سلام دوست من
سوال اول
فرض کنید که 5 صفحه اول فایلتون رو میخواین شماره صفحه ی عدد حرفی بدین، مثل: الف - ب - ج - ...
و صفحات بعد رو با شماره صفحه ی عددی، مثل: 1 - 2- 3 ...
خوب قبل از شروع صفحاتی که شماره صفحاتشون عددی هستش، و از مسیر insert>break>section break type
دستور next page رو انتخاب کنین. استفاده کردن از این دستور به شما این امکان رو میده که از اینجا به بعد مطالب سرصفحه ها و پاصفحه ها و شماره صفحات و حتی page setup فایلتون رو عوض کنین و چیزی متفاوت با صفحات قبل از section break بذارین. یکم باهاش سر و کله بزنین دستتون میاد.
در ضمن یادتون باشه که یه پارامتر هست توی منوی header and footer که هسمش هست same as previous ... با کلیک کردن روی این گزینه میتونین غیرفعالش کنین... فعال بودن این دستور یعنی اینکه سرصفحه یا پاصفحه تون مثل section قبلی باشه.
جواب سوال سوم راحتتره...
اگه میخواین که از background پرینت بگیرین و یا اونو ببینین بهتره که عکستون رو از توی پاصفحه و یا سرصفحه در زمینه متن بندازین.
متوجه هستین که اگه بخواین فقط توی یک صفحه بیفته میتونین قبل و بعد از این صفحه از همون دستور section break, next page استفاده کنین.
جواب سوال دومتون رو هم توی یه فایل قبلا به صورت pdf داشتم... پیداش کنم آپلودش میکنم....