تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 394 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آریا جان ، صفحه قبل جواب دادم به شما ... چک کن

سلام
    می‏خوام صدای استاد رو سر کلاس ضبط کنم و تو کامپیوترم گوش بدم ، نرم افزار روی گوشیم ریختم ( n71 ) ولی اصلاً وضوح نداشت ، میخوام یک رکوردر بخرم ، ممنون میشم راهنمائیم کنید ، فرض کنید مشکل پولی نیست ولی استفاده دیگه ای هم نیست ، دو ساعت ضبط کنه و راحت به کامپیوتر منتقل شه .
    طبیعتا گوشی نمی تونه کیفیت مقبولی داشته باشه ... شما اگه بخوای voice recorder بخری ، می تونی از حدود 100 تومن تا 200 و خورده ای هزینه کنی ... کارای سونی هستند که می تونی بری نمایندگی های سونی و چک کنی که چی موجوده ... ولی اصولا سری ICD سونی هست که در این خانواده مدل ux اش خوب به نظر میاد (حدود 115 تومن - 1 گیگ)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان من بین iRiver Spinn و Samsung YP-P2 و cowon S9 شک دارم.
    میشه یه کم از امکانت iriver و cowon برام بگید ؟؟ مثل p2 به موبایل وصل میشه ؟؟ کجایی هستن ؟؟
    کلا کدوم پیشنهاد میشه ؟؟
    ممنون
    شما دقیقا نیازمندی هات چیه ؟ ... اینا تقریبا هرکدوم متمایل به یک طیفی از امکانات هستن ... s9 از نظر کیفیت صدا و تصویر قوی تر از دو مدل دیگه اس - p2 از نظر هزینه پایین تر تموم میشه ، اتصال بلوتوث داره (بله - به موبایل وصل میشه) و شکیل تره - spinn توی همون دامنه s9 هستش ، اما از نظر صدا و تصوی یه level پایین تر از cowon ه (بخصوص صدا) که البته باز هم خیلی خوبه ...

کلا s9 پیشنهاد میشه ، اگه مشکل هزینه نداری ...

3. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما دقیقا نیازمندی هات چیه ؟ ... اینا تقریبا هرکدوم متمایل به یک طیفی از امکانات هستن ... s9 از نظر کیفیت صدا و تصویر قوی تر از دو مدل دیگه اس - p2 از نظر هزینه پایین تر تموم میشه ، اتصال بلوتوث داره (بله - به موبایل وصل میشه) و شکیل تره - spinn توی همون دامنه s9 هستش ، اما از نظر صدا و تصوی یه level پایین تر از cowon ه (بخصوص صدا) که البته باز هم خیلی خوبه ...

کلا s9 پیشنهاد میشه ، اگه مشکل هزینه نداری ...
    سلام
    s9 مثه p2 به راحتی با موبایل مچ میشه ؟؟
    p3 هم کیفیت تصویرش 256k هست ؟؟
    Last edited by ashi-khan; 22-02-2009 at 01:42.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

S9 بلوتوث داره ولی فقط میشه برای هدفون بلوتوث ازش استفاده کرد. ضمنا کووان یه شرکت کره ایه.
    من همین امروز رفتم پاساژ ایران یه P2 گرفتم دستم عملکرد Touch این دستگاه واقعا ضعیفه. البته قبلا هم شنیده بودم ولی فکر نمیکردم اینطوری باشه. من خودم D2 دارم هیچ وقت با صفحه ی لمسیش مشکل نداشتم.

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

طبیعتا گوشی نمی تونه کیفیت مقبولی داشته باشه ... شما اگه بخوای voice recorder بخری ، می تونی از حدود 100 تومن تا 200 و خورده ای هزینه کنی ... کارای سونی هستند که می تونی بری نمایندگی های سونی و چک کنی که چی موجوده ... ولی اصولا سری ICD سونی هست که در این خانواده مدل ux اش خوب به نظر میاد (حدود 115 تومن - 1 گیگ)
    ممنون
    دیشب اومدم دیدم کسی جواب نداده رفتم بازار ، با کلی توضیحات فروشنده ها و سعی در جلب اعتماد مشتری رکوردر سامسونگ ( Sumsung YV-150 ) به قیمت 125 تومن خریدم (یک گیگ) ، حالا اگه نظرتونو بگید ممنون میشم

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

s9 بلوتوث داره ولی فقط میشه برای هدفون بلوتوث ازش استفاده کرد. ضمنا کووان یه شرکت کره ایه.
    من همین امروز رفتم پاساژ ایران یه p2 گرفتم دستم عملکرد touch این دستگاه واقعا ضعیفه. البته قبلا هم شنیده بودم ولی فکر نمیکردم اینطوری باشه. من خودم d2 دارم هیچ وقت با صفحه ی لمسیش مشکل نداشتم.
    سلام برادر
    چند گیگ خریدی ؟؟ چند قیمت بود ؟؟
    مشکلش چیه ؟؟ میشه یه کم بیشتر توضیح بدی ؟؟
    ممنون

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

نه نه مثل این که اشتباه شد. فقط تست کردم نخریدم. مثل این که 8 گیگش 250 تومنه.
    قضیه اینجاست که صفحه ی لمسی این دستگاه قلم نداره و با انگشت کار میکنه. ولی دکمه های روی صفحه انقدر کوچیکن که من که انگشت های لاغر دارم نمیتونستم دقیق بزنم. تازه فکر نکنم اگه قلم هم داشت توفیقی میکرد. چون کلا دقت صفحه ش پایینه.
    یه جایی تو منوش حدود 10 بار خواستم یه دکمه رو کلیک کنم آخر سر از منو اومد بیرون.
    البته نمیخوام بگم دستگاه خوبی نیست. کسی که بخواد از بلوتوث استفاده کنه بهترین گزینه س.

9. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

prowler88 من هم سامسونگ P2 و هم cowon d2 رو تست کردم.

یه موردی که سامسونگ داره اون حالت انعکاسی نور از رو سطح شیشهایش هست کهدیدن ال سی دیش رو سخت میکنه . وگرنه من که با 1 دقیقه تو دست گرفتن p2 چیزی از ضعیف بودن تاچش دستگیرم نشد. d2 هم که خیلی جالب هست و مموری می خوره که خودش حسنی هست. ولی امکانات سامسونگ هم بد نیست.

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مبارکه سیمور جان. Psp پرتابل چند؟ من از پایتخت 200 قیمت دارم. و Ps3 یه مدلش 140 تومن . ولی تو پایتخت سانسا کلیپ رو فکر کنم گرونتر از اونجا بدن!!! ارزونتر از اون مگه سراغ داری !!! در ضمن جالبه یعنی نمایندگی سونی نیست!!!!
    Last edited by aria irani; 22-02-2009 at 21:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام

من تصمیم دارم یه mp3 player با sound recorder قوی بخرم. شما چه دستگاهی رو پیشنهاد می کنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •