من گوشیم رو از فروشگاه مایکروتل اصلی خریدم ولی هندزفریم مقل بقیه سامسونگهاست!! یعنی این طور که شما می گین دو تکه ای و ژله ای و کیفیت عالی نیست. چرا ؟؟ این هم عکسش :
یعنی شماها که با گارانتی مایکروتل خریدین هدزفری این شکلی نیست ؟؟؟؟
![]()
من گوشیم رو از فروشگاه مایکروتل اصلی خریدم ولی هندزفریم مقل بقیه سامسونگهاست!! یعنی این طور که شما می گین دو تکه ای و ژله ای و کیفیت عالی نیست. چرا ؟؟ این هم عکسش :
یعنی شماها که با گارانتی مایکروتل خریدین هدزفری این شکلی نیست ؟؟؟؟
![]()
سلام به همگی .
فریمور نوامبر هنوز ریلیز نشده ، وقتی ریلیز شد حتما میزارم .
هدفون اصلی و اورجینال F480 همین شکلی هستش که دوست عزیز پست قبل گذاشته .
مخلصیم .
نخیر ظاهرا هندزفری گوشی هایی که جدیدا وارد شدند فرق کرده.خود طرف به من نشون داد.کیفیت صداش عالی بود و موقع آهنگ گوش دادن یه ذره صدا از بیرون شنیده نمیشد(ما توی اتوبوس شلوغ داشتیم آهنگ گوش می کردیم)حالا بریم نمایندگی مایکروتل از اینا میتونیم بخریم؟اینم عکسش:هدفون اصلی و اورجینال F480 همین شکلی هستش که دوست عزیز پست قبل گذاشته .
![]()
من یه دونه از اینا واسه جی 800 خریدم... 8 تومن... خیلی توپه ..( از طبقه های بالای علائدین گرفتم)نخیر ظاهرا هندزفری گوشی هایی که جدیدا وارد شدند فرق کرده.خود طرف به من نشون داد.کیفیت صداش عالی بود و موقع آهنگ گوش دادن یه ذره صدا از بیرون شنیده نمیشد(ما توی اتوبوس شلوغ داشتیم آهنگ گوش می کردیم)حالا بریم نمایندگی مایکروتل از اینا میتونیم بخریم؟اینم عکسش:
اقا خبري از فريمور نوامبر نشد؟
سلام
تم f480
میخوام
کی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وااای کمکم کنید.کامپیوترم دیگه گوشی رو نمی شناسه.من گوشی رو هیچ کاری نکردم فقط برنامه ی javainstall رو باز کردم تا یه برنامه رو گوشیم بریزم دیدم تو setting هیچ com وجود نداره بعد رفتم دیدم pcstudio هم وصل نمیشه حتی یه بار همه چیز رو پاک کردم و دوباره نصب کردم درست نشد.این طوری حتی نمی تونم گوشی رو فلش کنم چون حتما اونجا هم com نمیاد.حالا چیکار کنم؟
تا اونجایی که من شنیدم ودوستان گفتن f480 قابلیت نصب تم نداره.
Last edited by amirkabir; 24-11-2008 at 21:15.
سلام به samsung عزیز
لینک این فرمور رو برای دانلود میخوام اگه داری بیزحمت ردیفش کن:
فریمور نوامبر هنگ کنگ F488
سلام به samsung عزیز
لینک این فرمور رو برای دانلود میخوام اگه داری بیزحمت ردیفش کن:
فریمور نوامبر هنگ کنگ F488
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)