تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 99 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من که بعد از خوندن این 40 صفحه چیزه زیادی حالیم نشد
    البته شاید مشکل من فرق کنه ؟!!
    مشکل من :
    1 - تقسیم پارتیشن os
    این کاری که گفتید انجام دادم الان داریو os هنوز بالای 100 مگه و حدود 100 مگه ام جداشده البته هنوز فرمتش نکردم که درایو جدید ساخته بشه un ... هستش
    می خوام بازم از درایو os بکنم و کنمش 30 مگ اجازه نمی ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2 - اگر زمانی ویندوز خراب شده طریقه نصب ویندوز یا ریکاوریش را از روی درایو recovery یه مقدار ساده تر توضیح بدین
    البته یه cd تقربا میشه گفت vista هستش یا نه توی جعبه هستش

مارک دستگاه dell latitude E6400
    ویندوز هم orginal vista 32 bit sp1

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یه چیزی که یادم رفتش

از registered user عزیز و سایر دوستان بابت زحماتشون و ایجاد چنین پستی با ارزش و سودمند تشکر می کنم

فکر نمی کنم کلید تشکر تنها کافی باشه برای این همه زحمتی که دوستان ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بله سپاس استاد گرامی ... سیستم ریکاوری لپ تاپ من (sz 750 nc) از اون نوعی هست که کل درایو ها رو تبدیل به حالت کارخانه ای می کنه ...
    این لپ تاپ یه مشکل دیگه هم داره ... کیفیت صداش تو ویندوز xp افتضاح و تو ویندوز ویستا خوبه ... یعنی مجبورم از ویستا استفاده کنم ...

چه راهی هست که درایو ها به حالت اول بر نگرده و موقع ریختن مجدد ویندوز فقط درایو c فرمت شه ؟؟
    وایووها هنگام ریکاوری یک حالت دارند به نام Restore C: Drive و یک حالت دیگر به نام Restore Complete System ... شما باید از اولی استفاده کنید به شرط اینکه ظرفیت پارتیشن C کمتر از 15 گیگابایت نباشه

حالت اول خطرناک هست چون پارتیشن ها رو سفر و به حالت اول کارخانه ای در میاره و تمام اطلاعات از بین می روند

مشکل دوم دیگه اینطوریه ! وایوو کلا رفته به سمت ویستا دیگه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

جناب register user یه سوال مهم تر ...
    با استفاده از نرم افزار paragon partition manager میشه برای همیشه پارتیشن بندی کرد و حتی بعد از اینکه از ریکاوری هم استفاده کردیم باز پارتیشن ها عوض و پاک نشن ؟؟؟
    فکر کنم دو پست بالاتر گفتم مشکلی نیست ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اقا من یه 1 سالی میشه که یه لب تاپ سونی وایو خریدم . موقع خریدنم فروشنده به من دی وی دی ریکاوری نداد من رو هم راهنمائی نکرد.در حال حاضر تعداد زیادی برنامه روش نصبه الان میخوام لب تاپم به روزه اولش برگرده .
    چی کار کنم.لطفا مرا راهنمائی کنید.
    همینطور که برای این دوستمون توضیح دادم در پست بالا ، و قبلا هم توضیح داده شده ... یا با استفاده از recovery disc creator ویندوز DVD بک آپ تهیه کنید و بعد با آنها ریکاوری کنید

یا از طریق زدن دکمه F10 هنگام روشن شدن سیستم و نمایش لوگو وایوو، وارد کنسول ریکاوری سونی بشوید و ریکاوری کنید

اطلاعات بیشتر: مطالعه تاپیک

فروشنده به من دی وی دی ریکاوری نداد
    وقتی دیسکی باهاش نیست از کجا بهتون بده ؟

6. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من که بعد از خوندن این 40 صفحه چیزه زیادی حالیم نشد
    البته شاید مشکل من فرق کنه ؟!!
    مشکل من :
    1 - تقسیم پارتیشن os
    این کاری که گفتید انجام دادم الان داریو os هنوز بالای 100 مگه و حدود 100 مگه ام جداشده البته هنوز فرمتش نکردم که درایو جدید ساخته بشه un ... هستش
    می خوام بازم از درایو os بکنم و کنمش 30 مگ اجازه نمی ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2 - اگر زمانی ویندوز خراب شده طریقه نصب ویندوز یا ریکاوریش را از روی درایو recovery یه مقدار ساده تر توضیح بدین
    البته یه cd تقربا میشه گفت vista هستش یا نه توی جعبه هستش

مارک دستگاه dell latitude E6400
    ویندوز هم orginal vista 32 bit sp1

با تشکر
    1- احتمالا خیر ... بهتره با paragon نسخه بوت کار کنید ... این یک روش مبتدی و سریع هست برای مواقع اضطراری ...

2- فکر کنم کلید CTRL+F11 یا CTRL+F10 ریکاوری دل رو از روی هارد لود میکنه ... من زیاد از این روش استفاده نکردم ... چون خودش دی وی دی نصب ویستا داره + دی وی دی درایورها

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

14

وایووها هنگام ریکاوری یک حالت دارند به نام Restore C: Drive و یک حالت دیگر به نام Restore Complete System ... شما باید از اولی استفاده کنید به شرط اینکه ظرفیت پارتیشن C کمتر از 15 گیگابایت نباشه

حالت اول خطرناک هست چون پارتیشن ها رو سفر و به حالت اول کارخانه ای در میاره و تمام اطلاعات از بین می روند

مشکل دوم دیگه اینطوریه ! وایوو کلا رفته به سمت ویستا دیگه

نه جناب Registered User ... این لپ تاپ من دو تا حالت نداره ... فقط یه حالت داره که نوشته restore drive C و بعدم نوشته اگه این کار رو کنی همۀ هاردت فرمت میشه ... عجیبه نه ؟؟ مخلوطی از دو تا حالتی ست که شما گفتی ..

پس مطمئنی این paragon واسۀ همیشه پارتیشن بندی می کنه ؟؟ هیچ جوره با ریکاوری بر نمی گرده ؟؟

نرم افزار Acronis چی ؟؟ اونم خوبه ؟؟ لینک دانلود Acronis تو سایت هست ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

فقط یه حالت داره که نوشته restore drive C و بعدم نوشته اگه این کار رو کنی همۀ هاردت فرمت میشه ... عجیبه نه ؟
    خوب پسر خوب ، سونی فکر میکنه که هاردت همون پارتیشن یکی هست نه اینکه تو پارتیشن بندی اش کردی ... برای همین بهت اخطار میده

پس مطمئنی این paragon واسۀ همیشه پارتیشن بندی می کنه ؟؟ هیچ جوره با ریکاوری بر نمی گرده ؟؟

نرم افزار Acronis چی ؟؟ اونم خوبه ؟؟ لینک دانلود Acronis تو سایت هست ؟؟
    اون امکانات بیشتری داره و توی ویندوز سازگارتره ... اما به قدرت بوتیبل پاراگون نیست ... لینک دانلود ؟ بخش دانلود !

10. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

14

خوب پسر خوب ، سونی فکر میکنه که هاردت همون پارتیشن یکی هست نه اینکه تو پارتیشن بندی اش کردی ... برای همین بهت اخطار میده

اون امکانات بیشتری داره و توی ویندوز سازگارتره ... اما به قدرت بوتیبل پاراگون نیست ... لینک دانلود ؟ بخش دانلود !
    کسی که لپ تاپ رو ازش خریدم گفت که خودش با Acronis پارتیشن بندیش می کنه و دیگه هم بر نمی گرده ... واسه همین پرسیدم ... پس شما خودت paragon رو پیشنهاد می کنی ؟؟

نه ببین من با CD ویندوز XP خودم پارتیشن بندیش کردم و یه XP عادی هم روش ریختم ... چند روز بعد که از ریکاوری XP خودش استفاده کردم همۀ درایو ها رو پروند و برگردوند به حالت کارخانه ای ... با اینکه نوشته بود Restore C: drive ولی همه رو فرمت کرد و تبدیل به تک پارتیشن کرد ..

من که با CD ویندوز به صورت real و نه virtual اونو پراتیشن بندی کرده بودم ... پس چرا باز برگشت به حالت کارخانه ای ؟؟

در آغاز فعالیت juventus1897's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

1

کارت درسته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •