تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 42 از 482 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

من منتظر بودم که یکی از داتک باز بیاد و دادسخن بده خوشبختانه شما تشریف آوردید
    به مدیر عاملتون بگید که دمش گرم پولی که از من و امثال من خورده نوش جانش گوارای وجودش
    من در بخش پیشنهادات پیشنهاد خواهم کرد که عنوان شما رو از کابر فعال بخش اینترنت و شبکه به کاربر فعال تبلیغات داتک تغییر بدن.
    سلام دوست عزیز

امیدورام که متن حرفهای منو کامل خونده باشید و منظورمو درک کرده باشید ! (که متاسفانه بعید میدانم)

دوست عزیز من از داتک به نوبه ی خ,دم که سرویسی ازش دارم و تا حالا مشکلی نداشتم فقط دفاع کردم ! و نگفتم شما هم بیایید خوب بگید فقط گفتم رعایت کنید ! و هر چیزی که شنیدید و احتمال میدید را اینجا نگید تا ذهنیتها خراب نشه !

و با این تیکه های لوس و بیمزه مطمئنا نه به خوشمزگیتان افزوده شده باشه ، بلکه از ذهنیت من و امثالهم را نسبت به شخصیتتون عوض میکنید !

باز هم خواهش دارم دوستان رعایت کنند !

2. 2 کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز

امیدورام که متن حرفهای منو کامل خونده باشید و منظورمو درک کرده باشید ! (که متاسفانه بعید میدانم)

دوست عزیز من از داتک به نوبه ی خ,دم که سرویسی ازش دارم و تا حالا مشکلی نداشتم فقط دفاع کردم ! و نگفتم شما هم بیایید خوب بگید فقط گفتم رعایت کنید ! و هر چیزی که شنیدید و احتمال میدید را اینجا نگید تا ذهنیتها خراب نشه !

و با این تیکه های لوس و بیمزه مطمئنا نه به خوشمزگیتان افزوده شده باشه ، بلکه از ذهنیت من و امثالهم را نسبت به شخصیتتون عوض میکنید !

باز هم خواهش دارم دوستان رعایت کنند !
    هیچکس باور نمیکنه که شما در 6 ماهی که سرویس داشتید سرعتتون از 31 کمتر نشده باشه هرچی تا حالا گفتید به به و چه چه بوده خدا مبدونه چند نفر رو به داتک هدایت کردید اگه یروز پی سی بگه دیگه راجع به داتک حرفی نباشه اونروز ماموریت شما تموم شده هست هرکس اکانتی از isp داره خوبیهاشم گفته عیباشم گفته شما تنها کسی هستی که فقط و فقط تعریف کردی برو توی بخش سر آغاز انجمن تاپیک یکی باز کرده و گفته بر رسی کنن ببینن این کار بر که پروفایل شما رو آورده در حالی که تبلیغ ممنوعه تبلیغ میکنه یا نه.

4. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

هیچکس باور نمیکنه که شما در 6 ماهی که سرویس داشتید سرعتتون از 31 کمتر نشده باشه هرچی تا حالا گفتید به به و چه چه بوده خدا مبدونه چند نفر رو به داتک هدایت کردید اگه یروز پی سی بگه دیگه راجع به داتک حرفی نباشه اونروز ماموریت شما تموم شده هست هرکس اکانتی از isp داره خوبیهاشم گفته عیباشم گفته شما تنها کسی هستی که فقط و فقط تعریف کردی برو توی بخش سر آغاز انجمن تاپیک یکی باز کرده و گفته بر رسی کنن ببینن این کار بر که پروفایل شما رو آورده در حالی که تبلیغ ممنوعه تبلیغ میکنه یا نه.
    فکر نکنم مجاز باشید که جمع ببندید شما باور نمیکنید ، میتونید از منظر خودتان صحبت کنید ! دیگه چرا از جانب بقیه حرف میزنید !

دوست داشتید میتونید تشریف ببرید شرکت و آمار استفاده ی من از اینترنت و خرابیهای اتفاق افتاده در طول گرفتن سرویس من را از داتک بگیرید تا بلکه باور کنید ! آخه دروغم چیه ! چیزی نیست که بخوام از راست گفتنش طفره برم همانطور که گفتم سرجمع یه 10 ساعتی قطعی داشته !

فقط خواهشمندم ادب و شعور و احترام خودتونو حفظ کنید ! دیگه من هر چی هیچی نمیگم شما کوتاه بیا ! شما میتونی به پروفایل من بری و ببینی که از لحاظ عضویت در این سایت من جزو 100 نفر اولم ، بشین بررسی کن از این 100 نفر چند نفر در این چند سال باقی موندند و همچنان فعالیت میکنند ! اونوقت میفهمی ماموریت من چیه !؟

بحث تبلیغ کردن و نکردن کاملا مضخص و آشکاره ، مدیران محترم مشاهده و بررسی میکنند اگر مشکلی باشه 100% به خودم میگند که تا به الآن هیچ مشکلی نبوده !

حالا یه سوال فنی :

شما که یه مدتی از داتک استفاده کردی و تمام تجربیاتتان را بارها در این تاپیک و تاپیکای دیگه تشریح کردید و الآن هم که پارس آنلاین دارید (یحتمل) پس دلیل حضور شما در این تاپیک و کمباحثه و مجادله ی تان با من چیه ؟!

خواهشا منطقی باشید !

از مدیر محترم هم میخوام که این بحث را پیگیری کنند و در صورت صلاحدیدد پستهای من را پاک کنند !

6. 3 کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

حالا یه سوال فنی :

شما که یه مدتی از داتک استفاده کردی و تمام تجربیاتتان را بارها در این تاپیک و تاپیکای دیگه تشریح کردید و الآن هم که پارس آنلاین دارید (یحتمل) پس دلیل حضور شما در این تاپیک و کمباحثه و مجادله ی تان با من چیه ؟!

خواهشا منطقی باشید !

از مدیر محترم هم میخوام که این بحث را پیگیری کنند و در صورت صلاحدیدد پستهای من را پاک کنند !
    اصلا دلیل عضویتم اینجا تبلیغات جنابعالی بنفع داتک بود یادت رفته سرعتهایی میذاشتم که کاربران همین داتک تعجب مبکردند که پس چرا مال ما اینطوری نیست و شما ندید میگرفتی چون بنفع شرکتتون بود؟
    اگه تبلیغات شخص شما بنفع داتک نبود من بعنوان میهمان اومده بودم دنبال یک مطلبی بودم که گیر نیاوردم و میرفتم پی کارم ولی قلقلکم دادی با دروعهای شاخدارت اومدم تا دستتو باز کنم جالبه که قبلا هم بهت گفتن کارمند داتکی ولی بروی خودت نمیاری.

8. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALIAK28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

به نظرم یکی از دلایل اصلی کاهش کیفیت عملکرد داتک ، با وجود اون سابقه نسبتا خوب و مزایایی که در برابر سایر شرکت ها داشت، افزایش ناگهانی و تصاعدی کاربرانش هست...وقتی که Adsl رو با آی پی داینامیک شیر می کنند ..تعداد که بره بالا قطعا کیفتی و سرعت میاد پایین...
    البته شاید در مناطقی همچین حالتی هنوز گریبانگیر مشترکین نشده باشه....اما به نظرم مشکل جای دیگه است ...باید پهنای باند رو زیاد کرد....با تامین پهنای باند قطعا وضع خیلی بهتر خواهد شد..

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

اصلا دلیل عضویتم اینجا تبلیغات جنابعالی بنفع داتک بود یادت رفته سرعتهایی میذاشتم که کاربران همین داتک تعجب مبکردند که پس چرا مال ما اینطوری نیست و شما ندید میگرفتی چون بنفع شرکتتون بود؟
    اگه تبلیغات شخص شما بنفع داتک نبود من بعنوان میهمان اومده بودم دنبال یک مطلبی بودم که گیر نیاوردم و میرفتم پی کارم ولی قلقلکم دادی با دروعهای شاخدارت اومدم تا دستتو باز کنم جالبه که قبلا هم بهت گفتن کارمند داتکی ولی بروی خودت نمیاری.
    دوست عزیز شما اصلا هیچ کدام از رفتارهای انسانی و طریق مباحثه را در رفتارتان رعایت نمیکنید ! من فکر نکنم مجیط فوروم جای مناسبی برای پاسخ دادن به شمنا و امثالهم باشد ! همانطو که در پروفایلتان گفتم اگر متمایل به ادامه ی بحث هستید ادامه ی بحث را در یاهو مسنجر دنبال بشه ! ولی مثل اینکه ....

فقط جهت اطلاع دوستان میگم : همگان بر این باور اتفاق نظر دارید که من کارمند داتک نیستم چون اگر بودم مطمئنا از 1 سال پیش براش تبلیغ میکردم و نه 6 ماه پیش ! و اگر باز شک دارید خیلی سخت نیست با یک تماس با داتک میتونید شکتون رابر طرف کنید !

از محسن خان هم میخوا که ببرسی کنند و با پیگیری دقیق تصمیم گیری مناسبی انجام بدند !

11. 2 کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cinablue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیخوام از داتک تعریف کنم یا بدشو بگم
    همشون از دو پول مارو میخورن و پیش خودشون میگن عجب خرای خوبی
    تازه هرماه هم شارژ میکنن
    با 30 31 32 دانلود میکنن مارو هم دعا میکنن
    خود داتک هم قبول داره که این ماه سرعت بعضی وقتا در حد دایال اپ بود
    حالا این بیاد بگه واسه من خوبه اون بیاد بگه واسه من بده
    هرکی ناراحته دیگه تمدید نکنه
    ما که جرات تحریم کردن و اعتراض نداریم باید زجر بکشیم سره همه چی
    وگرنه من تو این اون (ما) از سرویس هیچ کدوم استفاده نکنیم
    اینا نمیان کیفیت رو بالا ببرن و پهنای باند رو گسترش بدن ؟ چه مخابرات چه isp ها
    وقتیم جرات نداریم باید بشینیم بزنن تو سرمون اینترنت بدردنخورشون رو حالا اسیاتک داتک صبا و ....
    مثل کسی که برگشته بود گفته بود ایرانیا به سرعت بالای 128 نیاز ندارن !
    اینا فکر کردن ما حیوونیم هرچی میخوان میگن ما هم بع بع میکینم نه اعتراضی نه چیزی
    اعتراض این نیست که زنگ بزنی داد بزنی یا بری شرکت دعوا
    اعتراض اینه که از هیچ کدوم سرویس نگیریم

این اقا یا کسای دیگه هم اگه میبینین تعریف میکن احتمالا سرعت بالاتر از این نیاز ندارن...
    تو این شرکت ها بهترین نداره
    باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کرد
    که من بعد از 3 بار عوض کردن به داتک رسیدم تو منطقه ما قطعی نداره زیاد
    روی هم رفته ای بدک نیست نسبت به اونا قابل تحمله

13. این کاربر از cinablue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوست عزیز شما اصلا هیچ کدام از رفتارهای انسانی و طریق مباحثه را در رفتارتان رعایت نمیکنید !

شما چه طور؟

15. 4 کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

کل کل ممنوع!
    حرف های cinablue شدیدا تایید میشه!

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام بر همه دوستان
    فکر کنم این اولین پستیه که من توی این تاپیک میدم
    من سه ساله که از داتک اشتراک دارم نه میخوام بگم روز بروز بدتر شده نه بهتر
    ولی خوب بعضی ایرادات ومعایب اون دیگه قابل قایم کردن نیست وقتی اوضاع طوری شده
    که منی که خیر سرم 256 دارم تو 70 در صد ساعات شبانه روز سرعت دانلودم از راپید بین
    0تا حداکثر 10 کیلو بایت در نوسانه واین قصه الان مدتهاست که شروع شده
    (حالا اگر میگفتم دانلود از p2p داد بعضی ها در میاد که ای آقا شما برو یه isp پیدا کن که...)
    دیگه چی باید گفت
    سلام دوستان ! دقت کنید میبنید که دیگه من توی این تاپیک فعالیت زیادی ندارم !
    آخه خدایی بعضی از دوستان این تاپیکو به گند کشیدند ! بابا تورو خدا بس کنید دیگه !

من موندم یه عده که داتک ندارند اینجا چه میکنند حالا میاند اینجا اطلاعات بگیرند هیچی میاند اعتراض میکننند نامه ی امضایی جمع میکنند ! بابا به خدا زشته ! آبروی شرکت که در خیلی جاها رفته حداقل با رعایت شئونات شخصیت خودتان را حفظ کنید چون مطمئنا من و دوستان دیگر وقتی پستهایتان را میخونیم پی به افکار و طرز فکرتان میبریم و این میشه یه ذهنیت که خب متاسفانه ذهنیت بسیار مزخرفی در ذهنها (حداقل خودم) ایجاد شده !

اینجا بحث در مورد اینترنت داتک هست نه شکوه شکوائیه نوشتن و اثبات دزد بودن شرکت!
    حالا خدایی همچین میگید و اعتراض میکنید و صفت دزد میبندید که انگار همه ی شرکتهای دیگه فرشته اند این یکی توش مشکل داره ! اونها اینکارها را میکنند و نمیفهمید حالا یکی مثل داتک بعضی جاها یه اشتباهات جبران ناپذیری مرتکب میشه ، در اینکه داتک بعضی جاها اشتباه میکنه بحثی نیست ولی دیگه خدایی شما دیگه آبروریزی نکنید !
    در جواب شما هم باید گفت اولا من فکر میکنم عملکرد ونحوه سرویس دهی یه شرکت
    هستش که باعث میشه بقول شما آبروی یه شرکت بره یا حفظ بشه!
    ثانیا:
    تو این تاپیک من فکر میکنم بچه ها تازه خیلی رعایت کردن اگه فروم های دیگه رو ببینید
    چی میگید ( دیگه همه فکر کنم اون تبلیغ داتک رو که ویرایش شده دیدن !!!!!!!!!!؟)
    Last edited by mehryar1973; 07-10-2008 at 08:03.

18. 5 کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •