سفید شروع و در سه حرکت مات میکنه.
سفید شروع و در سه حرکت مات میکنه.
جواب معمای قبلی
اولین حرکت که با اسبه وزدن سرباز d6 کیش شاه سیاه سه جا میتونه بره حرکت به خانه d8 وf8 که مثله همه و همراهه با زدن فیل سیاه و کیش توسط وزیر و با حرکت اجباری e7 شاه و e8 وزیر سفید ومات
1.ولی حالا بهترین حرکت سیاه یعنی آوردن شاه به e7 و2.سفید با وزیر فیل سیاهو میزنه حالا اگر سیاه با اون یکی فیلش سرباز سفیدو بزنه3. سفید وزیرو به e7 میاره کیش شاه سیاه بهترین حرکتش f8 و4.سفید وزیرو به d8 میاره و کیش سیاه سیاه فیلو به e7 میاره5. سفید با وزیر میزنه فیلو وخلاص
Last edited by bushido; 04-08-2010 at 22:15. دليل: دیدم یکی جوابشو داده و معما جدید رو گذاشته
اول حرکت اسب به a6 و کیش بعد مجبوره شاهو به a8 بیاره چون کیش دوطرفه شده
بعد وزیرو به b8 میاریم و کیش اونم تنها راهش زدن با رخه
اسبو به c7 میاریم خلاص
دوست عزیز ما هم به این تاپیک سر میزنیم ولی هر وقت اومدم جواب معما ها را دادید
Last edited by milad8m; 05-08-2010 at 14:45.
باشه من دیرتر جواب میدم تا شما بتونید جواب بدید
فقط سر بزنو تا میتونی معما و آموزشی بزار
سفید شروع و در 3 حرکت مات می کند:
![]()
دوستان هرکی جواب معما رو داد معما بعدی رو هم بگه دیگه
موافقید یه روز/ساعت قرار بزاریم همگی بریم playchess؟
سلام و خسته نباشید
به طور اتفاقی این پست را دیدم.خیلی خوبه که بازی های فکری را ترویج میدید و اموزش.
تمتم پست های داده شده را نخوندم ولی ازتون می خوام در کنار اموزش هایی که مطرح می کنید،سایت های بازی آنلاین را هم معرفی کنید که دوستان بتونن به صورت واقعی با حریف دست و پنجه نرم کنن.اینجوری سرعت بازیشون میره بالا و به یادگیریشون هم کمک میکنه.مثل سایت های chesscube.com و chesshere.com.من خودم تو هر دوشون عضو هستم و خیلی هم خوبن.بهتر از سایت های دیگه هستن.اگه کسی بهتر از اینها را سراغ داره بگه تا اونجا هم سری بزنیم.البته اگه کسی سرعت اینترنتش مناسب باشه و کامپیوترش کمی قوی،میتونه از سایت chesscube نهایت لذت را ببره.
بازم ممنون از آموزش های خوبتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)