سلام
هک گوشی n79 رو میشه بگید؟
ممنون
به لينك امضاي من مراجعه كنيد.
روش helloOx
سلام من گوشیم 3250 هست تاریخ رو تغییر دادم گزینه دوم pre fp1 رو حین نصب انتخاب کردم همه کارا رو درست
انجام دادم فایل رو داخل مسیر sys\binکپی کردم الان برنامه های sis که قبلا بدون مشکل نصب می شدن هم دیگه eror میده ارورش هم اینه file crrupted
البته وقتی گزینه تایید yes رو حین اجرای hellocarbide زدم یه ارور apps closed زد ولی خوب برنامه جواب داد یعنی هیچ برنامهای اجرا نمی شد و پوشه های سیستمی هم نمایش داده شد.
حالا دوستان بگید مشکل کار من کجا بوده
ورژن گوشیم هم v 03.24 هست
![]()
Last edited by lobia; 18-05-2009 at 13:32.
استاد گوشیم n78 هست با xplore که باز میکنم فایل sys-bin نیست که این فایلها رو extract کنم؟؟؟؟
سلام. دستت درد نکنه بابت این روش. من رو گوشیم تست کردم جواب داد. هم تو حالت silent و هم تو حالت general صدای دوربین قطع میشه. اما موندم چرا تو حالت general قطع شده.
همون بهتر که قطع شد. نیازی بهش نبود.
گوشیم هم N73
موفق باشید![]()
اگه نیست ، خوب معلومه ، باید show hidden files رو فعال کنی.
کلید صفر (0) رو بزن.
موفق باشی
با سلام لینک این مطلب:اولين patch قطع كردن صداي شاتر دوربين و اتوفوكوس براي دوربين هستش
درست نی!لطفا بررسی شود
سلام. من کاربر جدیدم. ولی تو همین مدت کم متوجه این شدم که همتون ادعا هستین و نتونستید 5320 نوکیا رو هک کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول بگرد ببین کدوم راه واسه گوشیته...بعد...
سلام کاربر جدید و بی ادعا
اسم این مکان انجمن و ما هم دوره هم جمع شدیم که با هم مشکلات هم رو بررسی و حل کنیم و البته که کسی اینجا همه چی دون نیست ، حتی خود سازنده های گوشی هم بی اشتباه نیستن ( چون نرم افزار هاشون رو آپ دیت میکنن) و الی آخر
البته هر کسی هنری داره ولی من از 2 تا پستی که دادی نفهمیدم چه هنری داری ، شاید شما هم تونستی یکم مفید باشی.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)