مگه باید با دسته بازی کنی در ضمن وصل هست من با کیبرد میخوام بازی کنم ولی همون که گفتم دوربین توی هوا دور خودش دور میخوره باید چیکارش کنم.
مگه باید با دسته بازی کنی در ضمن وصل هست من با کیبرد میخوام بازی کنم ولی همون که گفتم دوربین توی هوا دور خودش دور میخوره باید چیکارش کنم.
عزیزم. دوستان میگن دسته رو از کامپیوتر جدا کن بعد برو توی بازی ببین درست میشه؟؟؟
سلام
همینطور که گفتید بازی خیلی پیچیده هست
من هنوز درست نفهمیدم مراحل اصلی بازی کدومه؟
اون علامت زردها که روی نقشه هستند وسطشون عکس یه آدمه و یک شخص خاصی اونجا وایساده آیا اینها ماموریت های اصلی هستند یا فرعی؟ چون من وارد شهر فلوریدا شدم ولی گفتم برگردم نیویورک شهر رو کامل کنم بعد برم فلوریدا
توی نیو یورک تقریبا همه مغازه ها رو تصرف کردم همونطور که تو عکس میبینید فقط مونده یه جا اونم تو عکس پاین سمت چپ که کنارش نوشته Astoria اگه این رو بگیرم نیو یورک کارش تمومه؟ بعدش هم من هر چی سعی کردم واردش بشم نشد درش بستس از اطراف هم خیلی گشتم راع فرعی چیزی پیدا نکردم که بشه واردش شد کلا این محل رو چطوری میتونم بگیرم شاید هنوز زوده برای تصرف کردنش؟
سوال بعد این که جاهایی که تصرف نکردیم یه سریشون سیاه هستند توی نقشه یه سریشون زرد وقتی هم که میگیریمشون قرمر میشند این زرد و مشکی به چه معنی هستند؟
و مهمترین سوالم که قبلا هم پرسیدم اینه که مراحا اصلی رو براید از کجا پیدا کنم؟ به کجای نقشه برم؟ هدف فقط اینه که مغازه ها رو تصرف کنیم یا باید از شخص یا شخصیتهای خاصی دستور بگیریم؟ چون من خیلی بازی میکنم ولی هنوز خیلی عقب هستم پس مطمعنم که هنوز ماموریت های اصی رو پیدا نکردم
اینم نقشه نیو یورک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
سلام حامد جان.
توی این بازی family های مختلفی وجود داره هر جایی رو که بگیرن مال هر خانواده رنگ مخصوص خودش هست.
شما tab رو بزن اون بالای صفحه مینویسه ماموریت اصلیت چیه.
سيو بازي رو تا شهر فلوريدا رو كسي داره بزاره ؟؟؟؟؟
pc ام رو فرمت كردم همش پريد
دمتون گرم
سلام
ممنون از همه دوستانی که تا الان راهنماییم کردند
تازه فهمیدم چطوری باید بازی کرد
دیشب وارد شهر کوبا شدم
عجب شهر خفنیه
حکومت نظامیه اونجا؟
چرا اینقدر پلیس هست؟
اونهایی رو که باید میکشتم رو کشتم و فرار کردم به نیو یورک خیلی فاز داد
خیلی مونده تا تموم بشه؟
ممنون
تازه اول دهن سرویسی هست!
تا حالا که ماس بوده.![]()
سلام... من بازی رو کامل نصب میکنم ولی وقتی اجرا میکنم ، full screen مشکی میشه ... مشکل چیه؟
سلام.
مشخصات سیستمت چیه؟
شاید سیستمت نمیکشه.
تازه اول کارته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)