سلام
من الان نصب ندارم بازي رو كه آدرس دقيق بدم.شما يكي يكي امتحان كنين
ضرري كه نداره. چند تا هم فيلم كه آخر بازي براتون باز ميشه و جزو بازي نيست هم اونجا هستن كه خيلي جالب هستن. من كه همه فايلهاي Bik رو ديدم. شما هم ببينين ضرري نداره.
سلام
من الان نصب ندارم بازي رو كه آدرس دقيق بدم.شما يكي يكي امتحان كنين
ضرري كه نداره. چند تا هم فيلم كه آخر بازي براتون باز ميشه و جزو بازي نيست هم اونجا هستن كه خيلي جالب هستن. من كه همه فايلهاي Bik رو ديدم. شما هم ببينين ضرري نداره.
با اجازه مهدی جاننوشته شده توسط un4giv3n
اگه درست گفته باشم آدرس فایلها اینجاست.
Ubisoft\Prince of Persia T2T\Video\Cine
ممنون اميدجاننوشته شده توسط OMID
كاملا درسته. دقيقا همينجاست.![]()
سلامنوشته شده توسط silver
من وقتي صحنه آهسته مي شه مي رم روش و شمشير كه ابي مي شه مي زنمش . ولي وقتي كه يه بار زدمش ديگه شمشير آبي نمي شه .
من مثلث رو نگه مي دارم بعد وقتي پريد مربع رو مي زنم . حالا تو اين لحضه دستم رو از روي مثلث بايد بردارم يا نگه دارم ؟؟؟مربع رو يه بار بزنم يا نگه دارم /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا يكي دقيق توضيح بده .
سلام رضاجاننوشته شده توسط R e Z a
وقتي كه صحنه آهسته ميشه و شما وارد Speedkill ميشين، بايد صبر كنين تا شمشير شاهزاده آبي بشه. درست همون لحظه كه شمشير آبي شد شما بايد مربع رو بزنين اگه اشتباه نكنم. اون هم فقط يك بار و سريع هم دستتون رو بردارين از روش و منتظر بمونين چند لحظه. ممكنه اين چند لحظه يه خورده طولاني بشه اما باز هم شما نزنين. فقط چشمتون به شمشير شاهزاده باشه. وقتي كه آبي شد همون لحظه يك بار ديگه ميزنين مربع رو و باز هم منتظر مي مونين. اولين بارش سخته كه عادت كنين به اين حالت مبارزه اما بعدش راحت ميشه. تقريبا ميشه گفت همه غولها رو بايد به اين روش بكشين.
اگر يك لحظه ديرتر يا زودتر بزنين مربع رو يعني زماني كه شمشير آبي نيست بزنين، شما رو پرت ميكنه پايين و بايد باز هم از اول شروع كنين. يه خورده دقت و تمرين مي خواد.
اميدوارم موفق بشين.![]()
مهدی جان ممنون
در واقع این طوری شد که مربع رو که می زنم دوباره باید دستم رو روی مربع نگه دارم تا بزنه روی سرش تا می یاد منو با دستش بگیره باید مربع رو ول کنم و بعد دوباره بگیرم . 3 ثانیه بگیر 1 ثانیه ول کن
بعد از 1000 بار تونستم ردش کنم مرسی
در قسمتي كه يك غول بزرگ در داخل يك ميدان نبرد دايره اي شكل هست گير كردم كمكم كنيد
چه طوري اونو بكشم
سلامنوشته شده توسط Aidin_ONLINE
ميرين به سمت چپ يا راست. از هر طرف كه برين يه راه هست به بالا. از اون راهها خودتون رو برسونين روبروي غوله. كليد E رو بزنين تا speedkill شروع بشه. وقتي شمشير آبي شد كليك كنين( نه زودتر نه ديرتر) وقتي كه يك بار زدين باز هم صبر كنين تا دوباره شمشير آبي بشه. باز هم وقتي شمشير آبي شد كليك كنين. 3 بار بايد اين كار رو تكرار كنين تا يه چشمش كور بشه. بعد به اون يكي طرف برين و از اون طرف هم يه بار همين كارها رو تكرار كنين. بعد كه دو تا چشمش كور شد برين و به پاهاش ضربه بزنين. وقتي يه پاش رو بلند كرد اون يكي پاش رو هم بزنين. باز هم بايد speedkill كنين.( البته مطمئن نيستم اين تيكه رو)
ممنون همشهري
قصد خرید بازی دارم
می خواستم بدونم بازی چه طوره جالبه یا نه؟
شماره یکش خیلی خوشم امد ولی شماره 2 یکنواخت و تاریک بود، اگر باید کابل رو بکنم که قیدش رو بزنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)