بله جدیدا دیگه این کمپانیهای بازیساز دارن زیادی شورش رو درمیارند
یه بازی نشد بیاد کسی نیاد بگه فلان جاش خراب نیست
حالا قبلا یه خورده بیشتر رعایت میکردند یادمه دو سه سال پیش خیلی کم پیش میومد کسی بیاد بگه یه بازی از بیخ و بن خرابه!!!
بله جدیدا دیگه این کمپانیهای بازیساز دارن زیادی شورش رو درمیارند
یه بازی نشد بیاد کسی نیاد بگه فلان جاش خراب نیست
حالا قبلا یه خورده بیشتر رعایت میکردند یادمه دو سه سال پیش خیلی کم پیش میومد کسی بیاد بگه یه بازی از بیخ و بن خرابه!!!
کاکو مجید اون دست زنجیری رو هم گرفتم و وقتی Tab رو میزنم و قفل میکنه رو هلیکوپتر و E رو میگیرم وبه طرف هلیکوپتر میره و معلومه هلیکوپتر رو گرفتم باید چیکار کنم که بگیرمش باید بپرم باید چه غلطی کنم بعد از قفل کردن و نگه داشتن دکمه بعدش رو بگو که اگه خدا بخواد این مرحله رو رد کنم
باید زود زود E رو بزنی.
خب من با يك مشكل كاملا جديد رو به رو شدم كه نمونش تا به حال ديده نشده اونم تو كل جهان !
حالا به نظر شما اين مشكل از خود بازيه يعني باگه ؟
بازم داشتم وسط يه ماموريت سخت با تانك آدم له ميكردم كه رسيدم به يه خيابون و مثل باتلاق يواش يواش تانك رفت زير زمين و صفحه ي لودينگ اومد كه تمومي نداشت ...
ای بابا این بازیو از کی گرفتی؟این همه هم باگ.ببر بده اونی که ازش خریدی.
دوستان من توی یه جا گیر کردم همون مرحله ای که الکس با یه کماندو درگیر میشه و یارو به الکس یه چیزی تزریق میکنه بعد میرم پیش دکتر بعد بازم اون مرحله رو رد میکنم دوباره میرم پیش دکتر همونجایی که میاد توی بیمارستان میفته بعد الکس میشینه دکتر معاینش میکنه بعد اون باید چیکار کنم هیچ علامتی روی نقشه نیست همه ی قدرتاش از دست رفته یه نفر منو راهنمایی کنه
ببینم شما یه تانک که میگه بیار رو میاری؟بعد با تانک میبریش بعد یه آمپول میسازه.میده بهت اونجاهاش رو رفتی؟
به قول دوستمون, شما اول کار باید یه تانک بدزدین. بعدش تانک رو به جلوی مرده خونه (محل کار دکتر) میارین... بقیه کار دیگه مشخصه.
من هم مطمئن هستم این کارا هنوز انجام نشده.
دوستان این مرحله هلیکوپتری رو رد کردم کاملا مسخره ردش کردم و بماند
و حالا میخوام بدونم مرحله بعدیش باید چی کار کنم
میرم دموها رو نشون میده به قسمت آبی رنگ میرسم که یه کله اسکلت قرمز میاد رو نقشه که نمیدونم باید چی کار کنم
توی راهنما گفته باید ساختمون بلک واچ رو خراب کنم: چه جوری نمیدونم!!!!
اون ساختمون مال همون سربازا هستش.یک ساختمونه که از توش سرباز درمیاد.یه تانک بردار روش قفل کن.بعد شلیک کن.با هلی کوپتر هم میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)