آقا اين كنترل بازي مثل بازيgridداره رو اعصاب من ميپره بالا پايين!اميد وارم عادت كنم.راستي چرا اينا اين بافت هاي روي زمين رو اينقد بي كيفيت طراحي كردن؟اگه مثل آسمون قشنگ بود بازي بهتري ميشد.
آقا اين كنترل بازي مثل بازيgridداره رو اعصاب من ميپره بالا پايين!اميد وارم عادت كنم.راستي چرا اينا اين بافت هاي روي زمين رو اينقد بي كيفيت طراحي كردن؟اگه مثل آسمون قشنگ بود بازي بهتري ميشد.
واسه کنترلش منم اولش اینجوری بودم.یه کم که دستت بیاد هر دکمه و فلش چه کار میکنه که حرکت کنی اسون میشه واست.نگرانش نباش...
قراره پرواز کنی.روی زمین که نمیخواد راه بری.سعی کن زیاد نزدیک زمین نشی![]()
ببخشید دوستان من تو یه مرحله گیر کردم .
یه مرحله هست با جت Mig-29
میگه : Practice a Stall
من منظورشو نمیفهمم باید چیکار کنم .
اول مرحله دکمه ی LCTRL رو زدم که بره حالت assistance ولی حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم !
ممنون میشم راهنمایی کنید .
شما اون دکمه ای که ترمز!!! می کنه...یعنی گاز رو قطع می کنه نگه دار تا هواپیما استال بشه...یعنی یه جورایی سقوط آزاد می کنه...
اینطوری که شد باید دکمه سرعت رو نگه داری و سعی کنی هواپیما رو در حالت افقی قرار بدی
به نام او
منم دقیقا همین مشکل رو دارم.
دیگه از حالت assistance در نمیاد و نمدونم چکار کنم. با زدن S گاز رو خاموش میکنم و همه نوع مانوری میدم و حتی دور خودم کامل میچرخم ولی نمیشه.
وقتی خیلی S رو فشار بدم سقوط میکنه! در اون حالت هم بصورت افقی در میارمش ولی بازم سقوط میکنه!
کسی این مرحله رو رد کرده؟
باید سریع فلش پایین و گاز را بگیرید پس از چند ثانیه هواپیما به حالت عادی بر می گرده![]()
عجب بازی بود هنوز که دیوونشم...معرکه بود
ولی در مورد سوالتون باید بگم این stall برای بعضی از هواپیماها پیش میاد ولی برای بعضی نه ولی همون کار رو که دوستون گفت بکنید حله...
کلید کنترل رو که بزنید بین حال اسیستنس آن و آف می کنه.فکر کنم باید 5 بار وارد حالت استال بشید (تا هر جا که میتونید دماغه هواپیما رو بدید تا سقوط آزاد کنه) بعد دوباره w رو بگیرید تا از حالت استال خارج بشه.
کنترلش خیلی مزخرفه باید عوض کنید.مثلا من جای Eو Q رو با Dو A عوض کردم که بشه مثل هر بازیه دیگه ای.آقا اين كنترل بازي مثل بازيgridداره رو اعصاب من ميپره بالا پايين!اميد وارم عادت كنم.راستي چرا اينا اين بافت هاي روي زمين رو اينقد بي كيفيت طراحي كردن؟اگه مثل آسمون قشنگ بود بازي بهتري ميشد.
در ضمن این بازی گیم پد رو خیلی خوب میشناسه(باید تک تک دکمه هاشو تنظیم کنید) و تا حالا تنها بازی ایه که اسلایدر هایه گیم پد منو شناخته و ازشون استفاده درس کرده.(برای گاز و ترمز گذاشته بودم و واقعا حالت پدالو داشت)
بافت های زمین هم مثلا از رو نقشه های واقعی Google earth ساخته شده.شاید 3 بعدی کردن نقشه ها کار سختیه و اینا نتونستن از یه حدی بیشتر کیفیت بافت هارو بالا ببرن.
به نام او
دست همتون درد نکنه. مرحلشو رد کردم.بای.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)