تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 42 از 3745 اولاول ... 3238394041424344454652921425421042 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سرعت دانلود من همون 512 مونده ولی آپلود به 128 رسیده. دو روز دیگه تمومه ، ماه دیگه 128 نامحدود میگیرم.
    الان حدود 700 مگابایت اضافی هم آوردم(3 گیگ داشتم) که فردا و پس فردا باید تمومش کنم.
    3 گیگ برای وب گردی خوبه ولی برای دانلود خوب نیست. این ماه تقریباً دانلودی انجام ندادم که 700 مگ اضافی اومده.
    غفاری جان ، یاد ما هم بده چی کار می کنی
    فایر فاکس رو باز می کنم ، یک ساعت بعد می بندم ، می شه 40 مگ ، اون وقت تو 700 تا هم زیاد آوردی
    بعد این که جسارت نباشه ها، اما 128 نا محدود می خوای چی کار ؟ با این وضعی که تو داری پیش می ری فکر کنم آخر هر ماه 1.5 گیگ اضافه میاری

من یه سوال از دوستان آسیا تکی داشتم
    آیا آسیاتک اکانت شبانه هم داره علاوه بر حجمی که واگذار می کنه؟؟
    ممنونم
    سلام ، نه دیگه دوست من، همه دعوا ها سر همینه
    ( اولین قربانی : یه نیگاهی به پست اول می انداختین ، بودش ( این اولین قربانی ، چیزی جز یه شوخی نبود ، می خواستم هم سوال کننده ها ، هم پاسخ دهنده ها ، بدونند که تاپیک اول رو بیهوده درست نکردم ) )

مرسی
    یا حق

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

مسلما 512 محدود از 128 نامحدود خیلی بهتره. اون موقعی که من 128 نامحدود داشتم سرعت دان حدود 15 بود ولی الان حدود 60 کیلوبایت هست.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

شما مطمئنی که 1 ساعت کار با فایرفاکس میشه 40 مگ !!!!!

من روزی حداقل 2 ساعت تو نتم تا حالا کلی فایل هم دانلود کردم ولی فکر کنم هنوز 700 -800 مگ دیگه مونده باشه که باید توی 1 هفته مصرفش کنم.

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من یه سوال از دوستان آسیا تکی داشتم
    آیا آسیاتک اکانت شبانه هم داره علاوه بر حجمی که واگذار می کنه؟؟
    ممنونم

نه دوست عزیز نداره فقط اگر شما 3 ماهه به بالا شارژ کنی بهت هر ماه یک گیگی میده

3 ماه=3 گیگ هدیه
    6 ماه=7 گیگ هدیه
    12 ماه=17گیگ هدیه

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگر کسی دانلود زیادی نداره و روزی 4 تا 5 ساعت وبگردی داشته باشه 2گیگ براش کافی.

اما خود من کم کم باید 10گیگ اضافه بگیریم برای هر ماه

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مسلما 512 محدود از 128 نامحدود خیلی بهتره. اون موقعی که من 128 نامحدود داشتم سرعت دان حدود 15 بود ولی الان حدود 60 کیلوبایت هست.
    بابا ، مگه 128 محدود ، سرعت اش با 512 محدود ، فرقی داره ؟ جفتش مگه یکی نیست ؟
    شما مطمئنی که 1 ساعت کار با فایرفاکس میشه 40 مگ !!!!!

من روزی حداقل 2 ساعت تو نتم تا حالا کلی فایل هم دانلود کردم ولی فکر کنم هنوز 700 -800 مگ دیگه مونده باشه که باید توی 1 هفته مصرفش کنم.
    آره بابا ، باور کن ، نمی دونم چرا این جوریه ، با نت لیمیتر هم می بینم ، مصرف ، مصرف فایر فاکسه ، ولا غیر

3 ماه=3 گیگ هدیه
    6 ماه=7 گیگ هدیه
    12 ماه=17گیگ هدیه
    این تجربه خودمه ، گفتم بگم ، شاید به درد کسی بخوره ، بهترین شارژ ، شارژ 3 ماهه است ، چون به ازای هر ماه یک گیگ می ده ، اما شش ماهه ، همونه ، به همراه 1/6 گیگ در ماه اضافه تر ( به نظر من صرف نداره پول 6 ماه رو به خاسر 1/6 گیگ بدی ) یکساله هم همین طور
    من می گم 3 ماهه از همه به صرفه تره ....

مرسی

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

3 ماه=3 گیگ هدیه
    6 ماه=7 گیگ هدیه
    12 ماه=17گیگ هدیه
    البته این هدیه هایی که نوشتی فکر کنم مال قسمت دوم قیمتها باشه که مثلا اسمش 512 هست

يكماهه 128/128 Kbps تا 1 70,000
    3 ماهه 128/128 Kbps تا 4 210,000
    6 ماهه 128/128 Kbps تا 13 420,000
    يك ساله 128/128 Kbps تا 29 840,000

يكماهه 512/512 Kbps تا 2 100,000
    3 ماهه 512/512 Kbps تا 9 300,000
    6 ماهه 512/512 Kbps تا 19 600,000
    يك ساله 512/512 Kbps تا 41 1,200,000

چونکه اگر قسمت اول رو حساب کنی 3 ماه فقط 1 گیگ داده

داره خودمونی میشه ghafari3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

غفاری جان ، یاد ما هم بده چی کار می کنی
    فایر فاکس رو باز می کنم ، یک ساعت بعد می بندم ، می شه 40 مگ ، اون وقت تو 700 تا هم زیاد آوردی
    بعد این که جسارت نباشه ها، اما 128 نا محدود می خوای چی کار ؟ با این وضعی که تو داری پیش می ری فکر کنم آخر هر ماه 1.5 گیگ اضافه میاری
    اگر مرورگری مخواییدکه کم مصرف باشه ، Opera . چون قدرت کش کردن عکسهاش خیلی بالاست. ولی اگر فایرفاکسی هستید پیشنهاد میکنم افزونه ی ImgLikeOpera را نصب کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میتونید براش تعریف کنید که برای هر سایت چطوری عمل کنه و یا کلا فقط عکسهای کش شده را Load کنه. هر چند قدرت فایرفاکس برای کش کردن عکسها به اُپرا نمیرسه اما باز هم خوبه.

خوب شما مگه در یک ماه بیشتر از 700 مگ می خوای دانلود کنی؟ مطمئن باش 512 خیلی بهتر از 128 هستش.
    قبلاً یه دونه سیستم بود. الان دوتا شدیم دیگه با محدودیت نمیشه گذروند. کنترل حجم هم مصیبت میشه.

آسیاتک به جای اینکه اول امکانات مشاهده ی آنلاین میزان حجم مصرفی را راه بندازه بعد محدودیت را اعمال کنه برعکس عمل کرده. یه زمانی بود باید برای DC کردن زنگ میزدیم پشتیبانی. این مشکل که حل شده و مودم را 5 دقیقه خاموش میکنیم اگر آنلاین مونده باشیم خودش DC میکنه ، حالا باید برای میزان حجم مصرفی زنگ زد پشتیبانی. برای همینه همیشه مشغول هستند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مرسی غفاری جان ، از پیشنهادت ممنونم ، نصب می کنم ببنیم چی می شه
    دوستان دارن اشتباه می کنن ، 3 ماهه 128 ، 4 گیگ نیست ، 6 گیگ هست ، من همین دیروز گرفتم .

مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

اگر مرورگری مخواییدکه کم مصرف باشه ، Opera . چون قدرت کش کردن عکسهاش خیلی بالاست. ولی اگر فایرفاکسی هستید پیشنهاد میکنم افزونه ی ImgLikeOpera را نصب کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میتونید براش تعریف کنید که برای هر سایت چطوری عمل کنه و یا کلا فقط عکسهای کش شده را Load کنه. هر چند قدرت فایرفاکس برای کش کردن عکسها به اُپرا نمیرسه اما باز هم خوبه.

قبلاً یه دونه سیستم بود. الان دوتا شدیم دیگه با محدودیت نمیشه گذروند. کنترل حجم هم مصیبت میشه.

آسیاتک به جای اینکه اول امکانات مشاهده ی آنلاین میزان حجم مصرفی را راه بندازه بعد محدودیت را اعمال کنه برعکس عمل کرده. یه زمانی بود باید برای DC کردن زنگ میزدیم پشتیبانی. این مشکل که حل شده و مودم را 5 دقیقه خاموش میکنیم اگر آنلاین مونده باشیم خودش DC میکنه ، حالا باید برای میزان حجم مصرفی زنگ زد پشتیبانی. برای همینه همیشه مشغول هستند.

برای محاسبه میزان حجم مصرفی می تونید از نرم افزار netlimiter استفاده کنید که رایگان هم هست و دیگه نیازی نیست که زنگ بزنید پشتیبانی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •