پس با این تفاسیر یعنی من که برق الکترونیک دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا( علیه السلام ) رو نرفتم ، بجاش رفتم مهندس شیمی تهران جنوب سرم کلاه رفته . درسته ؟!؟!؟!؟
پس با این تفاسیر یعنی من که برق الکترونیک دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا( علیه السلام ) رو نرفتم ، بجاش رفتم مهندس شیمی تهران جنوب سرم کلاه رفته . درسته ؟!؟!؟!؟
اصلا.تهران جنوب از بهترین هاست.فقط یکم یاید سختی بکشی.ولی اگر جای رشته ها عوض می شد بهتر بود.(شاید خودت این رشته را دوست داشتی،پس پشیمون نشو و به حرف هیچ کس دیگ ه گوش نکن)پس با این تفاسیر یعنی من که برق الکترونیک دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا( علیه السلام ) رو نرفتم ، بجاش رفتم مهندس شیمی تهران جنوب سرم کلاه رفته . درسته ؟!؟!؟!؟
دوستان.تا اونجایی که من فهمیدم مدارک آزاد و غیر انتفاعی در یک سطح هستند.ولی با توجه به رشته و دانشگاه بعضی وقت ها یکی از دیگری بهتر میشه.
مثلا همین تهران جنوب تو بعضی رشته ها تو مایه های روزانه ست شاید هم بهتر.
از لحاظ استخدام هم بازم میگم به اعتبار دانشگاه بستگی داره و در اکثر جا ها آزمون می گیرند.ولی اگر قصدتون خارجه خوب دانشگاه دولتی چیز دیگه ایه.حتی اگر رژیم عوض بشه!(ولی نگران نباشید،تا 4 سال دیگه اصلاح طلب ها روی کار میاند.)
ولی من خودم هم سراغ دارم کسایی را که با مدرک آزاد الان بورسیه گرفتند و دارند تو کانادا درس می خونند و درس میدند.
حالا گیریم دولتی هم رفتیم.یعنی فوری برامون دعوت نامه می فرستند که بیایید؟ الان فکر می کنید چند تا از دانشجو های شریف یا تهران رفتند خارج؟کلا خارج رفتن شانس و پول میخواد.حالا با این مدرک ها ما را استخدام کنند،خارج رفتن پیش کش.
Last edited by sha2ow; 17-09-2009 at 12:14.
به نظر من اگه می رفتی برق بهتر بود چون رشتش خوب بودش حتی اگه اعتبار دانشگاه تهران جنوب بیشتر از غیر انتفاعی باشه چون تو درجه اول رشته مهمه البته بستگی به علاقتم داره
البته باید خدمتتون عرض کنم که راجع به بازار کار رشتم ( مهندسی شیمی / طراحی فرآیندهای صنایع نفت ) حسابی تحقیق کردم ، پس حالا که با رشته ی خودم مشکلی ندارم ، احتمالا انتخابم عاقلانه بوده ...![]()
همه ی غیر انتفاعی ها از 2شنبه 30 شهریور شروع میشن؟
آره بابا مهم علاقته که اگه بری دنبالش هرجا باشی موفق میشی
آخر این عید کی شد؟حد اقل ما تکلیفمونا بدونیم!
ماله من از 4 مهر شروع می شه
سلام
من کاردانی نرم افزار کامپیوتر غیرانتفاعی قبول شدم و همین هفته کلاس دارم ...
موقع ثبت نام یه برنامه درسی پرینت گرفت به من داد ...
3 روز زده که کلاس داریم ... شنبه ، یک شنبه و چهارشنبه
شنبه 8 تا 11 فارسی عمومی ... 11 تا 13 اخلاق اسلامی
یکشنبه 8 تا 12 زبان ... 14 تا 17 برنامه سازی کامپیوتر
چهارشنبه 8 تا 10 فیزیک ... 10 تا 13 کارگاه کامپیوتر ... 13 تا 17 ریاضی
سی ام کلاس های دانشگاه شروع میشه ... من قردا برم یا نه چهارشنبه ؟
چرا انقدر برنامه سنگینه ؟ با اینکه سه روزه ولی همون 3 روز کافیه تا ادم داغون شه .. زده 8 تا 12 زبان ! چهارشنبه ها هم که 8 صبح تا 5 عصر !
این برنامه تغییر می کنه یا نه ؟ و دیگه اینکه این فقط مختص منه یا نه برای همه همینه ؟
یه سوال دیگم داشتم و اون اینه که روز اول چیزی لازم هست ببرم ؟ ... چه کتاب هایی باید بخرم ؟ خودشون میگن ؟
شما اینارو جدی نگیر
8-12 زبان که خدایی زیاده واسه ما 2 ساعت بود با استراحت 1.5 ساعت میشد
بینش کلی استراحت داره ولی من که ترم 1 2 روز تو هفته بودم
1 ماه اول لازم نیست چیزی ببری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)