برای افزایش پول فروشنده ها وقتی لول می گیرید اولین گزینه (اسمش یادم نیست ) رو افزایش بدید
برای افزایش پول فروشنده ها وقتی لول می گیرید اولین گزینه (اسمش یادم نیست ) رو افزایش بدید
اسمش Barter بود.
سلام دوستان من میخواستم بازی را بگیرم ولی کمی تردید دارم چون من بیشتر بازیهایی مثل کال اف و کرایسیس و graw را بازی کرده و پسندیده ام و این اواخر هم فار کرای 2 که زیاد خوشم نمیامدولی همیشه طرف این جور بازیها نرفته ام مثلا استراتژی و نمیدونم رول پلیینگ و... ولی میبینم که امتیاز خوبی گرفته و وسوسه مسشم ضمن اینکه کلا از بازیهای با سرعت پائین خوشم نمیاید و دوست دارم داستان بازی طوری باشد که نشه یکجا موند وباید حرکت کرد مثل cod4 حالا با این تفاسیر نظر شما که بازی کرده و حرفه ای هستید چیست؟
Last edited by toorajjj; 18-12-2008 at 17:18.
چرا اینقد نفس قلم صحبت می کنی ؟!سلام دوستان من میخواستم بازی را بگیرم ولی کمی تردید دارم چون من بیشتر بازیهایی مثل کال اف و کرایسیس و graw را بازی کرده و پسندیده ام و این اواخر هم فار کرای 2 که زیاد خوشم نمیامدولی همیشه طرف این جور بازیها نرفته ام مثلا استراتژی و نمیدونم رول پلیینگ و... ولی میبینم که امتیاز خوبی گرفته و وسوسه مسشم ضمن اینکه کلا از بازیهای با سرعت پائین خوشم نمیاید و دوست دارم داستان بازی طوری باشد که نشه یکجا موند وباید حرکت کرد مثل cod4 حالا با این تفاسیر نظر شما که بازی کرده و حرفه ای هستید چیست؟
اینطور که معلومه شما فقط دوست داری بکشی بری جلو
انگلیسیت خوبه ؟
با این توضیحاتی که دادی فک نکنم زیاد خوشت بیاد البته به نظرم بهتره بازی کنی اینطوری نمیشه گفت
ممنون دوست عزیز در مورد این جور حرف زدن آخه من یا شما که نمیدونیم با کی طرفیم شاید اینجا ادم تحصیلکرده دکتر و مهندس ونمیدونم چی داشته باشیم کی میدونه؟ اصلا من نمیدونم شما از من بزرگتر ی کوچکتری بنابراین احتیاط میکنم . در مورد اتگلیسی اگه بنویسه بد نیست .ولی خداییش نمیخواهم مثل فار کرای 2 بشه و خسته کننده باشه بازیش
دوست من این بازی متفاوته جالبه عالیه خاصه باحاله
این بازی بالای 100 یا 1000 (یادم رفت) پایان داره
توی این بازی میتونین لباس تعویض کنید اسلحه بسازید هر جایی که دوست داری سفر کنی یا به موضوع اصلی بپردازی
خریدو فروش کنی (اسلحه لباس کلاه عینک قاشق چنگال ظرف سبد یا...)
میتونی هر چیزی که میبینی(قابل حمل باشد)را حمل کنی با دیگر ادمهای باز مانده به گفتگو
یاکشتن بپردازی
![]()
بد باشی یا خوب
به گوش دادن اهگ ها واخبار درون رادیو توسط pipboy
گوش دهی یا فقط به دنبال کشتن زامبی ها یا ادم های بد بازی بوسیله سیستم جدید بازی بپردازی
![]()
سلام
یه خواهش داشتم.
با توجه به گستردگی این بازی اگه ممکنه یه راهنما یا آموزش از بازی بذارید.
ممنون
منبع اون Fire Ant ها كجاي اون شهر هست؟
از جايي كه پسره تو باجه پنهان شده بايد كدوم طرف برم تا به منبع مورچه ها برسم؟
موافقم!سلام
یه خواهش داشتم.
با توجه به گستردگی این بازی اگه ممکنه یه راهنما یا آموزش از بازی بذارید.
ممنون
من امروز بازی رو شرو کردم و چیز زیادی دستگیرم نشد!
رسیدم به اون شهر مگاترونه چیه می دونم ولی خوب اونجا از هر کی می پرسیم پدر ما کجاست جواب سر بالا می ده!
خلاصه که الان نمی دوننم دقیقا بایس چیکار کنم
ماموریت که می گیری هیچ توضیحی در موردش دادهنمی شه!
مثلا ماموریت دارم بمب هسته ای رو خنثی کنم! من تازه 4 شنبه سوری پارسال یاد گرفتم سیگارت خنثیکنم بمب هسته ایم کجا بود!
از طرفی یه یارو هست خول شده داره بمب هسته ای می پرسته!
یکی هم از تشنگی داره می میره نمیدونم چیکارش کنم!
یه غول هم تو کافه بود باهاش هم کلام شدیم اما از اونم در نیومد پدر ما کجاست!
یه یارو مافیایی هم بود گیر داده بود بیا اینجا رو آتیش بزنیم!
یه دختره هم بود به اسم nova که با ترفند lady killer مون اغفالش کردیم!
همه اینا که گفتم به کنار.....
من الان 6 ساعت بازی کردم آخرش نفهمیدم باید چیکار کنم!
یکی کمک کنه!
کل بازی به این ترتیبه که بریم با مردم حرف بزنیم؟
بکش بکش هاش کمه؟
چطوریه؟
ماموریت ها رو چطور انجام بدم؟
یکی به دادم برسه!
اون سوالات اصلیمو قرمز کردم! لطف کنید جواب بدید اینقدرم از بازی طرفداری نکنید خودم می دونم خوبه که رفتم خریدم!
سلام
من هر وقت بازی رو شروع می کنم بچه اش که بدنیا میاد مرده ور و ور نگاه میکنه 3 دقیقه منتظر موندم اون قسمت رد نمیشه
لطفا کمک کنید
البته کرکش یک کرک روسی بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)