Media Direct نرمافزار اختصاصی برای لپتاپهای Dell است من اونو روی لپتاپهای توشیبا یا سونی ندیده ام ، البته احتمال داره که برخی مدلهای اونا چیزی شبیه اون ولی با نام دیگر داشته باشند.
روی لپتاپهای دل که مدیادایرکت دارند کافیه که وقتی لپتاپ خاموشه دکمه مدیادایرکت (که روش شکل یک خونه است) را بزنید، نرم افزار مدیا دایرکت شروع به کار میکند و بدون بالا آمدن سیستم عامل پخش فیلم، نمایش عکس یا پخش موزیک را امکانپذیر میکند.
اگر پارتیشن بندی اولیه لپتاپ خریداری شده را عوض نکرده باشید، مدیادایرکت قبلا نصب شده و پس از نصب ویندوز کار می کند (یا می توان دوباره اونرو نصب کرد) ولی اگر پارتیشن بندی اولیه را عوض کرده باشید (که چون لپتاپ صفر فقط یک پارتیشن داره اکثراً اونرو چند پارتیشنه میکنند) یا باید تن به نصب مجدد ویندوز و داشتن حداکثر دو پارتیشن بدید یا اینکه از مدیادایرکت صرفنظر کنید.
مدیادایرکت رو برای دانلود از طریق سرویسهای bit-torrent میتونید دانلود کنید ولی اینکارو توصیه نمی کنم چون هم حجمش زیاده هم ممکنه اون ورژنی که دنلود میکنید به سیستم شما نخوره. مثلاً لپ تاپ من 1525 دله که تو راهنماش مدیادایرکت 3.3 رو معرفی کرده بود. مدیادایرکت 3.5 سیستم منو نمیتونست پارتیشن بندی کنه ولی مدیادایرکت 3 تونست ولی نصب نشد. کاری که من کردم این بود که با مدیادایرکت 3 اونو پارتیشن بندی کردم و بعد مدیادایرکت 3.5 رو نصب کردم. دی وی دی مدیادایرکت در جعبه همه لپتاپهای دلی که سیستم عامل نصب شده اوریجینال داشته و کلید مدیادایرکت دارند هست. اگه از یک فروشنده لپتاپ بخواهید، میتونه واستون کپی کنه و بهتون بده.
media direct فقط مخصوص dell هست و از قدیم روی نوت بوک هاش بوده و اوناییکه کارشون تماشای فیلم و موسیقی و اینترنت هست می تونند بدون باز به زمان و باتری اضافه برای بالاآوردن نوت بوک با سیستم کار کنند در این زمینه ها ...
ASUS هم یک نرم افزار مشابه داده که همین کارو میکنه و بسیار شیک و قوی هست ... اسمش یادم نیست اما روی سایتش برای سری های W هست
به وسيليه مديا دايركت از اينترنت هم ميشه استفاده كرد ؟؟؟
برنامه خواصي تو خودش واسه استفاده از اينترنت داره يا اينترنت اكسپلور ؟؟؟
دوستان من اين آخرين فريم وير Dvd رايتر پايونير با مدل Dvr-k17 رو كه رو لپ تاپ وايو هست رو ميخوام . ممنون ميشم اگه دوستان پيدا كنن . خيلي گشتم ولي پيدا نكردم . ممنون
سلام دوستان من یه لپتاپ دل خریدم vostro 1510 فروشنده هم یه مودم داده ولی درایوراش نیست عکسشم گذاشتم اگه دارید بزارید با تشکر
![]()
Last edited by arashams; 30-08-2008 at 23:12.
سلام دوستان
من لپ تاپ سونی مدل VGN-NR180e رو دارم . کل هاردشو فـــرمــت کردم !
سی دی ریــکاوریمو هم گــم کردم !
برای نصب ویندوز ویـستا و برگردوندن سیستمم به حالت اولیه و اورجینالش چی کار کنم ؟
باید از اینترنت سی دی ریــکاوری این مدل از لپ تاپم رو از کــجا دانلود کنم ؟
لیــنک دانلودش رو برام میذارین که بگیریم و روی DVD بریزم ؟
مــرسی
هیچ دی وی دی ریکاوری توی اینترنت و جای دیگر برای فروش نیست ... فقط توی بازار فروخته میشه به قیمت 20 تا 30 هزار تومان هر حلقه دی وی دیسلام دوستان
من لپ تاپ سونی مدل VGN-NR180e رو دارم . کل هاردشو فـــرمــت کردم !
سی دی ریــکاوریمو هم گــم کردم !
برای نصب ویندوز ویـستا و برگردوندن سیستمم به حالت اولیه و اورجینالش چی کار کنم ؟
باید از اینترنت سی دی ریــکاوری این مدل از لپ تاپم رو از کــجا دانلود کنم ؟
لیــنک دانلودش رو برام میذارین که بگیریم و روی DVD بریزم ؟
مــرسی
راهی بجز خریدن این دی وی دی یا نصب یک ویندوز غیر اصلی و دانلود درایورهاش از سایت سونی ندارید
برای همه مدلها و :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اون مدلی که میخواستید
اسم دقیقش اینه :
Dell External Mini USB modem
و نیازی به درایور نداره و اتوماتیک شناسایی میشه
اگر مشکل دارید صفحه اول طریق دانلود درایور از سایت دل رو توضیح دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)