چند گرفتی؟
چند گرفتی؟
آسیاتک کرده 28 تومن. قبلا 20 تومن بود!
داتک بدرد نمیخوره چون برای رانژه کردن اشکتو در میاره...(شنیدم گاهی تا یک ماه طول میده رانژه کردنو)
==========
دوستان من هنوز مشکل دیسکانکت شدن دارم......نمیدونم چه مرگشه؟؟؟ پشتیبانی هم زنگ میزنم میگه مودمتو باید از اول نصب کنی ....نمیدونم فلان کارو بکن این کارو نکن....
فایده نداره.....
کسی تا حالا از این مشکلا داشته؟؟؟
از کجا میگیری؟
مودمت رو دستی تنظیم کن. معمولا اینجوری خیلی کمتر دیسی میشه
آقایون من یه سالی 128 پارس آنلاین داشتم. اما به علت مشکلات مالی در حال حاضر 64 شاتل رو گرفتم. اما سرعتش اذیتم می کنه. می خواستم ببینم اوضاع art1 چه جوریه. تا همین یه ماه پیش من سرعت دانلودم از راپیدشیر با اکانت 128 پارس آنلاین دور و بر 40 تا 50 کیلوبایت بر ثانیه بود. سرعت art1 در طول شب و روز چه جوریه؟؟
اگه ببینم صرف داره سرویسمو به ART1 ارتقاء می دم. ممنون می شم جوابمو بدین.
آقایون من یه سالی 128 پارس آنلاین داشتم. اما به علت مشکلات مالی در حال حاضر 64 شاتل رو گرفتم. اما سرعتش اذیتم می کنه. می خواستم ببینم اوضاع art1 چه جوریه. تا همین یه ماه پیش من سرعت دانلودم از راپیدشیر با اکانت 128 پارس آنلاین دور و بر 40 تا 50 کیلوبایت بر ثانیه بود. سرعت art1 در طول شب و روز چه جوریه؟؟
اگه ببینم صرف داره سرویسمو به ART1 ارتقاء می دم. ممنون می شم جوابمو بدین.
دوست عزیز من نمیدونم شما چجوری نتیجه گرفتی من این اینترنت کوفتیم رو مفت گرفتم
بابت همین دارم ماهی 25 تومن به داتک پول میدم
قطعی چندان نداره یا لااقل تا الان نداشته
اینا اومدن برای خودشون تعریف کردن که مثلا 128a و 128b سیامک هم منظورش همینه منتهی به تجربه ثابت شده یا باید دنبال کمیت باشید و یا کیفیت پارس آنلاین هیچ تایم مجانی نداره و نه اکانت نامحدود ولی شاتل از 1 شب تا 7 صبح باضافه جمعه ها مجانیه سرویسش هم من دیدم ثبات بیشتری نسبت به پارس داره و پشتیبانش هم خیلی خوبه البته سرعتشو خبر ندارم ولی مطمینم برای 128 کمتر از 20 نیست حالا سرعتش هر چی باشه ثابته یعنی مثل پارس نیست که یوقت 50 باشه یوقت 20
خیییلی باحاله...تازه همین چند دقیقه پیش از سپنتا بهم زنگ زدن گفتن که خطت رانژه شدهمیتونی از الان از Adslت استفاده کنی.....
در حالی که من خودم 5شنبه اینو کشف کردم و همون روز زنگ زدم به مسئولش و خلاصه یوز و پسوردمو گرفتم و الان 5-6 روزه که دارم استفاده میکنم![]()
اقا تو ارومیه چند تا شرکت هستند که اینترنت پرسرعتدر اختیار کاربران میزاارن حالا من به چه چیز این شرکت ها باید توجه کنم که از بین اونا بهترینشو انتخاب کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)