تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 79 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 782

نام تاپيک: سوالات زبان ویندوزی Visual Studio را اینجا مطرح کنید!(#VB,C++.Net,C) + (دانلود پروژه ها)

داره خودمونی میشه Mr Mohabat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با تمام این حرفا ما بزاریم نسخه جدید بیاد بعد بریم برنامه نویس بشیم ؟
    علی نگفتم فعلا برم php بهتره ؟
    حالا تا این ها بیان درست بشن و بیان بازار من به php برسم
    علی جون من حال می کنی فکر رو ؟

یه سوال یعنی این برنامه هایی که الان اشتفاده می کنیم اونجا اجرا نمی شن ؟
    به نظر من باید یه کاری بکنن که برنامه ها هم قابلیت حملو نقل داشته باشه و هم
    تحت سیستم ععامل اجرا نشه
    ماشالله این سیستم عامل ها رو که نصب می کنی دو ساعت فقط dll کپی می کنه
    بعدش هم میای یه برنامه ای رو اجرا کنی میگه فلان dll نیست ( حالا برو بگرد پیداش کن )
    بپریم بریم لینوکس بهتر نیست ؟

2. این کاربر از Mr Mohabat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

درست تر اینه که بگیم توسعه یافته جاوا هست ولی کلا همشون از یه خانواده هستند که فرقهایی هم دارن!بعد چرا نشه اکثرا قبل از C# کار بودن C++ کاریم بهش عادت داریم زبان به این قدرتمندی چیزی کم و کثر نداره برنامه نویسهای قدیمی و Native کار مثل MFC رو هم وارد سیستم جدید می کنه به هر حال C++ دوباره با قدرت خواهد اومد مخصوصا ورژن جدید و 2011 ش که از قرار معلوم چشم مایکروسافت و گرفته برای اطلاعات بیشتر در مورد C++0x یا همون C++11 خودت سرچ کن
    من میگم یا سی پلاس باید بیاد تو خانواده ی دات نت یا باید عمرش تموم بشه چون این همه کتاب خانه ی دات نت و با c++ نوشتن که ما استفاده کنیم یعنی همه چیز کامل و آمادست حالا بریم سمتش که باز همه ی کدها رو دوباره و تکراری بنویسیم که چی بشه؟
    مگر اینکه بخوایم سیستم عامل بنویسیم.
    حالا اینکه توی 8 همه نیتیو میشن احتمالات زیادی میشه نام برد که باید کتابخانه های استفاده شونم هم یکی بشه یعنی برنامه نویسی ویبی و سی شارپ سی پلاس فقط از نظر زبان کمی با هم متفاوتن و در پشت صحنه یه جور کامپایل میشن.
    که اینطوری از نظر قدرت همه یکی هستن.
    نه دیگه اینجوری نیست که فقط کدهات و کپی پیست کنی و کامپایل ممکنه اصلا API یی که شما استفاده کردی کامل نابود شده باشه جاش یه چیز دیگه اومده باشه namespace ها هم همین طور پروژت بزرگ باشه بدبختی زیادی داری حالا اینکه بیشتر با سیلورلایت Compatible هست احتمالا بخاطر Windows Phone 7 هست که مهمترین ابزارشون برای طراحی همین بوده و سر و صدا و اعتراضی که اینها به پا کردن
    به نظرت وقتی مایکروسافت میگه یه کامپایلر واسه این میسازه یعنی ما باید dll هارو عوش کنیم یا خودش؟
    ما که فقط از کدها استفاده میکنیم این دات نته که باید طرز کاراییش رو عوض کنه مثلاً کتابخانه ی System.IO کلی تابع APi درون کلاس هاش استفاده شده که ما نمیبینیم.
    این مایکروسافته که باید همه یزو درست کنه نه ما!
    اگه اینکارو نکنه خیلی کار برنامه نویسا سخت میشه یعنی مثل این میمونه که من بیام برنامه ی خودمو تبدیل به برنامه مک کنم.به قول شما بدبختیه....باید یه سوال دیگه از بروبکس میکروسافت بپرسم.

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

با تمام این حرفا ما بزاریم نسخه جدید بیاد بعد بریم برنامه نویس بشیم ؟
    علی نگفتم فعلا برم php بهتره ؟
    حالا تا این ها بیان درست بشن و بیان بازار من به php برسم
    علی جون من حال می کنی فکر رو ؟
    ابراهیم پی اچ پی بحثش جداست بعداً راجبش میحرفیم(تنها)

4. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

میگم یا سی پلاس باید بیاد تو خانواده ی دات نت یا باید عمرش تموم بشه
    نه داداش زندگی فقط دات نت و مایکروسافت نیست که لینوکس و اپل و گوگل و یاهو و IBM و .....هم وجود دارنا مخصوصا لینوکس حداقل تو برنامه نویسیش زیاد تغییری بوجود نمیاد C++ هرگز از بین نمیره تازه حالا ورژن جدیدش و داده
    چون این همه کتاب خانه ی دات نت و با c++ نوشتن که ما استفاده کنیم یعنی همه چیز کامل و آمادست حالا بریم سمتش که باز همه ی کدها رو دوباره و تکراری بنویسیم که چی بشه؟
    مگر اینکه بخوایم سیستم عامل بنویسیم.
    حالا اینکه توی 8 همه نیتیو میشن احتمالات زیادی میشه نام برد که باید کتابخانه های استفاده شونم هم یکی بشه یعنی برنامه نویسی ویبی و سی شارپ سی پلاس فقط از نظر زبان کمی با هم متفاوتن و در پشت صحنه یه جور کامپایل میشن.
    که اینطوری از نظر قدرت همه یکی هستن.
    بله از قرار معلوم نقشه اینه که همه یکسان بشن ولی مایکروسافته دیگه معلوم نیست دو سال دیگه یه چیز جدید یاد نگیره همین WinRT روهم نندازه کنار لول
    به نظرت وقتی مایکروسافت میگه یه کامپایلر واسه این میسازه یعنی ما باید dll هارو عوش کنیم یا خودش؟
    ما که فقط از کدها استفاده میکنیم این دات نته که باید طرز کاراییش رو عوض کنه مثلاً کتابخانه ی System.IO کلی تابع APi درون کلاس هاش استفاده شده که ما نمیبینیم.
    این مایکروسافته که باید همه یزو درست کنه نه ما!
    اگه اینکارو نکنه خیلی کار برنامه نویسا سخت میشه یعنی مثل این میمونه که من بیام برنامه ی خودمو تبدیل به برنامه مک کنم.به قول شما بدبختیه....باید یه سوال دیگه از بروبکس میکروسافت بپرسم.
    ببینید شما یه برنامه می نویسید باید روی ویندوز و تبلت و احتمالا ایکس باکس و نوت بوک و ....بطور یکسان اجرا بشه لابد نتونستن با همون کتابخونه قدیمی همچین کاری کنن به هر حال تغییر بوجود مخصوصا برای مایکروسافت !
    ولی واقعا نباید بی انصافی کنیم هیچ شرکتی نمی تونه تو برنامه نویسی به پای مایکروسافت برسه انصافا هر تغییری هم داده زندگی دیویلاپرها رو خیلی راحت تر کرده مثلا اون رفیقمون گفته PHP در حالیکه ASP.NET از هر لحاظ PHP رو قورت میده (این و من می گم که عاشق لینوکس و اوپن سورسم) به قول اون یارو اسمش یادم رفت روی همین تغییرات جدید گفت مایکروسافت تنها شرکتیه که می تونه چهار تا دکمه رو محیط برنامه نویسیش اضافه کنه برنامه نویسهای ویندوزش و به برنامه نویسهای تبلت تبدلی کنه من شخصا از تغییر پیش رو خیلی خیلی استقبال می کنم!

6. این کاربر از Mehran NZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

C++ هرگز از بین نمیره تازه حالا ورژن جدیدش و داده
    امیدوارم فقط تعریف الکی نباشه چون سی شارپ و سی پلاس تقریباً یکی هستن تمام سینتکسهاشون عین همه که مایکروسافت تو نسخه ی سی شارپ کمی تغیرات توش ایجاد کرده...
    مایکروسافت چه دلیلی داره که هر دو زبان رو ساپورت کنه؟
    مثل این میمونه که بگیم vb6 قدرت خودشو بدست خواهد آورد!
    لابد نتونستن با همون کتابخونه قدیمی همچین کاری کنن به هر حال تغییر بوجود مخصوصا برای مایکروسافت !
    شما مطمعنی نمیشه؟
    چون دفعه قبل هم گفتی wpf و سیلورلایت کارشون تمومه و با تحقیقات فهمیدیم که اینطور نیست.
    من حتی توی msdn سوالامو مطرح کردم و جواب گرفتم.
    شک ندارم مایکروسافت همیشه بهترین فکرا و ایده هارو پیاده سازی میکنه....عرصه ی برنامه نویسی نرم افزار مایکروسافت الان روی wpf و سیلورلایت میچرخه...اینطور نیست چون تعداد نرم افزار های نوشته شده کم هستن یعنی پروژه موفق نبوده....
    هنوز برنامه نویسان گرم نیوفتادن.
    من با c++,VB,C#,Silevrlight,WPF, و حتی جاوا و Asp.net هم کار کردم ولی بین همه ی اینا شدیداً wpf و سیلورلایت رو تایید میکنم به خاطر اینکه اونقدر برنامه نویسی رو سریع و آسان کرده که حد و حساب نداره حالا شیرینیه زبانش بماند.
    شک ندارم مایکروسافت از هرچی بگذره از اینها نخواهد گذشت...حداقلش ساده نمیگذره....
    حالا بازم سوال میکنم خبرشو میدم.

8. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام ذوستان گلم
    یه سوال داشتم نمیدونم کجا مطرح کنم ،اگه جاش اشتباهه ببخشد دیگه.
    سوالم اینه که ویژوال استدیو اول باید نصب بشه یا sql server ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    سوالم اینه که ویژوال استدیو اول باید نصب بشه یا sql server ؟
    فرقی نمیکنه...البته توی 7 اینطوریه...
    بهتره اول Sql Server رو نصب کنید چون نسخه اش قدیمی تر از ویژوال استادیو هست امکان داره تغییرانی ایجاد کنه.البته این مشکل توی سیستم عامل 7 وجود نداره.(چون XP خیلی حساسه نسبت به فایل هایی که تغییر میکنه امکان داره ویندوزت نابود بشه)
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

مهران جان بررسی کردم مثل اینکه حرفات درسته..اینطور که معلومه مایکروسافت از WPF و در Metro تو Visual Studio 2011 پشتیبانی میکنه ولی برای تبدیل کدها باید به قول شما بدبختی بکشیم.
    چون کتابخانه ها کاملاً متفاوته.
    حیف شد.

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

امیدوارم فقط تعریف الکی نباشه چون سی شارپ و سی پلاس تقریباً یکی هستن تمام سینتکسهاشون عین همه که مایکروسافت تو نسخه ی سی شارپ کمی تغیرات توش ایجاد کرده...
    مایکروسافت چه دلیلی داره که هر دو زبان رو ساپورت کنه؟
    مثل این میمونه که بگیم vb6 قدرت خودشو بدست خواهد آورد!

شما مطمعنی نمیشه؟
    چون دفعه قبل هم گفتی wpf و سیلورلایت کارشون تمومه و با تحقیقات فهمیدیم که اینطور نیست.
    من حتی توی msdn سوالامو مطرح کردم و جواب گرفتم.
    شک ندارم مایکروسافت همیشه بهترین فکرا و ایده هارو پیاده سازی میکنه....عرصه ی برنامه نویسی نرم افزار مایکروسافت الان روی wpf و سیلورلایت میچرخه...اینطور نیست چون تعداد نرم افزار های نوشته شده کم هستن یعنی پروژه موفق نبوده....
    هنوز برنامه نویسان گرم نیوفتادن.
    من با c++,VB,C#,Silevrlight,WPF, و حتی جاوا و Asp.net هم کار کردم ولی بین همه ی اینا شدیداً wpf و سیلورلایت رو تایید میکنم به خاطر اینکه اونقدر برنامه نویسی رو سریع و آسان کرده که حد و حساب نداره حالا شیرینیه زبانش بماند.
    شک ندارم مایکروسافت از هرچی بگذره از اینها نخواهد گذشت...حداقلش ساده نمیگذره....
    حالا بازم سوال میکنم خبرشو میدم.
    سلام

ببخشید کجاشون یکی هستن اینطوری باشه ما باید C , C++ , Java , Php , Js , C# رو یه زبون بدونیم چون همشون سینتکس سی بیس دارن !

من خودم یه جا مجبور شدم یه کلاس php رو تبدیل کنم به net. و باید بگم تنها کاری که کردم Find and replace کردن یه سری توابع php با توابع دات نت بود + یه خورده تغییرات سینتکسی و هیچ کجا رو باز نویسی نکردم!

خود C++ کلی نسخه داره هر کی هم واسه خودش کامپایلر داره ، تو همین ویژوال استودیو Mfc , win32 , C++.net و .. ساپورت میشه .

سی++ زبان قدرتمندیه و یه سری برتریها داره نسبت به C# اینا و یه سری نقاط ضعف که اکثرشونم برمیگرده به پیچیدگی ای که داره . هر کدوم هدف خاصی دارن . درسته که با C++ کمتر اپلیکیشن های تجاری ( مثلا دیتابیس اپلیکیشن ها ) رو میسازن ولی دلیل نمیشه اون رو مختص اپن سورس نویس ها دونست و بگیم چون کتابخونه دات نت وجود داره دیگه نیازی به C++ نیست مگه اینکه سیستم عامل بنویسیم ! و بحثش هم کاملا با vb6 و vb.net فرق میکنه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    بگیم چون کتابخونه دات نت وجود داره دیگه نیازی به C++ نیست مگه اینکه سیستم عامل بنویسیم !
    خوب میشه بگید الان دیگه چه برنامه هایی دارن تحت سی پلاس نوشته میشن؟
    خود 3dsmax شده داره از کتابخانه های دات نت استفاده میکنه.
    فقط مونده Adobe که فکر کنم دلش نمیاد فتوشاپ و برنامه هایی که نوشته رو تحت دات نت کنه.البته تحقیق نکردم ببینم این کارو کرده یا نه.
    من نمیگم سی پلاس بده.ولی وقتی چیزی به عنوان دات نت وجود داره خیلی زشته آدم بیاد با محیط سی برنامه بنویسه.
    مایکروسافت دات نت داده که سی پلاس پلاس بره کنار...wpf داده که win App بره کنار حالا هم ویندوز 8 داده که ویندوزهای قبلی برن کنار...
    ولی حالا که سی پلاس پلاس قراره مثل سی شارپ و وی بی بشه دیگه حرفی نمیمونه...
    ببخشید کجاشون یکی هستن
    من سی شارپ بلد بودم.سی پلاس پلاس رو بدون مطالعه یاد گرفتم...یعنی تا حلقه ها هیچ فرقی با هم نمیکنن..مگه اینا سینتکس نیستن؟
    ولی دیگه سمت کلاس ها و ایناش نرفتم ببینم چقدر شباهت دارن.
    منم گفتم تقریباً شبیه هستن...تنها فرقشونم فکر کنم طریقه ی استفاده از کتاب خانه هاشونه که دات نت خیلی کار رو راحت کرده.

15. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من یه سورس C# میخوام که کد پیج دیتابیس فاکس پرو (DBF) رو به کدپیج ویندوز تبدیل کنه... چجوری میشه اینکارو انجام داد؟

17. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •