تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 209 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

امروز توی همشهری آگهی پالس 200سی سی را دیدم . کسی از قیمتش خبر داره ؟
    باید یک 2 تومنی باشه..

سلام به همه ي بربچ من قصد خريد پولسار 200 سيسي رو دارم اگه كسي دربارش اطلاعات داره لطف كنه .ممنون ميشم.
    پولسا امتحان خودش رو پس داده و خریدش توصیه میشه ولی خوب یکمی خز شده البته تو تهران.

2. این کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

پولسار توی هند هم به شدت خز هست چون شرکتش اونجاست!پولسار 200 توصیه میشه!!
    ولی.................
    ولی اینکه من پولسار 200ی رو که تو هند دیدم با پولسار 200ی که توی ایران تولید میشه فرق داره!!قیمتش هم همینجور!اینجا تو هند 1 میلیون و 700 تومن هست ایران 2 تومن!!
    اما فرقهایی که من دیدم!توی ایران هنوز با اون چراغ گرد عتیقه تولید میشه!!!!اگزوزش کوچیک معمولیه 180 سی سی هست!تایرهاش تیوبلس نیستند!!کیلومترش دیجیتالی نیست!!!
    اگه این مواردی رو که گفتم در حال حاضر در ایران بر روی پولسار 200 سوار میکنند اونوقت اقدام کن برای خرید!در غیر این صورت شرکت وارد کننده کلاه بسیار بزرگی به سر شما گذاشته!
    دقت کن پولسار 200 هندل نداره و سیستمش تمام الکترونیکی هست پس باید کلومتر دیجیتالی اش رو داشته باشه!!
    چراغهای جلوی حتما باید مانند نسخه ی هندی چشم گربه ای با پس زمینه ی شفاف باشه که از پولسار 150 بسیار زیباتره!
    و مهمتر از همه اینکه پولسار 200 یک رادیاتور کوچیک داره که روغنیه!جلوی باک یه فلاپ نصب شده که روش نوشته شده oil cooled!!
    تایرها هر دو تیوبلس باشند و اگزوز بزرگتر و اسپرت تر باشه!
    سوال دیگه ای بود در خدمتم!
    دو عکس از پولسار 200 تولید شده در باجاج هند(پولسار کامل و بدون قطعه ی دزدیده شده!!!!):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by YAMAHA-FZ16; 17-12-2008 at 16:42.

4. این کاربر از YAMAHA-FZ16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اینی که شما میگید فکر کنم تو ایران تولید میشه و 150 سی سی هست که ارتقاع یافته همین پولسا هست..

پولسا من خودم گرفتم 1600 تومن ولی این پالس قیمتش 2 تومن هست..
    Last edited by Terova; 18-12-2008 at 14:37.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

نه تروا جان این که عکسشو گذاشتی اپاچی 160 هست محصول شرکت tvs و هیچ سنخیتی با شرکت باجاج و پولسار نداره!!!
    اپاچی 160 انژکتوری هم اومده که توی هند تولید میشه و زقابت میکنه با پولسار 200!!ولی خوشبختانه یاماها fz16 که من دارم با 150 سی سی تازه اومده و کل همشونو خوابونده!!تمام مجله های هندی این یاماهای 150 سی سی رو رقیب پولسار 200 و اپاچی 160 fi که انژکتوری هست میدونند!این عکسی از اپاچی که گذاشتی 160 معمولی سری قدیمی هست و اگه اشتباه نکنم چراغ عقبش قرمزه!در حالی که سری جدید چه کاربراتوری و چه انژکتوری چراغ عقبشون سفید هست و مانند پولسار 200 یه فلاپ برای اسپرت بودن موتور در دو طرف باک دارند!اما!!!!!!!!!!............اما خدایگان 150 سی سی که یاماها fz16 هست و با شعار ارباب خیابانها حدود یک و نیم ماه پیش به بازار هند اومد و من سریعا یه نارنجی اش رو خریدم:

مزایا و برتریهاش نسبت به پولسار و اپاچی داشتن تک کمک فنر مونو شوک هست و اگزوز muffler و بزرگترین تایر تیوبلس موجود در موتورسیکلتهای این رده!همچنین کیلومترش تمام دیجیتالی هست و حتی دور موتور رو هم دیجیتالی نشون میده!طراحی بسیار فریبنده ای داره به طوری که من سر هر چهار راهی که می ایستم نگاه هندیهای موتور دوست به موتورم هست!فورک ها یا همون چنگالهای جلوی موتور سایزشون دقیقا هم اندازه ی سایز فورکهای پولسار 220 سی سی هست!!امیدوارم بتونی توی ایران این موتور رو گیر بیاری!قیمتش حدود 30 هزار تومن با پولسار 200 فاصله داره و کیفیتش با توجه به اینکه محصول یاماها هست بالاتر از رقباست!
    یادی از پولسار 220 کردم!میخواستم بدونم ایا پولسار 220 در ایران اومده؟؟؟زمان ورود به بازار این مدل کمی دیرتر از پولسار 200 بود!اواسط 2007 تولیدش شروع شد!
    Last edited by YAMAHA-FZ16; 18-12-2008 at 19:20.

7. 3 کاربر از YAMAHA-FZ16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

فیلمی که از موتورم گرفتم رو لینکش رو براتون اینجا میزارم حجمش 4 مگابایت هست:

http://rapidshare.com/files/171514108/fz16.mp4.html

9. این کاربر از YAMAHA-FZ16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نه تروا جان این که عکسشو گذاشتی اپاچی 160 هست محصول شرکت tvs و هیچ سنخیتی با شرکت باجاج و پولسار نداره!!!
    اپاچی 160 انژکتوری هم اومده که توی هند تولید میشه و زقابت میکنه با پولسار 200!!ولی خوشبختانه یاماها fz16 که من دارم با 150 سی سی تازه اومده و کل همشونو خوابونده!!تمام مجله های هندی این یاماهای 150 سی سی رو رقیب پولسار 200 و اپاچی 160 fi که انژکتوری هست میدونند!این عکسی از اپاچی که گذاشتی 160 معمولی سری قدیمی هست و اگه اشتباه نکنم چراغ عقبش قرمزه!در حالی که سری جدید چه کاربراتوری و چه انژکتوری چراغ عقبشون سفید هست و مانند پولسار 200 یه فلاپ برای اسپرت بودن موتور در دو طرف باک دارند!اما!!!!!!!!!!............اما خدایگان 150 سی سی که یاماها fz16 هست و با شعار ارباب خیابانها حدود یک و نیم ماه پیش به بازار هند اومد و من سریعا یه نارنجی اش رو خریدم:
    حتما شما درست میگید.. این موتور که من گفتم رو اینجا مونتاژ میکنند و اسم خاصی نداره.. و فکر کنم طرف همین جوری یک حرفی زده بود..

ولی این موتور که شما دارید آخرش هست به نظر من که از پولسا خیلی بهتر هست..

نمیدونی قیمتش تو ایران چقدره..؟ شما خودت از کجا گرفتی..؟

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این یاماها چقدر شبیه مدل mt 1 هستش
    دوستان من یه راهنمایی لازم داشتم .
    من دنبال یه موتور واسه جاده هستم یعنی به خاطر رفت آمدم واسه شهرستان این موتور رو میخوام کوه و بیابون هم نمیرم جاده .
    به نظرتون چه مدلی خوبه واسه این کار
    و کمی اینکه موتورهای بزرگ رو من شنیدم واسه جاده آزاد هستن از اونا چه اطلاعاتی میتونید بدین.
    ممنون میشم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

عزیز من هند هستم!ببین اگه توی ایران شرکت خاصی تمایندگی یاماها رو پذیرفته ازشون سوال کن این موتور رو وارد میکنند یا نه!چون هوندا هم تو این ایران نمایندگی داره!پس یاماها هم باید داشته باشه!البته یاماها بعد از چندین سال توی بازار هند برگشته!اونطور که هندیها میگن!و همین fz16 و r15 رو برای رقابت با شرکت باجاج و tvs به بازار فرستاده و تا الان هم توی مجلات موتورهاش برتر بودن!
    قیمتش همونطور که گفتم توی هند 2000 روپیه با قیمت پولسار 200 فاصله داره!یعنی چیزی تو مایه های 30 تا 50 هزار تومن اختلاف قیمت!فراموش نکن موتوری که میخواهی بگیری حتما خدمات پس از فروش داشته باشه!مثلا اگه این اپاچی توی ایران نمایندگی معتبری برای شرکتش(tvs) نداشته باشه خریدش اشتباه محضه!به طوری که 1 ماه پیش شرکت tvs دستور بازگشت تمام اپاچی های جدید خودش رو که انژکتوری بودند داد!مثل اینکه مشکل حادی داشتند و هندیها هم ناراضی بودن!حالا فکرشو بکن شما مثلا این مدل رو توی ایران بخری!!!ایا کسی به مشکلت رسیدگی میکنه (در صورت نبود خدمات پس از فروش!)!همین fz16 که خریدم 2 سال گارانتی داره +1 سال وارانتی انجین یعنی اگه موتور بالفرض عیب غیر قابل تعمیر برداشت انجین رو کامل عوض میکنند+6 عدد سرویس رایگان (هر 1000 کیلومتر")+6 عدد سرویس 12 هزار تومنی!توی تمام این دوره اعلام کردن که من حق ندارم به روغن موتور هم دست بزنم!!یعنی همه چیز موتور دست خودشونه!فقط گفتن هر مشکلی داشتی با مدارکت ببرش به نزدیکترین نمایندگی یاماها!!باور کنید این نوع خدمات رو توی ایران شرکت ایران خودرو هم به مشتریهاش نمیده!عملا خیال منو تا 2 سال اینده در مورد خرابهای موتور راحت کردن!همین!سوال دیگه ای داشتی در خدمتم....

13. این کاربر از YAMAHA-FZ16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

10

این یاماها چقدر شبیه مدل mt 1 هستش
    دوستان من یه راهنمایی لازم داشتم .
    من دنبال یه موتور واسه جاده هستم یعنی به خاطر رفت آمدم واسه شهرستان این موتور رو میخوام کوه و بیابون هم نمیرم جاده .
    به نظرتون چه مدلی خوبه واسه این کار
    و کمی اینکه موتورهای بزرگ رو من شنیدم واسه جاده آزاد هستن از اونا چه اطلاعاتی میتونید بدین.
    ممنون میشم.
    با اجازت حدستون درست نبود!!!
    این مدل فرزند مدل fz1 یاماها هستش!این هم عکس مدل fz 1 :

البته mt01 هم شبیه همین fz1 هستش و با قیمت 12 لک همزمان با fz16 وارد بازار هند شد!
    12 لک معادل تقریبا 26 میلیون تومان هست!!!!!!!!!!
    Last edited by YAMAHA-FZ16; 19-12-2008 at 16:22.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اینو میدونم از سری fz هستش
    ولی نمای جانبی کمی من رو یاد mt01 انداخت
    متاسفانه ایزان هم یاماها من که نمایندگی ندیدم و نشنیدم یعنی هیچ موتور ساز معروفی نداره و مدلهای به روز رو اکثرا شخصی وارد میکنن .رالستش اگه بلای 250 سی سی آزاد بود شدیدا دنبال سوزوکی gsr600 هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •