فکرکنم اینی که میگی شاهزاده ایرانی3باشه.
فکرکنم اینی که میگی شاهزاده ایرانی3باشه.
دوست عزیز شما اول باید با شمشیر به پشت زانوهاش بزنی ، بعد که خم شد افتاد روی زمین باید بری روی پشتش و با شمشیر بزنی بهش .من بازي شاهزاده ايراني به يه غول رسيدم هر كاري مي كنم كشته نميشه به پشتش ميپرم وزبه مي زنم ولي خونش كم نميشه كسي مي دونه چه كار نكم
![]()
ممنون
Last edited by mahmoudezoj; 02-01-2008 at 14:16.
آیا در شاهزاده2 راهی هست که بشه به غول اصلی بازی رسید همون که تو تمام بازی دنبالشه؟
بله هست .آیا در شاهزاده2 راهی هست که بشه به غول اصلی بازی رسید همون که تو تمام بازی دنبالشه؟
اگه شما همه ی ارتقای خون ها( Life Upgrade ) رو بگیری ( فکر کنم 9 تا باشه ) به طوری که خونت 2 دور کامل بشه آخرش کایلینا یه شمشیر آب بهت میده که داهاکا به آب حساس هست و میتونی با اون شمشیر نابودش کنی .
اگه یه Faq ( راهنمای بازی ) کامل گیر بیاری نوشته همه ی Life Upgarde ها کجا هستند .
ببخشید من در همون مرحله شمشیرو زدم تو چرخدنده رو چرخوندم ولی نمیدونم از کدوم راه باید برم لطفا
راهنمایی کنید
ببخشید من در همون مرحله شمشیرو زدم تو چرخدنده رو چرخوندم ولی نمیدونم از کدوم راه باید برم لطفا
راهنمایی کنید
با هر بار چرخوندن سنگهاي اطراف مياد بالا كه بايد يا از سمت چپ يا راست بري (هر بار كه بچرخوني يه بار سنگهاي سمت راست مياد بالا و يه در رو نشون ميده كه بايد از اين سنگها بري بالا و از اون در بري و...يه بار هم سنگهاي سمت راست كه اونهم همينطور...يه بار ديگه بچرخوني سنگهايي پايين سمت چپ در ورودي مياد بالا كه اون مسير رفتن به يكي از اونlifeupgradeهاست...)ببخشید من در همون مرحله شمشیرو زدم تو چرخدنده رو چرخوندم ولی نمیدونم از کدوم راه باید برم لطفا
راهنمایی کنید
سلام
من همون اوایل بلزی گیر کردم ، اونجایی که 5 تا کلاغ میان و ی جونوری رو درست می کنن ، هر بار که می خوام بکشمش میره بالای ی سنگی وای میسته که نمی تونم من برم اون بالا .
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
اونجا چند تا ستون هست که باید از طریق اونها بری بالا . در ضمن برای کشتن راحتر اون موجود بهت پیشنهاد میکنم که با پرش بری بالای سرش و با شمشیر روی سرش فرود بیای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)