غفاری جان ، یاد ما هم بده چی کار می کنی
فایر فاکس رو باز می کنم ، یک ساعت بعد می بندم ، می شه 40 مگ ، اون وقت تو 700 تا هم زیاد آوردی
.gif)
بعد این که جسارت نباشه ها، اما 128 نا محدود می خوای چی کار ؟ با این وضعی که تو داری پیش می ری فکر کنم آخر هر ماه 1.5 گیگ اضافه میاری
.gif)
اگر مرورگری مخواییدکه کم مصرف باشه ، Opera . چون قدرت کش کردن عکسهاش خیلی بالاست. ولی اگر فایرفاکسی هستید پیشنهاد میکنم افزونه ی ImgLikeOpera را نصب کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونید براش تعریف کنید که برای هر سایت چطوری عمل کنه و یا کلا فقط عکسهای کش شده را Load کنه. هر چند قدرت فایرفاکس برای کش کردن عکسها به اُپرا نمیرسه اما باز هم خوبه.
خوب شما مگه در یک ماه بیشتر از 700 مگ می خوای دانلود کنی؟ مطمئن باش 512 خیلی بهتر از 128 هستش.
قبلاً یه دونه سیستم بود. الان دوتا شدیم دیگه با محدودیت نمیشه گذروند. کنترل حجم هم مصیبت میشه.
آسیاتک به جای اینکه اول امکانات مشاهده ی آنلاین میزان حجم مصرفی را راه بندازه بعد محدودیت را اعمال کنه برعکس عمل کرده. یه زمانی بود باید برای DC کردن زنگ میزدیم پشتیبانی. این مشکل که حل شده و مودم را 5 دقیقه خاموش میکنیم اگر آنلاین مونده باشیم خودش DC میکنه ، حالا باید برای میزان حجم مصرفی زنگ زد پشتیبانی. برای همینه همیشه مشغول هستند.