دوستان در بند 25 دفترچه ی دانشگاه آزاد که آمده نوشه (معدل کتبی دیپلم یا آخرین وضعیت تحصیلی ) باید آنجا چی بنویسم؟
دوستان در بند 25 دفترچه ی دانشگاه آزاد که آمده نوشه (معدل کتبی دیپلم یا آخرین وضعیت تحصیلی ) باید آنجا چی بنویسم؟
برای دروس تخصصی هرچی بیشتر وقت بزار ی بهتره
ریاضی 3 هم هست فکر کنم بقیه راحت باشن!عمومی هم که ریاضی و شیمی فیزیک مهمترن.کسانی که کنکور فنی الکتروتکنیک دارند به نظرشون بین درسهای اختصاصی رو کدام وقت بذاریم بهتره برا قبول شدن تو دولتی ؟
از این درس ها میاد تو کنکور برای این رشته :
مدارهاي الكتريكي - ماشین های الکتریکی AC , DC - تكنولوژي و كارگاه برق صنعتي و تكنولوژي و كارگاه سيم پيچي - الكترونيك كاربردي
بین این درس ها مدارهاي الكتريكي - ماشین های الکتریکی AC , DC - تكنولوژي و كارگاه برق صنعتي و تكنولوژي و كارگاه سيم پيچي - الكترونيك كاربردي کدام یک مطالب حفظی بیشتر داره ؟
میشه بگید هر درس چند درصد زدید ؟
والا من وقتی رفتم کنکور بدم مسئول حوزه اومد گفت : خیالتون تخت باشه,همه قبولین!,شرط قبولی رو هم اون تیک معروف "من سر جلسه حضور داشتم" بیان کرد ! : دی
اون موقع گفتم مزخرف میگه که بچه ها زودتر پاشن برن اینم بره پی زندگیش
اما وقتی روزنامه گرفتم دیدم از هم کلاسیام هرکی کنکور داد قبول شده یه فاتحه واسه پدر مادرش فرستادم ! : دی
مطمعنی کنکور سراسری بوده ؟![]()
آره والا
البته این نکته رو هم بگم که دیپلمم رو با معدلِ 19 گرفتم (;
من چند تا از دوستان گفتن سما به درد نمیخوره عین یه خونه ی کوچیکه (عین مدرسه های غیر انتفایی)
واحد کرکزی رو بزنی بهتره
دوستان سهمیه جانبازان تاثیر داره ؟
راستی امکانش هست بچه های کارودانش تو سراسری قبول بشن ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)