بهتر نیست حالا که بازی بیرون اومده بقیه پست ها رو تو یه تاپیک جدید ادامه بدیم تا برای مراجعه های بعدی راحتتر باشیم؟
بهتر نیست حالا که بازی بیرون اومده بقیه پست ها رو تو یه تاپیک جدید ادامه بدیم تا برای مراجعه های بعدی راحتتر باشیم؟
بله، مرحله ها کم هستن و بازی زود تموم میشه. اما بازی واقعا زیباست و شاید یکی از دلایل کوتاه بودن بازی همین باشه چون بر اساس واقعیات تاریخی داستان جلو میره و تموم میشه و سازنده ها نمیتونستن از خودشون چیزی رو اضافه کنن... همچنین میشه بازی رو روی درجه های مختلف سختی تموم کرد.جدا؟ كاد 4 هم كه همينجوري بود ، اصلي ترين مشكلش كم بودن مرحله هاش بود ، يعني مثل اونه؟
خیر دوست عزیز، نمیشه. روال کاری بخش بازی های کامپیوتری همینطور هست که در یک تاپیک واحد در مورد یک بازی بحث و تبادل نظر صورت میگیره.بهتر نیست حالا که بازی بیرون اومده بقیه پست ها رو تو یه تاپیک جدید ادامه بدیم تا برای مراجعه های بعدی راحتتر باشیم؟
موفق باشید
بازی برای PC کی منتشر شد؟
تا دیروز که میگفتند فقط برای Xbox 360 اومده
قضیه چیه؟
توی سایت هم گذاشته برای فروش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خسته نباشی استاد !
من الآن مرحله ی اول رو تموم کردم
در مورد بازی باید بگم یه شاهکار دیگه ......
اول بازی خیلی قشنگه .
سبک بازی که دقیقا همون قبلی ها هست .
صداگذاری که دیگه بحثی توش نیست ...
گرافیک بازی هم عالیه .
من تونستم با آخرین تنظیمات بازی کنم .
اول بازی هم خیلی جالب کار شده .
در کل بازی خیلی توپیه ولی کاش مثل COD4 مراحلش کم نباشه .
شما میتونی با تنظیمات High بازی کنی .
عـــــــــــــــــــــــج ب بازی خفنی!!
من که کلی حال کردم!
مرحله اول هم تومو شده. حیف فقط سیستم من ضعیفه!
اصليترين دليل كم بودن مرحله هاي اين بازي و اكثر بازيهاي جديد اولا بالا بودن گرافيك اونا و اندك بودن زمان ساخت ميباشد آخه يه سال براي ساخت ورژن جديد از يك بازي كافي نيست وقتي اكثر حجم يك بازي صرف گرافيكش بشه خوب معلومه اگه بخواد مراحل بيشتري داشته باشه حجمش بسيار زياد ميشه مثلا به جاي دو دي وي دي چهارتا يا بيشتر به نظر من مقطع كنوني رو بايد مقطع اوج بحران محتواي بازيهاي كامپيوتري دونست بايد منتظر موند ببينيم در آينده با توجه به پيشرفتهاي سخت افزاري و نرم افزاري سازندگان چه كاري براي كسل كننده نشدن و تكراري نشدن بازيها انجام ميدن خداييش من هنوز هم خاطره بازيهاي قديمي رو نميتونم از ذهنم پاك كنم بازيهايي بي ادعا از گرافيك داراي مراحل زياد اشتياق زياد براي رفتن به مرحله بعد حتي اگه سخت باشه تاثير گذار مثل hidden&dangerous و deadly dozen انگار هر چي جلوتر ميريم بازيا گ...تر ميشن توش مونديما......
واقعا عاليه من با گرافيك Cod4 كلي حال كردم اينم مثل اونه
بازي فوق العاده روونه و منو كه اصلا خسته نمي كنه اينم مثل قبلي 3بار تموم مي كنم كه حسابي حال كنم
فقط مي شه گفت حرف نداره ديگه.
ديگه بايد منتظر Cod6 باشيم
رم من 1 گیگ Crucial هست اینج جزئیات دقیقش
1gig 240 - pin 128x64 ddr2 pc2_6400 unbuffered
امشب این بازی از ماهواره W3 بوسیله کارت --- داره دانلود میشه از دیشب شروع شده و ادامه داره همچنان دانلود این بازی
دوستان فراموش کردم
حداقل سیستم مورد نیازش رو هم میگید چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)