من هر چی لینک به یوتوب دانلودر میدم این ارور رو میده کسی میدونه مشکل از کجاست
مرثیییی
![]()
من هر چی لینک به یوتوب دانلودر میدم این ارور رو میده کسی میدونه مشکل از کجاست
مرثیییی
![]()
سلام
شما تیک Use HTTP p.r.o.x.y رو بردار درست میشه ، البته چون این سایت فیـلـتـر هستش فکر نمی کنم بدون p.r.o.x.y بتونید
ازش دانلود کنید و باید با p.r.o.x.y از این سایت دانلود کنید راههای دیگه ای هم برای دانلود از این سایت هستش که چندین تاپیک
در این مورد وجود داره یه سرچ تو همین فروم انجام بدین روش های مختلفی پیدا می کنید
موفق باشید
تیک رو هم برداشتم درست نشد
اگه میشه یه بروکسی بگید که وارد کنم
تا حالا با این نرم افزار دانلود نکردم اگه کسی امتحان کرده یه سوال داشتم واون اینکه این نرم افزار لینک یوتوب رو به لینک با قابلیت رسیومی تبدیل میکنه یا بدون رسیوم هست اگه بدون رسیوم هست یه نرم افزار یا یه روش بگید که بشه فیلمهای یوتوب را با قابلیت رسیوم دانلود کرد
مرثییییی
بگرد دنبال نرم افزار Freegate بعدش وقتی کانکت کرد پ ر و کسی و پورتی که تو لن ست میکنه رو بده به یوتیوب تا دانلود کنه
تو پ.خ جوابتون رو دادم
سلام
برای Resume می تونید از این سایت ها استفاده کنید ==> لینک YouTube رو میدین به این سایت ها ==> این سایت ها
لینک رو تبدیل به لینک مستقیم می کنه بعد می تونید به راحتی با دانلود منیجر دانلودش کنید
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر سایت ها فیـــــلتـر بودن از روشی که در پ.خ گفتم استفاده کن برای ورود به سایت هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
از برنامه RealPlayer هم می تونید استفاده کنید که قبلا در این مورد تاپیکی زده شده بود برای راحتی کار من متن اون
تاپیک رو اینجا قرار دادم
سلام
مسیر زیر رو در Real Player دنبال کن
Tools==>Preferences بعد طبق شکل تنظیمات رو انجام بده
حالا میتونی کلیپ ها رو با Real player دانلود کنی طبق مراحل زیر:
مسیر زیر رو در Real Player دنبال کن
1-File==>New==>New Web Browser
2-وارد کردن لینک کلیپ در کادر Address و زدن دکمه Go
3-در پنجره ی بعدی که کلیپ میاد ، بالای کلیپ دکمه ی زیر ظاهر میشه، روی دکمه کلیک کن تا کلیپ دانلود بشه
موفق باشید
دیگه کسی جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
دوستان کسی راهی برای دانلود ویدئوهای این صفحه سراغ داره؟آموزش های فتوشاپ CS4 هستش. اگه کسی راهی پیدا کرد لطفا اینجا بنویسه. ممنون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزيز
اين نرم افزار براي دانلود فايل هاي ويدئويي هست از
YouTube و 100 سايت ديگه.
اين نرم افزار رايگانه و كرك نمي خواد منبع معتبرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)