تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 151 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام

من الان نصب ندارم بازي رو كه آدرس دقيق بدم. شما يكي يكي امتحان كنين ضرري كه نداره. چند تا هم فيلم كه آخر بازي براتون باز ميشه و جزو بازي نيست هم اونجا هستن كه خيلي جالب هستن. من كه همه فايلهاي Bik رو ديدم. شما هم ببينين ضرري نداره.

حـــــرفـه ای OMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط un4giv3n
    چه جالب! ممنونم! كار ميكنه.!
    مرسي
    عذر ميخوام!
    اين فايل هاي ويدئو كجان؟ توي فولدر ويدئو فقط چند تا فايل كلي(مثل لوگوي اول و دموي گيم اور و....) هست و آرتورك و آپگريد.
    ولي دمو هايي مثل صحنه قتل كايلينا و...... كجان؟
    بازم ممنون
    با اجازه مهدی جان
    اگه درست گفته باشم آدرس فایلها اینجاست.

Ubisoft\Prince of Persia T2T\Video\Cine

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط OMID
    با اجازه مهدی جان
    اگه درست گفته باشم آدرس فایلها اینجاست.

Ubisoft\Prince of Persia T2T\Video\Cine
    ممنون اميدجان

كاملا درسته. دقيقا همينجاست.

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط silver
    موفق شدمممممم!
    بله همون مثلث اسپيد كيل مي كنه تازه من الان ديدم كه رنگ خنجر عوض مي شه بعد همين كه آبي شد كليد مربع رو مي زني خنجر فرو مي ره بعد يه نور نارنجي مي زنه بيرون بعد هيچ دكمه اي رو نبايد زد وگرنه مي گيره مي ندازه پايين دوباره تا آبي شد مي زني بعد كه دو بار اينكارو كردي ميري سراغ پاهاش و زانوش اونقدر مي زني تا بميره
    سلام
    من وقتي صحنه آهسته مي شه مي رم روش و شمشير كه ابي مي شه مي زنمش . ولي وقتي كه يه بار زدمش ديگه شمشير آبي نمي شه .
    من مثلث رو نگه مي دارم بعد وقتي پريد مربع رو مي زنم . حالا تو اين لحضه دستم رو از روي مثلث بايد بردارم يا نگه دارم ؟؟؟مربع رو يه بار بزنم يا نگه دارم /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تو رو خدا يكي دقيق توضيح بده .

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط R e Z a
    سلام
    من وقتي صحنه آهسته مي شه مي رم روش و شمشير كه ابي مي شه مي زنمش . ولي وقتي كه يه بار زدمش ديگه شمشير آبي نمي شه .
    من مثلث رو نگه مي دارم بعد وقتي پريد مربع رو مي زنم . حالا تو اين لحضه دستم رو از روي مثلث بايد بردارم يا نگه دارم ؟؟؟مربع رو يه بار بزنم يا نگه دارم /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تو رو خدا يكي دقيق توضيح بده .
    سلام رضاجان

وقتي كه صحنه آهسته ميشه و شما وارد Speedkill ميشين، بايد صبر كنين تا شمشير شاهزاده آبي بشه. درست همون لحظه كه شمشير آبي شد شما بايد مربع رو بزنين اگه اشتباه نكنم. اون هم فقط يك بار و سريع هم دستتون رو بردارين از روش و منتظر بمونين چند لحظه. ممكنه اين چند لحظه يه خورده طولاني بشه اما باز هم شما نزنين. فقط چشمتون به شمشير شاهزاده باشه. وقتي كه آبي شد همون لحظه يك بار ديگه ميزنين مربع رو و باز هم منتظر مي مونين. اولين بارش سخته كه عادت كنين به اين حالت مبارزه اما بعدش راحت ميشه. تقريبا ميشه گفت همه غولها رو بايد به اين روش بكشين.

اگر يك لحظه ديرتر يا زودتر بزنين مربع رو يعني زماني كه شمشير آبي نيست بزنين، شما رو پرت ميكنه پايين و بايد باز هم از اول شروع كنين. يه خورده دقت و تمرين مي خواد.

اميدوارم موفق بشين.

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

مهدی جان ممنون
    در واقع این طوری شد که مربع رو که می زنم دوباره باید دستم رو روی مربع نگه دارم تا بزنه روی سرش تا می یاد منو با دستش بگیره باید مربع رو ول کنم و بعد دوباره بگیرم . 3 ثانیه بگیر 1 ثانیه ول کن
    بعد از 1000 بار تونستم ردش کنم مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

در قسمتي كه يك غول بزرگ در داخل يك ميدان نبرد دايره اي شكل هست گير كردم كمكم كنيد
    چه طوري اونو بكشم

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Aidin_ONLINE
    در قسمتي كه يك غول بزرگ در داخل يك ميدان نبرد دايره اي شكل هست گير كردم كمكم كنيد
    چه طوري اونو بكشم
    سلام

ميرين به سمت چپ يا راست. از هر طرف كه برين يه راه هست به بالا. از اون راهها خودتون رو برسونين روبروي غوله. كليد E رو بزنين تا speedkill شروع بشه. وقتي شمشير آبي شد كليك كنين( نه زودتر نه ديرتر) وقتي كه يك بار زدين باز هم صبر كنين تا دوباره شمشير آبي بشه. باز هم وقتي شمشير آبي شد كليك كنين. 3 بار بايد اين كار رو تكرار كنين تا يه چشمش كور بشه. بعد به اون يكي طرف برين و از اون طرف هم يه بار همين كارها رو تكرار كنين. بعد كه دو تا چشمش كور شد برين و به پاهاش ضربه بزنين. وقتي يه پاش رو بلند كرد اون يكي پاش رو هم بزنين. باز هم بايد speedkill كنين.( البته مطمئن نيستم اين تيكه رو)

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

ممنون همشهري

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

قصد خرید بازی دارم
    می خواستم بدونم بازی چه طوره جالبه یا نه؟
    شماره یکش خیلی خوشم امد ولی شماره 2 یکنواخت و تاریک بود، اگر باید کابل رو بکنم که قیدش رو بزنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •