من به مدت چند ماهه كه از همين روش استفاده ميكنم و آنتي ويروسم بدون دردسر آپديت ميشه (ورژن 2012.0.2221 ) امروز اما اصلا آپديت نميشه و ارور ميده كه به سرور نميتونه وصل بشه. براي بار اوليه كه اين مشكل پيش مياد. كسي ميتونه راهنمايي بكنه؟
پيشاپيش ممنون
من به مدت چند ماهه كه از همين روش استفاده ميكنم و آنتي ويروسم بدون دردسر آپديت ميشه (ورژن 2012.0.2221 ) امروز اما اصلا آپديت نميشه و ارور ميده كه به سرور نميتونه وصل بشه. براي بار اوليه كه اين مشكل پيش مياد. كسي ميتونه راهنمايي بكنه؟
پيشاپيش ممنون
منم چند روزه همین مشکل رودارم
انیستالش کردم ورژن جدید رو نصب کردم و همون مراحل رو طی کردم ولی بازم آپدیت نمیشه؟
فكر مي كنم بخاطر تحريم باشه.
من به سايت فروش avg در ايران هم ايميل زدم و سوال كردم اما هنوز هيچ جوابي ندادن. اگر قرار باشه به همين وضع بمونه، من كه آنتي ويروسم رو عوض ميكنم. اصلا هم حوصله آپديت آفلاين يا استفاده از انتي فيل تر رو اين چيزها رو ندارم. يعني چي بيخودي بچسبيم به يك شركتي كه اين قدر احمقانه تحريممون كرده. فكر كرده نوبرش رو آورده...
منم اعصابم خرد شده فروشگاهی که ازش خریدم هم جابجا شده موندم چکار کنم
توجه
من همين الان يعني ساعت 7:30 پنجشنبه چهارم آبان 1391، تونستم مجددا از سرور ايران avg رو آپديت كنم. فكر ميكنم سرورشون يك مشكلي داشته كه رفع شده. لطفا بقيه دوستان هم امتحان كنن ببيند جواب ميده.
من هنوز نتونستم آپدیت بگیرم1:40بامداد جمعه 91/08/5
ایمیل منو هم جواب ندادن یه ایمیل دیگه زدم گفتم پولم باید پس بدید ولی بازم خر خودشونو میرونن
امروز جمعه 91/8/5 ساعت 7:04 نتونستم آپديت كنم. مثل اين كه دوباره مشكلي براي سرورشون پيش اومده :(
امروز یه مموری ویروسی رو میخواستم بزنم به سیستم مجبور شدم افلاین اپدیت کنم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)