تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 630 اولاول ... 323839404142434445465292142542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    حداقل بگید حدود صفحه های چند من که نه حالش رو دارم نه وقتش رو که 47 تا صفحه رو بخونم
    بازم ممنون می شم اگر خیلی خلاصه اما کامل نتیجه اون بحث ها رو بزارید
    بای

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای باتلاق جان:
    بچه ها براتون اینجا روش محاسبه معدل رو به طور کلی توضیح می دهم تا همتون از این سردرگمی راحت بشین و بفهمین اوضاع از چه قرار است(این روش محاسبه معدل تایید شده توسط عده ای زیادی از مشاوران صاحب نام کشور می باشد)تذکر:طبق اعلام سازمان سنجش در طی سال گذشته تاثیر معدل در سال تحصیلی 86_87 به صورت 15% و برای سال تحصیلی 87 _88 تا 25% قابل ارتقا است(البته بحث های زیادی برای سال جدید در میون است که من قطعی ترینشون رو که همون تبدیل معدل به 25% است رو درنظر گرفتم) و این تاثیر به صورت تک درس یعنی فیزیک برای فیزیک . دینی برای دینی و... محاسبه میشود.روش محاسبه :1) ابتدا نمره درس مورد نظر را در امتحان نهایی تقسیم بر 20 کرده وپس از ان عدد به دست امده را ضرب در 100 می کنیم(انجام این عمل برای تبدیل کردن نمره درس مورد نظر به درصد است ) 2) سپس با توجه به تاثیر 25% نمره درس مورد نظر در کنکور با استفاده از یک جدول تناسب میزان استفاده خودرا از این 25% به دست می اوریم یعنی میگوییم به طور مثال من نمره 10 رادر درس فیزیک گرفته ام که با تبدیل به درصد می شود 50 % اگر این 50% را از 100% امتحان نهایی گرفته ام از 25% تاثیر در کنکور چقدر گرفته ام که میشود 12.5 % .به همین صورت دروس دیگر را ادامه میدهیم .3) درقسمت سوم فرض میگریم در کنکور درصدی را در درس مور نظر به دست اورده ایم به عنوان مثال در همان درس فیزیک درصد 60% را به دست اورده ایم دوباره در یک جدول تناسب قرار میدهیم یعنی میگوییم من از 100 %سوالی که در کنکور جلویم گذاشتند 60% گرفته ام از 75% ( تفریق میان 100% اصلی از 25 % تاثیر امتحان نهایی است ) چقدر می گیرم که میشود 45%. و به همین صورت دروس دیگر را ادامه میدهیم .4) سپس از جمع میان دو درصد به دست امده در قسمت 2 و3 درصد اصلی ما در محاسبه رتبمون به دست می اید .به طور مثال در همان درس فیزیک درصد نهایی ما می شود 57.5% (12.5%+45%)تذکر: لازم به تذکر است که ضرایب دروس هم بر روی همان درصد نهایی محاسبه میشود .نکته : حالا ممکن شما درسی مثل درس دینیت 17 شده باشه در کنکور هم 70% بزنی درصد نهاییت(یعنی درصدی که در طی مراحل بالا به دست می اید) همون 70% بشه پیش خودت میگی خوب پس معدل چه تا ثیری داره نکتش ایجاست که اگه نفر دیگری درصد تو کنکورش رو 70% بزنه ولی امتحان نهاییش 20 شده باشه اون درصد نهاییش برای محاسبه رتبش 75 % میشه ولی برا شما همون 70% میمونه و اون از شما 5% جلوتر می افته .نکته:برای به دست اوردن نمره خام درس ریاضی 3 درس حسابان_ هندسه2_جبر را ابتدا در ضرایبشون ضرب کرده ومجموعشان رادر مجموع ضرایب تقسیم کرده نمره به دست امده همان نمره خام است که باید بر رویش 4 روش بالا اجرا شود بچه ها این روش روش اختراعی خودم است ( با اینکه زیاد سخت نیست) به تایید خیلی از مشاوره های کنکور هم رسیده امیدوارم خیالتون از بابت معدل راحت بشه و میزان تاثیرش رو بفهمین ودیگه غصه نخورین چون اگه من هر چی میگفتم این 75% رو بچسبین واون 25% رو ول کنید شماها که قبول نمی کردین حالا که با استدلال میزان تاثیرش رو فهمیدین دیگه این 75% رو بچسبین که اگه تلاش کنین به راحتی قابل جبران است .به امید حق

3. 3 کاربر از AOM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    می دونید چیه اول از همه احتمال زیاد 20 % تاثیر می دهند باید ببینیم چی میشه تا مهر اعلام کنند اما احتمال زیاد 20 % هست
    بعدش من مشکلی توی محاسبش نداشتم من موندم که تاثیر مثبت می دهند یا نه؟ اگر تاثیر منفی هم داشته باشه اصلا حسابش نمی کند همون طور که قبلا گفتم یکی از دوستام پرسیده بوده گفتند فقط تاثیر مثبت هست و مثلا برای پارسال حداکثر 15% هست و ممکن هست اصلا 10 % حساب کنند چون شاید 10 % بیشترین کمک رو به داوطلب بکنه
    اگر کسی درست می دونه چی به چی هست به من هم بگه
    بای

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

1

سلام دوستان . میخواستم بدونم راهی نیست که ازمونای ازمایشی سالهای قبل (سنجش و کاظم) رو دانلود کرد ؟ یعنی به صورت یجا

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام دوستان . میخواستم بدونم راهی نیست که ازمونای ازمایشی سالهای قبل (سنجش و کاظم) رو دانلود کرد ؟ یعنی به صورت یجا
    نه ! بعید میدونم باشه!

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی می دونه حدودا چه جوری معدل رو برای کنکور 88 حساب می کنند این رو می دونم که دقیقش رو توی مهر اعلام می کنند اما کلا یه سوال دارم که توی شک هستم
    اینه که معدل رو تاثیر مثبت حساب می کنند؟ این سوال رو به یه دلیل پرسیدم که یکی از دوستام از آموزش و پرورش پرسیده بوده بهش گفتند معدل توی کنکور تاثیر مثبت داره
    و اینکه یه نفر بهم گفته که حداکثر مثلا برای پارسال 15% بوده مثلا ممکن بوده برات تو 10 % حساب بکنند بیشترین سود رو ببری و همون 10 % رو حساب برات می کنند
    اگر می شه کامل برام توضیح بدید خیلی ممنون می شم
    خدانگهدار
    خیالت راحت هیچکی نمی دونه!!
    اینجا ایرانه!! ان شاالله وقتی کنکورو دادی تازه شاید بفهمی چی جوری محاسبه شد!!
    خودتو درگیر این مسائل نکن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

احتمال کمی میدم که باشه.

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

ا سلام
    چه قدر خوشحالم كه دوباره اينجا رو پيدا كردم
    اميدوارم كه بتونم از تجربيات همتون استفاده كنم و اگه كمكي از دستم بر بياد بهتون بكنم!
    در شروع چندتا سوال و نكته دارم!!:
    1-كسي از برنامه كانون امسال خبر داره ؟ مثل اينكه تابستونش خيلي تغيير كرده
    2-اينجا كسي هست كه پارسال كنكو خراب كرده باشه و امسال بخواد دوباره بخونه ( مخصوصا رياضي )؟
    3- آقا سهيل و آقا بهنام گل شماها رتبتون چند شد؟
    نكته ها باشه براي بعد! فعلا سوال ها رو حل كنيد
    قربونه همتون برم

داره خودمونی میشه lomon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ا سلام
    چه قدر خوشحالم كه دوباره اينجا رو پيدا كردم
    اميدوارم كه بتونم از تجربيات همتون استفاده كنم و اگه كمكي از دستم بر بياد بهتون بكنم!
    در شروع چندتا سوال و نكته دارم!!:
    1-كسي از برنامه كانون امسال خبر داره ؟ مثل اينكه تابستونش خيلي تغيير كرده
    2-اينجا كسي هست كه پارسال كنكو خراب كرده باشه و امسال بخواد دوباره بخونه ( مخصوصا رياضي )؟
    نكته ها باشه براي بعد! فعلا سوال ها رو حل كنيد
    قربونه همتون برم
    سلام

1- من که خبری ندارم ولی اگه تابستون کسی شرکت کرده بیاد بگه ما بدونیم!

2- امسال خیلی خراب کردم و اصلا شکه شدم رتبه ام شد 5700 منطقه 1 ریاضی( البته من سه سال از درس دور بودم یعنی بعد از خدمت اومدم امسال دوباره امتحان دادم و تو این مدت 9 تا کتاب کاملا عوض شده بود که همشو خودم بدون هیچ معلمی خوندم . mikham dobare sherkat konam) ( وای چه قدر از خودم تعریف کردم...بی خیال!!!!!)

حالا چه طور مگه؟؟؟؟

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

این ماله منه!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم ماله بهنام !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از soheilsmart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •