تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 350 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جهت رفاه حال دوستان ، آموزش تصويري به پست اول اضافه شد.
    حسین جان
    چند وقت بود می خواستم تشکر کنم.(اینجاست که نبودن کلید تشکر توی p30world خودش را نشون میده.)
    واقعا کارهایی که شما و بقیه بچه ها انجام میدهند عالی هست.دست همتون درد نکنه.
    موفق باشید.

پروفشنال azorbet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

حسین جون دستت درد نکنه ، واقعا زحمت میکشی واسه بچه ها ...

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

12

Al.Dambeldore ممنون از راهنمایت
    فقط یک سئوال . این فولدرهای c - ActivityMenu-customisations-semc_default . داخل داریو c گوشی وجود ندارد!!
    وفقط سه فلدر apps- feps- help وجود دارد!!
    آیا بعد از عوض کردن این ایکونها امکان برگشت به آیکونهای خود گوشی وجود دارد؟؟؟ vbmenu_register("postmenu_2375638", true);

خواهش می کنم دوست عزیز
    سوال اولت :
    اون مشکلی نداره توی همون درایو c یا D ، ( یعنی جایی که باید کپی بشه ) اونا رو کپی کن . دیگه نیازی به جایگزین کردن نیست
    سوال دومت :
    یه روشی می تونم بهت پیشنهاد کنم . گوشیت رو با capssu... هک کن ، بعدش برو با برنامه ی X-Plore یه کپی از فلدر های :

C & D : Private-Resource-Sys-System
    داخل مموریه گوشیت بگیر که اگه به مشکلی برخوردی بتونی اونا رو مثل هک ها ، دوباره جایگزین فایل های قبلی بکنی . در این صورت فکر نکنم مشکلی پیش بیاد . اگه این کار رو نکردی و می خوای آیکون های گوشیت به حالت اولیه در بیان ، باید یه گوشی که آیکوناش رو عوض نکرده پیدا کنی ، گوشیش رو هک کنی و اون فایل های سیستمیش رو جایگزینش کنی مگر نه با master reset این کار عملیه

sorry:
    کدی نیست که بشه با زدنش گوشیت تندی روشن خاموش بشه .

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

دوستان یه نظر سنجی :
    شما در حالت فلیپ باز ، در صورتی که بالای صفحه کلیک کنید و از شاخه ای که باز میشه Set folders رو بزنید ، آیا اون صفحه باز میشه یا نه ؟؟؟
    حالا یه سوال :
    آیا توی Walkman pack 3 ( این جدیده ، توی صفحه ی قبل ) ، امکان اضافه کردن حالت های مختلف برای آهنگ داریم ( Mood ) چجورتی ؟
    Punisher جون
    و حسین جون
    دستتون درد نکنه
    و waweblue جون خواهش می کنم

داره خودمونی میشه ilovemyp1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام خدمت همه شما دوستان عزیز

این اولین باره که اینجا می نویسم ، مدتها در Persiantools در مورد p1 بحث می کردیم ولی متاسفانه از رونق افتاده و سال به سال انگار کسی پست جدید نمیده اونجا ، امیدوارم بندرو در جمعتون پذیرا باشید. اینم به عنوان شیرینی ورودم میگذارم تا استفاده کنید البته با اجازه آقا حسین گل

با این هک اون دکمه چند منظوره کنار گوشی رو میتونید به عنوان فعال کننده واکمن استفاده کنید ، من گوشیم P1 هستش و بدون مشکل جواب داد ، اگر در استفاده از اون به مشکلی برخوردید سعی میکنم کمکتون کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته باید اول در فروم عضو بشید تا بتونید صفحه رو ببینید ، من فایلارو دانلود کرده تو سیستمم دارم اما نتونستم دکمه Attach رو پیدا کنم ، به هر حال عضویت در فروم بالا هم بی ضرره ، چون مال Darkskelton هستش این تاپیک که مثل Swmail تا حالا چندتا هک برای UIQ3 داده.من قبل از ورودم به اینجا تمام این کارهارو با مدد از سایتهای خارجی انجام داده بودم و تنها هکی که دیدم اینجا نبود همین بود که لینکشو دادم. برای M600 و p990 هم فایلای مخصوصشون رو گذاشته . اینم اسکرین شاتش بعد از هک :

موفق و پیروز باشید

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

میشه بگید این آیکون ها رو چطور بریزم رو گوشی؟
    کسی نبو جواب مارو بده؟

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

کسی نبو جواب مارو بده؟
    هركدوم از اين فايلهاي ضميمه رو كه بگيري داخلش چند تا پشه هاست كه داخل اونها هم چند تا فايل.
    شما بايد توسط برنامهXplor اين فالهاي ر در پوش هاي هم نام خودشون توي درايو C گوشيتون كپي كنيد.

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

وقتي تو cmd مي خوام فايل با پسونده py رو باز كنم ميزنه :
    could not open port: >2 'createfile' , 'the system connot findthe file specified
    آقا كسي جوابه ما رو نداد .

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

ورژن جديده برنامه Sound_Mod_Lite كه براي افزايش صداي هدفونهاي گوشي هاي UIQ بود هم به پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضميمه شد.
    تغييراتي كه كرده:
    روي گوشي هاي بيشتري كار ميكنه و همچنين HPM-82 هم ساپورت ميكنه:
    1.2 HPM-82 support; Support for more phones.

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

خوب من همه هک ها رو انجام دادم و گوشیم خیلی خوشگل شده واکمن 2 ریختم و کلا مشکی حالا بعد اسکرن شات هم می زارم اما قبل از اون یک چیزی می خوام اگه کسی انجام داده روی p990 بگه
    توی w960 روی صفحه اصلی هم واکمن کوچیک هستش خیلی باحال اما من هرکاری کردم واکمن 2 ریختم و تغییر منو و ایکون های استاتوس بار و ... اینکارو نتونستم انجام بدم می خوام بدونم اون مخصوص واکمن 3 هستش یا می شه برای ما هم اینکارو انجام داد؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •