجرای برنامه های S60v3 + بحث های نرم افزاری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام خسته نباشین..
    من یه گوشی N86 8MP دارم , اکثر برنامه های سیمبیان که روش نصب میکنم تا مرحله ای که آدرس میخواد که تو فون یا مموری نصب کنه میره ولی بعدش پیغام (unable to install. constrained by the certificate) میده. توروخدا به دادم برسین..

پروفشنال wrongring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آریا

پيش فرض

ممنون درست شد اين كار رو كردم اون دوتا برنامه حالا اجرا ميشن ولي بازي آسفالت 4 هنوز همينطوريه حتي از سايتهاي مختلف دانلود كردم ولي بازم ضدحال خوردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

ممنون درست شد اين كار رو كردم اون دوتا برنامه حالا اجرا ميشن ولي بازي آسفالت 4 هنوز همينطوريه حتي از سايتهاي مختلف دانلود كردم ولي بازم ضدحال خوردم
    والا تعجب میکنم بازیه درست نشده!

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشین..
    من یه گوشی N86 8MP دارم , اکثر برنامه های سیمبیان که روش نصب میکنم تا مرحله ای که آدرس میخواد که تو فون یا مموری نصب کنه میره ولی بعدش پیغام (unable to install. constrained by the certificate) میده. توروخدا به دادم برسین..
    دوست عزیز گوشی شما باید هک بشه !
    این برنامه ای که شما میخواین نصب کنید ساین نشده اســـت => Unsinged
    موفق باشید!

5. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام برنامه freesigner رو تو n73 نصب کردم ولی طرز استفاده از اون رو نمیدونم خواهش میکنم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه dading's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام.
    یه core player واسه n 79 میخوام؟هر چی تو اینترنت دانلود کردم نصب نمیکنه نمیدونم چرا.
    فکر میکنم مشکلم مثل ebrahim_rezaei هستش.ولی متاسفانه نه من میدونم ساین چی هست نه میدونم باید چی کار کنم.اگر کمکم کنید خیلی ازتون ممنون میشم اگر چنین لطفی کنین.
    یه سوال دیگه هم داشتم من گوشیمو وقتی ریست کردم و بالا اومد از اون به بعد دیگه گوشیم فون لاک نمیشه منظورم اینه که نه پسورد قبلیه گوشیمو که خودم قبلا گذاشتم قبول میکنه نه 12345 رو نمیدونم چی کار کنم ایا پسورد جدید میخواد؟یا یه عدد دیگه که ماله خود نوکیا هست؟لطف کنین اگه کاری باید انجام بدم یا پسورد جدید که بلد نیستم میخواد بگید.خیلی لطف میکنین. یا علی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اول سلام
    دوستان من دارم تو مديا پلير گوشي آهنگ گوش ميدم وقتي مي زنم آهنگ بعدي رو پخش كنه گوشي خود به خود از مديا پلير ميپره بيرون در ضمن گوشيم n73 اينم بگم كه تا چند روز پيش سالم بود از وقتي پايتون رو گوشيم نصب كردم اين طوري شده ميشه لطفا كمك كنين بدون پاك كردن پايتون مشكلم حل بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.
    دوستان من دارم با گوشي آهنگ گوش ميدم وقتي ميزنم آهنگ بعدي خود به خود از مديا پلير ميپره بيرون گوشيم n73 در ضمن از وقتي كه پايتون رو گوشي نصب كردم اينجوري شده. ميشه يه راهنمايي كنين كه بدون پاك كردن پايتون مشكلم رو حل كنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

اول سلام
    دوستان من دارم تو مديا پلير گوشي آهنگ گوش ميدم وقتي مي زنم آهنگ بعدي رو پخش كنه گوشي خود به خود از مديا پلير ميپره بيرون در ضمن گوشيم n73 اينم بگم كه تا چند روز پيش سالم بود از وقتي پايتون رو گوشيم نصب كردم اين طوري شده ميشه لطفا كمك كنين بدون پاك كردن پايتون مشكلم حل بشه
    سلام.
    دوستان من دارم با گوشي آهنگ گوش ميدم وقتي ميزنم آهنگ بعدي خود به خود از مديا پلير ميپره بيرون گوشيم n73 در ضمن از وقتي كه پايتون رو گوشي نصب كردم اينجوري شده. ميشه يه راهنمايي كنين كه بدون پاك كردن پايتون مشكلم رو حل كنم
    سلام
    خب شما پایتون رو پاک کنید ببینید مشکلتون حل میشـــه ؟
    اگه مشکل از پایتون هستش خب از ورژن های دیگه اش استفاده کنیــد
    دوست عزیز آره E71 جزء گوشی های Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI هستش
    موفق باشید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •