((
متقاضیانی که از سال 63 و 64 به بعد دو نوبت در آزمونهای ورودی (دوره های روزانه ) رشته های تحصیلی متمرکز و نیمه متمرکز پذیرفته شده باشند حق ثبت نام ندارند !
حالا من سوالم اینه که من دو بار کنکور دادم در رشته ی خودم ، چون فنی حرفه ای بودم یک بار برای کاردانی و یکبار هم برای کارشناسی ، یعنی کارشناسی ناپیوسته خوندم در رشته ی نرم افزار کامپیوتر، حالا این همه هم درس خوندم و تغییررشته دادم !!!!!!!! یعنی منظور این تبصره اینه که منم نمیتونم تو آزمون شرکت کنم ؟ برای شرکت در رشته ی تجربی میخوام اقدام کنم شاخه ی پزشکی .
خیلی اعصابم خورده یعنی چی این تبصره ؟
))
در ادامه ی سوالم بگم که یه جای دیگه هم اینو گفته :
معافيت تحصيل براي هر مقطع فقط يكبار صادر مي شود. بنابر اين فارغ التحصيلان هر مقطع مجاز به تحصيل مجدد در همان مقطع نم ي باشند . همچنين
فارغ التحصيلان مقطع كارداني مجاز به شروع به تحصيل در مقاطع كارشناسي پيوسته، كارشناسي ارشد پيوسته و دكتري پيوسته و نيز فار غالتحصيلان مقطع
كارشناسي مجاز به شروع به تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد پيوسته و دكتري پيوسته پزشكي، دندانپزشكي، داروسازي و دامپزشكي نيستند (به استثنا ي
رشته هايي كه با تأييد وزارتين علوم و بهداشت فاقد مقطع ناپيوسته بالاتر م يباشند)
,
با توجه به محدوديت امكانات دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و لزوم توزيع عادلانه فرصت هاي موجود بين تمامي متقاضيان،
پذيرش آن دسته از داوطلباني كه قبلاً با استفاده از امكانات دولتي (آموزش رايگان) تحصيلات خود را در رشت هاي به اتمام رس ا نيده اند، در
همان مقطع قبولي قبلي و در همان دوره (روزانه) امكان پذير نمي باشد. اين قبيل از داوطلبان در صورت تمايل م يتوانند براي دورة نوبت دوم
(شبانه) در همان مقطع متقاضي شوند و يا در صورت قبولي در دورة روزانه، مي توانند با پرداخت شهريه همانند دانشجويان د و رة نوبت دوم
(شبانه)، در رشته مربوط ادامه تحصيل دهند.
...میشه لطفا بگید دقیقا منظورش چیه ؟ یعنی من میتونم شرکت کنم ولی اگر روزانه قبول شدم باید هزینه بدم ؟ یا اینکه اصلا حق شرکت ندارم ؟! البته اضافه کنم که کارشناسی رو دانشگاه غیرانتقاعی بودم.