تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 80 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 793

نام تاپيک: تمام مشکلات ویندوز سرویس پک 3 را در این تاپیک مطرح کنید

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببخشيد مگر اپرا 10 هم داريم تا آن جايي كه من دانلود مي كنم 9.63 است و اگر اپرا 10 داريم براي دانلود بذاريد.
    الیته این نسخه بتا هست.

برای دانلود به بخش مربوط به خودش در انجمن مراجعه کنید.
    باسلام وخسته نباشيد. من وقتي سرويس پك 3 رانصب مي كنم ديگر ويندوزم هيچ تمي را ساپورت نمي كند.
    ویندوز در حالت عادی هر تمی را که نصب کنید ساپورت نمی کند ، برای رفع این مشکل شما قبل از نصب هر تمی باید نرم افزار UXThemeMultiPatcher5.5 را نصب کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

داره خودمونی میشه mansour5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان اگه میشه یکی کمکم کنه من چند روزیه سیستم جدید گرفتم و ویندوز اکس پی SP3 نصب کردم قبلا هم همین ویندوز رو روی سیستم قبلیم داشتم ولی مشکلی نداشت حالا مشکلم اینه که وقتی شات داون میکنم انگار که سیستمم هنگ میکنه ولی وقتی تسک منیجر رو میزنم دوباره از تو منوی تسک منیجر شات داون میکنم که میره به اون صفحه آبیه و همونجا یه 3 دقیقه ای مکث میکنه تا شات داون شه اینم بگم که چون ویندوزم جدید بود و آنتی ویروسم (کاسپرسکای 7) رو هنوز آپدیت نکرده بودم سیستمم ویروسی شد اونم اوتو ران که بعد از آپدیت آنتی ویروس و اسکن کردن ویروسارو پاک کردم و مشکلم حل شد ولی از اون به بعد این مشکلو دارم Shut Down .

پروفشنال p30boy.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بندر عباس

1

سلام دوستان اگه میشه یکی کمکم کنه من چند روزیه سیستم جدید گرفتم و ویندوز اکس پی SP3 نصب کردم قبلا هم همین ویندوز رو روی سیستم قبلیم داشتم ولی مشکلی نداشت حالا مشکلم اینه که وقتی شات داون میکنم انگار که سیستمم هنگ میکنه ولی وقتی تسک منیجر رو میزنم دوباره از تو منوی تسک منیجر شات داون میکنم که میره به اون صفحه آبیه و همونجا یه 3 دقیقه ای مکث میکنه تا شات داون شه اینم بگم که چون ویندوزم جدید بود و آنتی ویروسم (کاسپرسکای 7) رو هنوز آپدیت نکرده بودم سیستمم ویروسی شد اونم اوتو ران که بعد از آپدیت آنتی ویروس و اسکن کردن ویروسارو پاک کردم و مشکلم حل شد ولی از اون به بعد این مشکلو دارم Shut Down .
    دوست من همون طور که گفتی ویروس رو پاک کردی که احتمالا ویروس چندتا فایلهای سیستمی رو آلوده کرده بوده
    واین فایلها هم هنگام ویروس کشی پاک یا دیگه غیر فعال شدن که باید ویندووز رو عوض کنی
    ان شاالله که مشکلت با عوض کردن ویندوز حل میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ای بابا من نزدیک به 50 مگ آنتی ویرسمو آپدیت کردم یعنی هیچ راهی نیست دوستان؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ای بابا من نزدیک به 50 مگ آنتی ویرسمو آپدیت کردم یعنی هیچ راهی نیست دوستان؟
    سلام

عزیز نیازی به تعویض ویندوز نیست .

برای رفع مشکل طول کشیدن زمان شات داون باید سرویس UPH Clean رو دانلود و نصب کنید.

کد:
    موفق باشید

6. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

قربونه تو دوست گلم ببینم چی میشه مرسی از هر دو نفرتون مخصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از mansour5550 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض کار نکرد

سلام

عزیز نیازی به تعویض ویندوز نیست .

برای رفع مشکل طول کشیدن زمان شات داون باید سرویس UPH Clean رو دانلود و نصب کنید.

کد:
    موفق باشید
    بابا اینم کار نکرد یکی نیست به داد من برسه جون عمتون کمک کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

دوستان من ویندوز اکس پی نصب کردم الان تو قسمت تولز گزینه فولدر آپشن نیست چیکار کنم بیادش

سوال دوم اینه وقتی تم ویندوز دانلود میکنم و از فایل فشرده خارج میکنم برنامه تم روی آن کلیک میکنم و display properties میاد بالا و در سربرگwindows and buttons بازم هم تم ویندوز ایکس پی هست ولی تو سیستم دوستام انجام که میدم تو همین گزینه تم جدید میفته میشه راهنماییم کنید با تشکر از شما

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابا اینم کار نکرد یکی نیست به داد من برسه جون عمتون کمک کنین
    این رو هم امتحان کن : به مسیر زیر برو :

Control Panel > Administrative Tools > Local Security Settings > Local Policies > Security Options

بعد دنبال گزینه ی Shutdown : Clear virtual memory pagefile بگرد و بعد از اینکه پیداش کردی روش دبل کلیک کن و گزینه ی Enable رو انتخاب کن . ok کن و سیستم رو ری استارت کن.

سلام

دوستان من ویندوز اکس پی نصب کردم الان تو قسمت تولز گزینه فولدر آپشن نیست چیکار کنم بیادش

سوال دوم اینه وقتی تم ویندوز دانلود میکنم و از فایل فشرده خارج میکنم برنامه تم روی آن کلیک میکنم و display properties میاد بالا و در سربرگwindows and buttons بازم هم تم ویندوز ایکس پی هست ولی تو سیستم دوستام انجام که میدم تو همین گزینه تم جدید میفته میشه راهنماییم کنید با تشکر از شما
    سلام

در رابطه با سؤال اول باید یگم که سیستمت ویروسی است . برای رفع این مشکل به بخش اورژانس سیستم های آلوده رجوع کن.

کد:
    2- اول این نرم افزار رو دانلود و نصب کن و یکبار سیستم رو ری استارت کن بعد تم رو در این مسیر کپی کن :

C:\WINDOWS\Resources\Themes

کد:
    موفق باشید
    Last edited by Masоud; 15-06-2009 at 09:19.

12. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

دوست عزیز اگه میشه لینک مستقیم دانلود برنامه تم بزارید با تشکر از همه شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •