با سلام دوست عزیز
خوشحالم که یک نفر با دانش بالا در زمینه غواصی، نظر ات خوبی را ارئه میدهد.
در ضمن، آیا شما و پدر بزرگوارتان با بنده هم عقیده هستید ؟
با تشکر
با سلام دوست عزیز
خوشحالم که یک نفر با دانش بالا در زمینه غواصی، نظر ات خوبی را ارئه میدهد.
در ضمن، آیا شما و پدر بزرگوارتان با بنده هم عقیده هستید ؟
با تشکر
با سلام خدمت شما دوست عزیز و گرامی
برای بنده هم باعث افتخاره که با شمایی که اطلاعاتتون و تجربتون تا حدی هست که شما رو استاد خطاب میکنم اشنا شدم
بله .بنده و پدرم با شما و تمامی نقدهایی که به aras وارد کردید موافق و هم عقیده هستیم.مخصوصا عکس
80 متری
در اخر امیدوارم بتونم از تجربیات و اطلاعات شما به عنوان شاگرد به نحو احسن استفاده کنم
با تشکر![]()
با سلام خدمت شما و پدر بزرگوارتان
من کوچکتر از آن هستم که بنده را استاد خطاب کنید، هر چند که بنده مدرس غواصی هستم،
سلام بنده را خدمت پدر برسانید،
در ضمن با توجه به سابقه شما در امر غواصی ، شما خود یک استاد محسوب میشوید،
هر سوالی داشتید اگر در اندازه دانش ناچیز من بود، با کمال میل جواب میدهم.
با سپاس![]()
با سلام خدمت شما دوست عزیز البته اگر قابل بدونید
ممنونم از این همه لطف و محبت . بنده قبلا هم عرض کردم من همیشه و در همه حال نسبت به همکاران بزرگتر و با تجربه تر از خودم ارادت و احترام خاصی قایلم و شما دوست و همکار گرامی شامل این قاعده می باشید
با توجه به اینکه بنده به کرات دیدم که در این رشته بعضی از دوستان همکار اصلا حرمت بزرگتر و با تجربه تر رو حفظ نمیکنند
باز هم ممنون از این همه لطف شما![]()
سلام خدمت تمام دوستان اومید وارم روزی برسد که غواصی در ایران جایگاه خود را پیدا کند
با تشکر از غواص جنوب و مثلا غواص و پی سو
سلام خدمت دوستان غواص من یک مشکلی برام پیش آمده و اگر اطلاعاتی در این مورد دارید به من کمک کنید
من غواصی را دیدم که در عمق 35 تا 40 متری مثل اینکه برق گرفتگی میلرزید ولی به محظ این که می امد بالا خوب میشد ولی تا دوباره به آن عمق می رفت همان جور میشد دلیلش چی بود نمیدانم ممنون.
با سلام
بنده پزشک نیستم که بتوانم نظر کاملا درست را ارائه دهم. اما با توجه به شرح حال بیمار :
به احتمال زیاد NITROGEN NACOSIS باید باشه، چون عموما بعد از به عمق کم رسیدن یا به سطح آمدن رفع خواهد شد.
در ضمن نیاز به آزمایش خون هم هست که باید چک شود.
هوای آلوده در هوای مصرفی غواص هم میتواند عامل مهمی باشد.
استرس نیز میتواند دخالت داشته باشد.
با تشکر
سلام
من تشکرمیکنم ازجوابتون
"آرس"الان "عسلویه"س ...احتمالاچندروزی اونجابمونه خودم هم عصرفردا دارم میرم اونجاوشنبه صبح برمیگردم ...جواب شماروهم بهش میرسونم
تاپیک روهم شما دوستان سرپانگه دارین فعلاکه ته نشین نشه تابعد
ممنونم![]()
سلام خدمت تمام دوستان من عسلویه بودم
![]()
Last edited by aras_z; 12-10-2009 at 23:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)