تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 607 اولاول ... 323839404142434445465292142542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

اجرا میشه با حالت مدیوم لاو

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

دیگه باید حتما سیستم ارتقا پیدا کنه همیشه آرزو داشتم خلبان بشم ولییییییییییی حیف . این بار نباید از دستش بدم
    هیچ جا دور نیست
    برا خلبان شدن 3 شرط میخواد:
    50 ملیون پول
    پشتکاری و استواری کوه در مقابل مشکلات روال آموزش
    رشته ریاضی فیزیک بودن
    حله حله

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

آقا حامد رشته ریاضی فیزیک شرط نیست مزیته. من رشتم انسانیه اما محدودیتی برای خلبان شدن ندارم. فعلا مدرک دیپلم لازمه. اما من شنیدم تا چند وقت دیگه قراره فقط فوق به بالا قبول کنن.
    دوم این که بدون پول هم می شه. اگر بشه بورسیه بگیری رایگان تحصیل می کنی.
    پشتکار داشتن و استوار بودن هم درسته.
    اما چند شرط هم داره که مربوط به فیزیک بدن هست.
    مثلا دندان ها باید سالم باشن. یعنی کشیده و پر کرده نباشن. قد هم بالای 170 سانتی متر... اگر اشتباه نکنم. عمل جراحی به خصوص جراحی خارجی نباید داشته باشی. در مورد لوزه ها نمی دونم.
    برای بورسیه شدن پارتی هم لازمه. البته جلب اعتماد هم خیلی مهمه. برای اینکه بدونن شما غیر از ایران برای کشور دیگه ای پرواز نمی کنی.
    درضمن از خدمت سربازی هم معاف می شید...
    دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

12 نداره

اجازه میخوام اول تسلیت بگم فاجعه ای عمیق بود که غرشش تا سالها در دل خیلی ها باقی خواهد ماند.
    در عجبم چه اتفاقی باعث این عمق فاجعه شده ! سرنشین ها به شدت سوختند . پرنده تقریبا نیست شده خدا داند چه اتفاقی افتاده که خلبان نتونسته گلاید کنه و با اون شدت با زمین برخورد کرده که زمین رو تا اون عمق تراشیده و اون مقدار جلو رفته! با توجه به اینکه 16 دقیقه از پرواز میگذشته بایستی با ارتفاع رسیده باشه یا حداقل 10000 پای سیف رو رد کرده باشه و این مقدار برای نشستن طبیعی تو یک منطقه خالی از سکنه به نظر کافی میاد. پس گرچه برای غضاوت زود هست اما هر اتفاقی افتاده پرنده رو تماما از کنترل خارج کرده.
    تو چند صفحه آخر چیزهائی رو خوندم که کسی پاسخی بهشون نداده بود یا پاسخ ها .... بگذزیم
    همونطوری که دوستی فرمودند دیپلم ریاضی صرفا یک حسن هست همین و اجباری در داشتنش نیست. اما حد اقل دیپلم لازمه. گو اینکه پول همه چیز رو درست میکنه. پنجاه میلیون تومن!!!! دوست عزیزم این اصلا درست نیست که برای مطلع نشون دادن خودمون ته دل دیگران رو خالی کنیم با 15000000 میتونید تو یکی از کشور های حوزه خلیج پارس و با همین مقدار اندکی کمتر یا بیشتر تو همین وطن خودمون اقلام به گرفتن cpl کنید و با حدودا دو برابر این قیمت ppl . استقامت کوه داشتن برای هر کاری خوبه اما توجه داشته باشید در رابطه با خلبانی صحبت میکنیم نه کارگری معدن تو بیابان های مصر باستان!!! پس هرکس که دوست داره خلبانی شخصی رو تجربه کنه یا علی فقط آماده باشید که باید چک پزشکی سطح دو رو بگذرونید. در رابطه با بورسیه باید بگم پیش از این شرکت های هوائی آزمون های ورودی برگزار میکردند و برگذیده ها رو بورسیه میکردند اما تا اونجائی که به گوش من رسیده الان اینطور نیست .
    خرید 50 فرون 747 برای ما یک رویا و خرید a380 غول پیکر یک ناسزاست .از اون گذشته تا اونجائی که من خبر دارم بعد از تحریم های غرب بهترین خرید پرنده نضامی ما تعدادی سوخو از روسیه بود که تصور میکنم پیش پرداختش مدتها پیش پرداخت شد و چند سال پیش هم تحویل سپاه پاسداران شد. حالا ایران کی از غرب پرنده خریده که تو انبار هاشون خوابیده و دارن حق انبار داریشو از ما میگیرن ؟ با وجود تحریمهای غرب این سخن شما بیشتر به طنز شبیه تا ... شاید منظورتون همون f4 های چینی بوده!!؟؟
    درسته که زبان جهانی کنترلر ها اینگلیسی (البته با کمی تغییر ) هست اما هیچ اجباری در کار نیست و این کار کاملا توافقی هست . اگر امروز آلمان تصمیم بگیره که کنترلرهاش پرواز های داخلی رو با زبان میهنی مدریت کنند بدون لحظه ای تاخیر اجرا میشه! اما تا حدی هم درست هست شما بایستی زبان رو در حد رفع نیاز(برای کار با سیمولاتور) بدونید.
    و در پاسخ به هموطن عزیز دیگه ... دوست عزیز درسته که 154 یک پرنده اقتصادی و ارزان قیمت برای وطن بحران زده ماست در کارائی این پرنده ها در زمان خودشون هم شکی نیست اما جسارتا سرچ کنید وبه آمار تلفات هوائی چند سال اخیر نظری بیندازید و ببینید چه تعداد تلفات مربوط به پرنده های مستعمل روسی و خصوصا توپولوف هست خصوصا که مثل این آخری 22 ساااال از عمرش گذشته باشه. بهترین پرنده ها هم پس از 22 سال باید مورد تجدید نظر واقع بشند. وقتی خود مسئولین سازمان هواپیمائی تحریم غرب رو باعث این دونستن که ما تمیتونیم با خرید پرنده های مطمئن ناوگان هوائیمون رو نوسازی کنیم(در حالی که در های روسیه رو به روی ما نبستند(و این تاییدی بر کارا نبودن پرنده های روسی هست)) دیگه دفاع از پرنده های روسی عهد هزارو سیصد و گورباچوف فکر نمیکنم چندان عقلانی به نظر برسه.
    سرویس پک ها رو هم میتونید از ساین اینسایدر (اگر X رو نصب کرده باشید تو پوشه برنامه تو منو استارت لینکش هست) دانلود کنید . البته جائی خوندم که اگراکرلیتور نصب بشه احتیاجی به سرویس پک یک یا دو نیست.

طولانی شد و خسته کننده. امیدوارم دوستان نرجیده باشند .به دلیل طولانی شدن پست نقل قول نکردم هر کس که 2-3 صفحه قبل رو بخونه به سوالات میرسه.

در پناه حق
    پاینده باشید

5. این کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

مثلا دندان ها باید سالم باشن. یعنی کشیده و پر کرده نباشن.در مورد لوزه ها نمی دونم.
    در تایید فرمایشات شما باید بگم که این مطلب به خاطر اینه که در ارتفاع 20 هزار پائی باعث اختلال اعصاب و بالا رفتن فشار خون میشه
    که طبیعتا کنترل هواپیما غیر ممکن میشه.
    اگر بشه بورسیه بگیری رایگان تحصیل می کنی.
    ماکزیمم سن 25 هستش و اگه ما بخواییم بعد کارشناسی ارشد یه تکه پا هم خدمت سربازی بریم دیگه باید از این مزایا چشم پوشی کنیم
    هم اکنون هم شرکت ایران ایر بورسه میکنه فکر کنم 18 تا 25 سال هستش

در ضمن بعد از اتمام مراحل آموزش و اخذ گواهینامه باید 400 ملیون تمن وصیقه بذاریم
    من رشتم انسانی
    حالا هم بحث سر اینه که خلبان غیر نظامی باید رشته ریاضی فیزیک باشه که در آینده فقط از این افراد ثبت نام خواهد شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

حالا هم بحث سر اینه که خلبان غیر نظامی باید رشته ریاضی فیزیک باشه که در آینده فقط از این افراد ثبت نام خواهد شد
    راستش من چیزی در باره این نشنیدم. اما بهتره که ریاضی باشه. عادلانه هم اینه که رشته های دیگه هم بتونن پا به عرصه هوانوردی بذارن. چون خیلی ها به رشته های دیگه علاقه دارن و در کنار کارشون به خلبانی هم می پردازن.

در ضمن بعد از اتمام مراحل آموزش و اخذ گواهینامه باید 400 ملیون تمن وصیقه بذاریم
    در مورد وصیقه هم اطلاعی ندارم. اما وصیقه برای چی هست؟ سربازی؟
    اگر برای خدمت سربازی هست که باید بگم اگر استخدام سازمان هواپیمایی بشید از سربازی معاف خواهید شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

ما وصیقه برای چی هست؟ سربازی؟
    بعد اینکه خلبان شدی شرکتی که براش کارمیکنی وصیقه میگیره که اگه زمانی بخوای بری خارج و به همه چی پشت پا بزنی سر اونا بی کلاه نمونه
    ر استخدام سازمان هواپیمایی بشی
    دوست عزیز این قسمت از راه دانشگاهی هستش آزاد نیست
    ولی خلبانی غیر نظامی که ما صحبتشو میکنیم کاملا آزاد هستش و خودت کار خودتو پیش میبری

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

پنجاه میلیون تومن!!!! دوست عزیزم این اصلا درست نیست
    برنامه کلی آموزش همراه با هزینه هاش:
    دوره PPL ( کلاس های زمینی و پرواز ) 80،000،000 ریال

دوره CPL ( کلاس های زمینی و پرواز ) 190،000،000 ریال

دوره IR ( کلاس های زمینی و پرواز ) 55،000،000 ریال

جمع هزینه های سه دوره 325،000،000 ریال می باشد که با توجه به تورم سالیانه درصدی به آن اضافه می گردد. لازم به ذکر است که مبالغ فوق شامل هزینه آموزش زمینی، آموزش پرواز با سیمولاتور و آموزش پرواز با هواپیما و سایر خدمات جانبی از قبیل لباس فرم، کتب و جزوات آموزشی طی دوره ها و سرویس رفت و برگشت دانشجویان از دفتر مرکزی به فرودگاه طرف قرارداد شرکت و بیمه دانشجویان و ........ می باشد.
    هزینه های رفاهی برای خلبان بیش از 20 ملیون جداگانه در نظر گرفته میشود
    همچنین فوق الذکر+وصیقه 400 ملیون تومان

حالا ایران کی از غرب پرنده خریده که تو انبار هاشون خوابیده و دارن حق انبار داریشو از ما میگیرن
    شما خوت هم میدونی (حد اقل تو کتاب تاریخ سوم دبیرستانت نوشته) که ایران در زمان سلطنت محمد رضا پهلوی بیش از اون مقداری که گفتم قرار بود پرنده بخره و پولشو به مقدار چند میلیارد دلار پرداخت شد و فرستاده شد(به آمریکا) که قرار بود هواپیماها هم در مقابل پول به ایران فرستاده شوند که انقلاب شد و از فرستادن اونا صرفنظر کردن و همه اون پرنده هارو تو انبار نگه داری میکنن و حق انبار داریش هم از ایران گرفته میشه
    (بحث های سیاسی متعددی هم در همین زمینه تو رسانه ها شده و می شود)

لطفا کمی تحقیق کنید

پروفشنال moderntalk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

دیگه دوران جمبوجت داره سر میاد

الان دوران ایرباس 380 هست . همونی که اون اماراتی های خرپول شش فروند سفارش دادن .

حیف که تحریم هستیم وگرنه ماهم میتونستیم سوار ایرباس 380 بشیم.

اگه اون بچه های تیم ملی جودو با این هواپیما رفته بودند ارمنستان الان داشتن تو سالن تمرین میکردند.
    ولی در حال حاضر دارن اون دنیا به فرشته ها جواب پس میدن

خدا رحمتشون کنه .....
    والا تا جایی که من یادم میاد گفته شده که سیستم ارتفاع سنج ایرباس ها مشکل داره و به همین دلیل خلبان ها تو فرانسه بعد از سقوط هواپیما در اقیانوس که همین اخیرا هم بود با ایرباس پرواز نمیکنند(البته الان رو نمیدونم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

12 نداره

برنامه کلی آموزش همراه با هزینه هاش:
    دوره PPL ( کلاس های زمینی و پرواز ) 80،000،000 ریال

دوره CPL ( کلاس های زمینی و پرواز ) 190،000،000 ریال

دوره IR ( کلاس های زمینی و پرواز ) 55،000،000 ریال

جمع هزینه های سه دوره 325،000،000 ریال می باشد که با توجه به تورم سالیانه درصدی به آن اضافه می گردد. لازم به ذکر است که مبالغ فوق شامل هزینه آموزش زمینی، آموزش پرواز با سیمولاتور و آموزش پرواز با هواپیما و سایر خدمات جانبی از قبیل لباس فرم، کتب و جزوات آموزشی طی دوره ها و سرویس رفت و برگشت دانشجویان از دفتر مرکزی به فرودگاه طرف قرارداد شرکت و بیمه دانشجویان و ........ می باشد.
    هزینه های رفاهی برای خلبان بیش از 20 ملیون جداگانه در نظر گرفته میشود
    همچنین فوق الذکر+وصیقه 400 ملیون تومان

شما خوت هم میدونی (حد اقل تو کتاب تاریخ سوم دبیرستانت نوشته) که ایران در زمان سلطنت محمد رضا پهلوی بیش از اون مقداری که گفتم قرار بود پرنده بخره و پولشو به مقدار چند میلیارد دلار پرداخت شد و فرستاده شد(به آمریکا) که قرار بود هواپیماها هم در مقابل پول به ایران فرستاده شوند که انقلاب شد و از فرستادن اونا صرفنظر کردن و همه اون پرنده هارو تو انبار نگه داری میکنن و حق انبار داریش هم از ایران گرفته میشه
    (بحث های سیاسی متعددی هم در همین زمینه تو رسانه ها شده و می شود)
    لطفا کمی تحقیق کنید
    شاید حق با شما باشه
    در درجه اول بگم که حس میکنم صحبت هام شما رو ناراحت کرده.. امید وارم اینطور نباشه.
    در رابطه با هزینه ها تصور میکنم منبعی که خبرش رو به بنده اعلام کرد موثق باشه و حتما منبع شمام هست.
    من cpl رو اشتباه تایپ کردم منضورم استیودنت بود. اگر یک بار دیگه با دقت متن قبل رو مطالعه بفرمائید متوجه خواهید شد که گفتم باید چک پزشکی صطح 2 رو بگزرونید و این خود نشان دهنده این موضوع که مقصود بنده استیودنتl بود! من نه از پرایوت گفتم و نه از کمرشیال (ppl و یا cpl) و نه البته ir .
    البته هنوز هم تصور میکنم که اشتباهی رخ داده . یا از طرف بنده یا .. به هر صورت میگردم لینکهائی رو که منبع بنده بودند براتون پیدا میکنم چرا که حتی نرخ آموزش ppl هم به نظرم زیاد میاد ادامه که خود مشخص هست.

در مورد موضوع دوم هم باز یک اشتباه ساده بود منظور بنده بعد از انقلاب و تحریم ها بود که گفتم ایران نمیتونه پرنده خریداری کرده باشه نه قبل از انقلاب گو اینکه با این تفاصیل باز هم منطقی به نظر نمیرسه کشوری که تمام مبادلات اقتصادی مستقیمش رو با ما قطع کرده بابت پرنده هائی که هرگز دریافت نشدند حق انبار داری بگیره !! البته در خرید تعداد زیادی پرنده پیش از انقلاب (که تحویل داده نشد) شکی نیست که یکی از جالب ترین هاشون سوپر سونیک concorde بود که صحبت از خریدش بود و توی یک فیلمی محمد رضا پهلوی رو در حین هدایتش دیدم!! برام جالب بود نمیدونستم خلبانی هم!!! و نکته دیگر فکر میکنم پیش پرداخت سوخو ها هم پیش از انقلاب پرداخت شده بود و سالها پس از انقلاب جنگنده ها رو به سپاه پاسداران تحویل دادند. لطفا در رابطه با هزینه انبار داری اگر منبع موثقی دارید اعلام بفرمائید خوشحال خواهم شد که این گره ذهنی باز و روشن بشه. امیدوارد با عادی سازی روابط تکلیف اون پرنده های تحویل نشده هم روشن بشه تا خونی تازه باشه در عروق فرسوده صنعت هواپیمائی وطن عزیز.

اما ادامه این موضوع در راستای موضوع این محفل نیست.

از دوستان کسی آنلاین پرواز میکنه !!؟؟ کجا ؟ (وت سیم . ایواو . او سیم )
    کسی میدون آخر عاقبت خطوط پارمیس چی شده ؟ سایتشون باز نمیشه هرچه هم سرچ میکنم به نتیجه ای نمیرسم!(تا به حال از پارمیس استفاده نکردم!)
    از محفل ایرانسیم چطور کسی اینجا هست ؟

در اخر اگر باعث کدورت شدم شدیدا متاسفم و پوزش میخوام.
    غطل های املائی بنده رو هم ببخشید.

پاینده باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •