تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 66 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 656

نام تاپيک: تاپیک رفع مشکل،به روز رسانی فریمور و دیگر ایرادات و ابهامات

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

زیاد پیش میاد این فرایندی که گفتی .. حالا آپگرید بایوس PC باشه یا آپگرید یه پلیر! ... یعنی اشکال و ایراد وسط فرایند نصب ... اصلاً علت اصلی که میگن و میگم که "زیاد دنبال آپگرید نباشید، مگه اینکه لازم باشه" همینه ... یعنی این اختلال های مبهم در فرایند نصب ...

بهرحال اگه مشکلی نداری، من میگم زیاد تو نخش نرو!! ... گاهی مساله سیستم عامل بوده و فرضاً روی یه دستگاه روون تر چنین مشکلی پیش نمیاد ..

//

در مورد اون مساله اتصال به PC هم توجه کن که خیلی عوامل موثره .. کابل فابریک قطعاً بهترین گزینه اس .. کابل های ارزون تر ، کابل های متفرقه ... استفاده از هاب، استفاده از پورت های usb جلو .. اتصال همزمان تعداد زیادی وسیله پرمصرف .. اینا همه می تونن اختلال ایجاد کنن .. (من قطعه ای دارم خونه که مثلاً برعکس، یعنی با یه کابل متفرقه کار می کنه، اما با کابل اصلی چند هزار تومنی نه!! -- دنیاییه واسه خودش!)
    میخواستم اینو مطرح کنم ولی حالا که برگشتی مشکلمو میگم ...
    الان بعد از اینکه 2/3 روزی پلیر رو با شارزر موتورولا شارز کردم ...بعد از چند وقت دیگه الان با اون کابله ک خریدم واسش شارز نمیشه ... یعنی پی سی میشناسدش ولی شارزش نمیکنه ..
    حتی اون علامت شارز رو صفحش میاد ولی وقتی درش میاری میبینی شارزش همون قدره !
    ولی با شارزر موتورولا شارز میشه!!!!

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میخواستم اینو مطرح کنم ولی حالا که برگشتی مشکلمو میگم ...
    الان بعد از اینکه 2/3 روزی پلیر رو با شارزر موتورولا شارز کردم ...بعد از چند وقت دیگه الان با اون کابله ک خریدم واسش شارز نمیشه ... یعنی پی سی میشناسدش ولی شارزش نمیکنه ..
    حتی اون علامت شارز رو صفحش میاد ولی وقتی درش میاری میبینی شارزش همون قدره !
    ولی با شارزر موتورولا شارز میشه!!!!
    بذار ببینم درست فهمیدم یا نه؟ .. میگی یه شارژر موتورولا دارم که باهاش شارژ انجام میشه و مشکلی ندارم، اما یه کابل واسه اش گرفته ام که اذیت می کنه و شارژ نمی کنه و اینا؛ درسته؟ .. با اون توصیفاتی که در پست قبلی ات کرده بودی، ایراد از کابل هستش ...

اینکه دستگاهت اتصال رو تشخیص بده اما شارژ نشه، یا اینکه هنگام انجام یه تبادل داده ای مثل نصب FW اختلال ایجاد بشه، اینا همه میتونه بخاطر همین قضیه باشه ... کابل اصلی اولویت داره طبیعتاً و عجیب نیست حتی اگه کمپانی یه مرضی به جونش باشه که اگه مصرف کننده از کابل های دیگه استفاده کنه دچار دردسر بشه!

3. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض 80 گیگ

اگه اونطور که میگی خودت تو کار تعمیر هستی و بلدی، ضرر نداره قطعاً .. بازش کن و چک کن .. اینا از هاردهای استانداردی استفاده می کن و حتی قدیم ها مثلاً یه جورکل کل بود که فرضاً بیان و پلیرهای هارد دار رو باز کنن و هارد روش رو با یه هارد مشابه (منتها با ظرفیت بالاتر) عوض کنن و مثلاً یه پلیر 50 گیگی یه دفعه حافظه اش چندبرابر بشه .. عکساش رو روی وب میذاشتن و خلاصه کَل کَل! ... (الان که خیلی از پلیرها حافظه فلش دارن و این کار رو کمتر میشه کرد، اما برای پلیرهای قدیمی مثل مال شما، اگه قطعه یدکی اش گیر بیاد، امیدی هست.)
    ممنون برادر .10 گیگ اطلاعات الکی ریختم توش البته به زور حالا راحت داره کار میکنه .اگه این جواب نداده بود میخواستم بازش کنم و دست به کار شم.ممنون موفق باشی

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

در حال حاضر که مشکلی نداری ؟ ... در سینک کردن که گفتی گیر میکرد و ...

6. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

salam
    man ye mp3 player marshal modele ME-F12 daram ke cd e too jabash shekaste
    hala virusi shode va manam dar be dar donbale narm afzaresham
    sigmatel MSCN audio player setup
    lotfan komak konid

داره خودمونی میشه safoora55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام من یک zenneeon2 دارم چندوقت پیش شارژش تموم شد و دیگه روشن نمیشه به کامپیوترهم که وصل میشه اصلا شارژ نمیشه حتی دستگاه هم شناخته نمیشه در ضمن من فقط از کابل خودش استفاده میکردم ولی این اواخر که دست کسی بود از کابل یک مدل دیگه ی کریتیو استقاده کرده بود ممکنه لطف کنید بگید ایرادش چیه؟

داره خودمونی میشه safoora55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممکنه باتریش احتیاج به تعویض داشته باشه الان سه ساله که استفاده میکنم وقتی هم به pc وصل میشه اصلا انگار نه انگار که کابل وصل شده هیچ عکس العملی نداره
    پیشاپیش ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض creative zen mp3 player

سلام به دوستان عزیز. من یه مشکلی در مورد mp3 دارم مدلش creative zen 2G و من نمی تونم به کامپیوتر وصلش کنم . ویندوزم هم XP . لطفا کمکم کنید . امکان عوض کردن ویندوز هم ندارم.

کاربر فعال انجمن موسیقی rh.mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.یه ام پی فور iriver دارم مدل E150...وصلش که میکنم به پی سی تا آهنگ بریزم توش هیچ کدوم از فایلام نمیاد.منظورم فولدرای موزیک و ویدئو و ...است فقط اینا میاد:
    مشکلش کجاس؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    میشه شارژ USB رو تو X-Fi2 غیر فعال کرد که وقتی به PC وصل میشه شارژ نشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •