تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 1137 اولاول ... 3238394041424344454652921425421042 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نظرتون در مورد كتاب ديفرانسيل محمد مهربان انشارات رمزينه چيه

يكي از دوستام ميگفت ديف رو عين بازرگان توضيح ميده

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در ضمن بچه ها من ظرف 1 ساعت همه ي صفحات اين تاپيك رو هم خوندم!!!
    تقريبا خيلي ها در مورد كتاب تست براي فيزيك و ديفرانسيل سوال داشتن

اين حرفي كه الان ميخوام بزنم نقل قول از مهندس فلاح استاد رشته مهندسي پزشكي دانشگاه امير كبير(مدركش دكتراي برق) و خداي ديفرانسيل در ايرانه (البته چون كتاب نداره و تو هيچ اموزشگاه خصوصي درس نميده زياد شناخته شده نيست)

ايشان ميگفتن تنها مرجع تست براي دو درس رياضي و فيزيك ابي قلمچي است.اين رو وقتي اومده بودن مدرسمون براي مشاوره
    (دوست مديرمون و معلم سابق مدرسمون)بهمون گفت وقتي فهميد تستاي نوبلو ميزنيم(چون تقريبا امسال تمام رييساي نوبل تو مدرسه ما درس ميدادن)
    البته اينو بگم كه گسسته ي نوبل عاليه نه نه نه ببخشيد فوق العاده است تعداد تستاي زياد در تمامي سطوح به همراه اموزش به روش حل تست.

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

در ضمن بچه ها من ظرف 1 ساعت همه ي صفحات اين تاپيك رو هم خوندم!!!
    تقريبا خيلي ها در مورد كتاب تست براي فيزيك و ديفرانسيل سوال داشتن

اين حرفي كه الان ميخوام بزنم نقل قول از مهندس فلاح استاد رشته مهندسي پزشكي دانشگاه امير كبير(مدركش دكتراي برق) و خداي ديفرانسيل در ايرانه (البته چون كتاب نداره و تو هيچ اموزشگاه خصوصي درس نميده زياد شناخته شده نيست)

ايشان ميگفتن تنها مرجع تست براي دو درس رياضي و فيزيك ابي قلمچي است.اين رو وقتي اومده بودن مدرسمون براي مشاوره
    (دوست مديرمون و معلم سابق مدرسمون)بهمون گفت وقتي فهميد تستاي نوبلو ميزنيم(چون تقريبا امسال تمام رييساي نوبل تو مدرسه ما درس ميدادن)
    البته اينو بگم كه گسسته ي نوبل عاليه نه نه نه ببخشيد فوق العاده است تعداد تستاي زياد در تمامي سطوح به همراه اموزش به روش حل تست.

میخواستی ازش بپرسی چند بهش دادن؟؟؟

4. این کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

میخواستی ازش بپرسی چند بهش دادن؟؟؟
    من ايشونو 2 3 بار بيشتر نديدم ولي اگه اين اقا پول بگير بود به جاي اينكه بره دانشگاه درس بده

ميمرفت مثل خيلي از اين جوجه دانشجوها صبح تا شب تو موسسه ها درس ميداد و پول پارو ميكرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    اول از همه از راهنمایی شما واقعا ممنونم.
    راستش من تازه واردم و هنوز محدودیت ارسال پیغام خصوصی دارم واسه همین مجبور شدم همینجا باز مزاحم وقتتون بشم. راستش رو بخواین من سال گذشته کلاس آقای فرهاد وفایی ( یکی از مولفین کتابهای ریاضی قلم چی) رو میرفتم ولی کلاسای کنکور 1 ایراد بزرگ دارن اونم اینه که همه جور داوطلبی میان از نابغه تا کسایی که فقط برای وقت گذرونی میان . واسه همین نا همگونیه که من از این کلاسا فراریم. حقیقتش اینه که من متوجه شدم بازده درسیم وقتی توی کلاسم خیلی پایینتر از وقتیه که از روی کتاب کنکور مطالعه می کنم. راحتتر بخوام بگم اینه که الان توی آزمونای قلمچی زیست رو بالای 90 میزنم بدون اینکه حتی 1کلاس کنکور برم.
    با این وجود به نظرم می رسه که صحبت شما هم قابل تامل باشه . حالا که شما بزرگواری کردین اگه میشه راهنماییم کنید که به جز استاد مظفری کس دیگه ای هست که بشه از کلاساش استفاده واقعی برد؟ بنظرم هر چی زودتر (تا قبل از مهر ماه) باید تصمیم بگیرم تا واسه ثبت نام دیر نشده
    راستی اگه کس دیگه ای کتابی بنظرش رسید زحمت معرفیش رو بکشه
    بازم ممنون که وقت گذاشتین و جوابم رو دادین.

سلام
    راستش درآخر شما خودتون با يد با توجه به نيازهاتون تصميم بگيريد . كلاس خوبي هست يا نه !!!
    . به نظر من اگه دوست داشتين جلسه اول رو رايگان بريد.اگه مطلوب بود ثبت نام كنيد .
    بهرحال : كلاس ها 6 مهر شروع ميشه
    شعبه رسالت : خيابان هنگام – ميدان الغدير-خيابان حيدرخاني پلاك 174
    تلفن 77205772 الي 8
    مدرس يه خانم هست . راستي اگه سطح ناهمگون بود مي تونيد بريد سركلاس بچه هاي رياضي – فيزيك بشينين ولي قبلش با استاد هماهنگ كنيد .
    اميدوارم شما پسر نباشيد . چون فكر نميكنم اين مدرس براي پسرها تدريس كنن ....
    يه پيشنهاد :
    شما اون مباحثي كه در درس رياضي مشكل دارين كمي مطالعه كنين و اشكالاتتون رو يادداشت كنيد . يه سري از كتاب هايي كه بچه ها معرفي كردن هم ليست كنين بريد انقلاب هرچي كتاب كنكور براي رياضي هست رو نگاه كنيد اگه كتابي پيدا كردين كه خوب مطلب رو توضيح داده بخرين . هركسي سطحش با بقيه متفاوته ...
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عزيزان من يه سوال داشتم كه ميدونم جاش اينجا نيست ولي به 2 دليل اينجا مينويسم
    اول بخاطر اينكه نميدونم جاش كجاس دوم ميدونم شما جوابمو ميدين

راستش من براي روز مبادا يك درسمو نگه داشتم كه اگه كنكور قبول نشدم بتونم بعدا براي گواهينامه ماشين
    اشتغال به تحصيل بگيرم.ولي شنيدم از اين به بعد ديگه نميتونم تو مدرسه خودمون امتحان بدم و بايد برم شبانه
    اگه اينطوريه ايا گواهي اشتغال را بايد از مدرسه خودم بگيرم يا از اون مدرسه اي كه قراره امتحان بدم
    چون من الان نياز خيلي خيلي حياتي به يه گواهي دارم
    راستي اصلا امتحانش كي يه؟هر چند اين يكي زياد مهم نيست

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

آقا بدو بدو تا دیر نشده
    هر کی تو گسسته مشکل داره یا بدش میاد از گسسته یا کلا باهاش حال نمیکنه بره کتاب گسسته ی رمزینه رو بگیره
    من که پخمه بودمو رام کرد.واقعا کتاب باحالیه
    یه جاهاییش انقدر جالب یه مسئله رو توضیح میده یا اثبات میکنه که من مثل دیوونه ها هیجان زده میشدم و با خودم میخندیدم(خداییش سالمم)
    خلاصه برید بگیرید حال کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا بدو بدو تا دیر نشده
    هر کی تو گسسته مشکل داره یا بدش میاد از گسسته یا کلا باهاش حال نمیکنه بره کتاب گسسته ی رمزینه رو بگیره
    یه جاهاییش انقدر جالب یه مسئله رو توضیح میده یا اثبات میکنه که من مثل دیوونه ها هیجان زده میشدم و با خودم میخندیدم(خداییش سالمم)
    سلام
    نسبت به مبتكران چه جوري هست ؟؟
    ممنون

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

سلام
    اين كتابهاي رمزينه چه جوريه؟
    سطحش بالاست؟
    يه دانش اموز معمولي ميتونه بخونه؟
    اگه ميشه سريع جواب بدين

داره خودمونی میشه bahman26's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    teroon

1

آقا بدو بدو تا دیر نشده
    میتونی یکی ازمسایل حل شده رو اینجا بنویسی یا بذاری تاما هم حال کنیم وبگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •