سلام
حداقل بگید حدود صفحه های چند من که نه حالش رو دارم نه وقتش رو که 47 تا صفحه رو بخونم
بازم ممنون می شم اگر خیلی خلاصه اما کامل نتیجه اون بحث ها رو بزارید
بای
سلام
حداقل بگید حدود صفحه های چند من که نه حالش رو دارم نه وقتش رو که 47 تا صفحه رو بخونم
بازم ممنون می شم اگر خیلی خلاصه اما کامل نتیجه اون بحث ها رو بزارید
بای
برای باتلاق جان:
سلام
می دونید چیه اول از همه احتمال زیاد 20 % تاثیر می دهند باید ببینیم چی میشه تا مهر اعلام کنند اما احتمال زیاد 20 % هست
بعدش من مشکلی توی محاسبش نداشتم من موندم که تاثیر مثبت می دهند یا نه؟ اگر تاثیر منفی هم داشته باشه اصلا حسابش نمی کند همون طور که قبلا گفتم یکی از دوستام پرسیده بوده گفتند فقط تاثیر مثبت هست و مثلا برای پارسال حداکثر 15% هست و ممکن هست اصلا 10 % حساب کنند چون شاید 10 % بیشترین کمک رو به داوطلب بکنه
اگر کسی درست می دونه چی به چی هست به من هم بگه
بای
سلام دوستان . میخواستم بدونم راهی نیست که ازمونای ازمایشی سالهای قبل (سنجش و کاظم) رو دانلود کرد ؟ یعنی به صورت یجا
نه ! بعید میدونم باشه!
خیالت راحت هیچکی نمی دونه!!
اینجا ایرانه!! ان شاالله وقتی کنکورو دادی تازه شاید بفهمی چی جوری محاسبه شد!!
خودتو درگیر این مسائل نکن
احتمال کمی میدم که باشه.![]()
ا سلام
چه قدر خوشحالم كه دوباره اينجا رو پيدا كردم
اميدوارم كه بتونم از تجربيات همتون استفاده كنم و اگه كمكي از دستم بر بياد بهتون بكنم!
در شروع چندتا سوال و نكته دارم!!:
1-كسي از برنامه كانون امسال خبر داره ؟ مثل اينكه تابستونش خيلي تغيير كرده
2-اينجا كسي هست كه پارسال كنكو خراب كرده باشه و امسال بخواد دوباره بخونه ( مخصوصا رياضي )؟
3- آقا سهيل و آقا بهنام گل شماها رتبتون چند شد؟
نكته ها باشه براي بعد! فعلا سوال ها رو حل كنيد
قربونه همتون برم
سلام
1- من که خبری ندارم ولی اگه تابستون کسی شرکت کرده بیاد بگه ما بدونیم!
2- امسال خیلی خراب کردم و اصلا شکه شدم رتبه ام شد 5700 منطقه 1 ریاضی( البته من سه سال از درس دور بودم یعنی بعد از خدمت اومدم امسال دوباره امتحان دادم و تو این مدت 9 تا کتاب کاملا عوض شده بود که همشو خودم بدون هیچ معلمی خوندم . mikham dobare sherkat konam) ( وای چه قدر از خودم تعریف کردم...بی خیال!!!!!)
حالا چه طور مگه؟؟؟؟
این ماله منه!3- آقا سهيل و آقا بهنام گل شماها رتبتون چند شد؟
اینم ماله بهنام !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)