سلام
تریلر جدیده رو هم دیدم!
راننده هه مثل گاگول ها فرار میکنه و میخوره زمین!
پلیسه مثل راگبی باز ها میپره طرف رو میگیره خیلی جالب بود. واقعا رو همه چیز دقت شده حتی پلیس ها و تعاملات شون با هم !
سلام
تریلر جدیده رو هم دیدم!
راننده هه مثل گاگول ها فرار میکنه و میخوره زمین!
پلیسه مثل راگبی باز ها میپره طرف رو میگیره خیلی جالب بود. واقعا رو همه چیز دقت شده حتی پلیس ها و تعاملات شون با هم !
خوب دوستان شما ها که اسم ماشین ها را میگیدید
این ماشین ها عکس ندارند تا ما هم ببینیم
امید وارم این بازی شون مثل pro street نباشه. خیلی بی خود بود . کاش جبران کرده باشن.
بازی most wanted حرف نداشت من تو عمرم ماشین سواری به این قشنگی ندیده بودم من این بازی رو با رنو فتح کردم رنو حرف نداشت . چرا تو بازی های need for speed ، ferari نمی زارن. وای اگه ferari بود چی می شد. امید وارم این روز برسه که این ماشین هم تو بازیاشون ببینیم.
بازي Need For Speed Undercover مسلما تصوير قبلي خودش رو پاك كرد آخرين اظهار نظرهاي نمايندگان الكترونيك آرتز در مورد پرو استريت اين بود كه اون بازي يك نقطه ضعف و عين شكست بود و تجربه اي تلخ در سري بازيهاي NFS بود. بنابراين يك بار ديگه تصميم گرفته كه به افتخار خودش يعني MW برگرده و با تغييرات مثبت در اون يك بازي تمام عيار ادامه بده
بله درسته بازی دوباره به سبک Mw برگشته تا دل هواداران رو دوباره بدست بیاره چون شماره ی قبل افتضاح کامل بود.
امیدوارم موفق بشن.
موفق باشید.
بدترين حالت و تصور اين هست كه بازي به گونه اي باشه كه از Mw ضعيفتر باشه. اون موقع بد ضد حالي ميخوريم دسته جمعي. خدا اون روز رو نياره
چرا نمیاد خسته شدم از بی بازی ماشینی .
آره دقيقا ميشه مثه پرو استريت كه كلي اميد بهش داشتيم بعد اونجوري ضدحال زد
اي بابا منكه جديدا بازي ماشيني زياد گرفتم اما از بس كه آشغال بودن حتي دو ساعت هم پاش نشتم مثه GRID,JUICED من بر خلاف تو خسته شدم از بازي ماشيني آشغال و به اين نتيجه رسيدم: فقط NFS
grid که تووپ بود فقط گیم پلی بد بود در کل توپس بود
حالت های مسابقه که در این بازی هست چیا هستن؟؟؟
مثل circruit - sprint و ....
سبک جدیدی هست یا نه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)