نه bikhanemane عزیز.من به جفتشون هم گفتم که در حال حاضر دانشجو نیشتم و 2 ماه هم از فرجه 6 ماهه بعد از تحصیلم می گذره.اولین بار پیام نور که گفتن نمی تونی ثبت نام کنی.بعد رفتم نظام وظیفه گفتن اگه فارغ التحصیل 30/11/86 هستی مشکلی واسه ثبت نام نداری (البته اینو بگم تا جایی که من فهمیدم مثله اینکه اینا به زمان کنکور میگن غیبت؛یعنی اگه روزی که کنکور می دی غیبت داشته باشی قبولیت تعطیلاته!ولی اگه غیبت نداشته باشی اگه نتیجه ها حتی زمانی بیاد که دفترچه خدمت پست نکردی و 6 ماهت هم تموم شده ولی باز می تونی ثبت نام کنی).بعد خواستم یه نامه از نظام وظیفه بگیرم که دهن دانشگاه رو ببندم که گفتن ما زیر چیرو تایید کنیم؟

گفتن یه نامه از دانشگاهت بیار که ما بگیم مشکلی نداره.خلاصه دوباره برگشتم دانشگاه و گفتم قضیه اینجوریاست؛که نمی دونم رییس بود کی بود که تو آموزش با رییس امور دانشجویی نشسته بود،بخشنامه رو از تو کیفش در آورد و خوند و گفت : مشکلی واسه ثبت نام نداری.گفتم پس یه نامه بدین من ببرم نظام وظیفه تایید کنم که گفت نامه هم نمی خواد.تو ثبت نام کن ما خودمون مکاتبه می کنیم. ( البته این قضیه رو تو پست های قبلی مفصل توضیح داده بودم.کاش یه سری یه پست های قدیمی می زدی جوون!!!!
.gif)
.gif)
)
خلاصه بو دا منیم ماجراسی!!!
حالا نمی دونم زیر حرف خودشون بزنن یا نه.آخرش هم اینه که می گم اگه قبول ندارین پس حداقلل یه نامه بدین من خودم برم دنبالش.آقا راستی فقط نمره های بالای 12 تطبیق می شه؟من جفت ریاضی هام زیر 12 هست و متاسفانه ریاضی تعطیلم.دیگه نمی تونم پاس کنم!!
.gif)