برو نزدیکش بهش ضربه بزن بعد کمبو میشه.اگه اشتباه نکرده باشم
برو نزدیکش بهش ضربه بزن بعد کمبو میشه.اگه اشتباه نکرده باشم
سلام
بچه ها الان رسيدم فك كنم به مرحله آخرش همون كه هم شكل خودمه شمشير بزرگ آهني داره تا بازي شروع ميشه سريع مياد طرف و با يه ضربه ميكشم چيكار كنم م م م م م![]()
متاسفانه یا خوشبختانه اونجا مرحله آخرش نیست.
شما استراتژی فرار رو در پیش بگیر وقتی به اندازه کافی ازش دور شدی با تیغه شارژ شده اونقد بزنش تا بره بالا سکو واسته بعد آماده وایستا که بحت حمله میکنه با اون تیغه اش بعد اگه جا خالی بدی تیغه اش به زمین می خوره و سریع و ترجیحا با تیغه شارژ شدت بزنش چون فقط اون موقع بی دفاعه!
من این بازی رو نصب کرده ام
رو آیکن بازی تو دسکتاپ کلیک میکنم
میره تو بازی
ولی فقط یه صفحه سیاه میاد که با زدن هر دکمه ای مثل اینتر و اسپیس و . . . میاد بیرون
توبازی و توی مراحل اولیه وقتی اون یارو رو میکشم که رو صندلی نشسته و از در بیرون میام و اون مامورا رو هم میکشم وقتی از پله ها بالا میرم و میرسم به یه سه راهی رو پله ها یهو از بازی بیرون میاد
چیکار کنم
ایا کرکی ، پچی چیزی هست که بشه ادامشو بازی کرد
اقا سوال ما جواب نداره
یه دفعه و بدون مقدمه و بدون حتی کوچکترین صدایی از بازی میاد بیرون
کرکی چیزی نیست که بشه بازی رو درست کرد
سلام
دوست عزیز مطمئنا کاربران پست شما رو دیدن حتی در قسمت مشکلات
بازیش کمی قدیمی هستش برا همین زیاد تو ذهنها نمونده تا رسیدگی بشه مطمئنا اگر راه حلی پیدا بشه د راولین فرصت راهنمایی میشه...باز فرصت بدین تا کاربران بیان و ببینن احتمالا راه حلی پیدا بشه![]()
توبازی کردن که مشکلی ندارم . مشکلم اینه که بی مقدمه از بازی میاد بیرون
میدونم و خودم هم خیلی تو اینترنت واسه یه کرک یا هرچیزی که بشه درستش کرد گشتم اما چیزی پیدا نکردم
به هر حال ممنونم
من اون قول نامرئی شو کشتم حالا باید مخفی بشم میگه دکمه e رونگه دار اما هر کاری میکنم مخفی نمیشه جاش گارد می گیره ؟!
کماکان منتظر ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)